Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

Fokusų ne visų diskai plastikniai, buvo ir "stipinukais", bet dabar visi atnaujinti - plastikiniai viduriukai, ratai pripučiami, kaip ir anksčiau. smile.gif Ir spalvytės naujos - itin gražios rolleyes.gif

Turim ir Premier'ų - jei domintų šie itin komfortiški vaikiukams vežimai - prašom užsukti 4u.gif
Atsakyti
mes turim deltim fokus ir esam patenkinti thumbup.gif ypac budavo labai patogu su autokedute ant ratu varyt i krautuves ax.gif thumbup.gif
tik va mum truputi beda nutiko su ratais, nes vyras truputi per daug jegos panaudojo isskleidziant doh.gif tai sulniko vienas soninis vamzdis tai dabar labai sunkiai susilanksto verysad.gif kazin ar negalima nusipirkti atskirai ratu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marezagare @ 2007 02 18, 10:43)

tik va mum truputi beda nutiko su ratais, nes vyras truputi per daug jegos panaudojo isskleidziant doh.gif  tai sulniko vienas soninis vamzdis tai dabar labai sunkiai susilanksto verysad.gif  kazin ar negalima nusipirkti atskirai ratu??? g.gif

Ar metalas toks silpnas, ar vyras labai stiprus? Mes taip pat planuojam pirkti Fokusą.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 02 18, 13:36)
Ar metalas toks silpnas, ar vyras labai stiprus? Mes taip pat planuojam pirkti Fokusą.

nemanau kad metalas silpnas nes per 4 men naudojimo man nieko panasaus nenutiko. bet jau kai paeme i rankas vyrelis tai va kas gavosi doh.gif ten jis man rodos panaudojo ne pagal instrukcija bet dabar neprisipazysta lotuliukas.gif
o siaip labai fainas vezimukas. dziaugiuosi lopsiu nes pakankamai didelis ir vaikelis i ji telpa net su kailiniu vokeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o ir autokedute patogi. tik sportinuko dar nebandem
Atsakyti
o mes irgi važinėjam FOCUSu ir džiaugiamės, nors pirkom nenaują(vienas lelius jau užaugo). Lopšys tikrai ne mažas, mūsų mergička 6 mėn. tai iš dručkiųju, bet telpam normaliai ir dar tilpsim per šaltukus. thumbup.gif Turim ir aut kėdutę - thumbup.gif . Tik sportinė dalis man atrodo šiek tiek siauroka g.gif
Atsakyti
Dabar, kurį laiką panaudojus mūsų Deltim Premier, man kliūna tik vienas dalykas - labai jau nepatogiai reguliuojasi vežimo ir autokėdutės rankenų padėtys doh.gif Spaudžiu spaudžiu tuos plastmasiukus, neįspaudžiu, o vežimo rankenos tai visai neįmanoma vienu metu ir spustelti, ir pakeisti padėtį - et, nepritaikyta mano mažutėms rankytėms verysad.gif
Atsakyti
Mes turim vien tik lop6in5 Deltim Premier, tai leliukams, gimusiems rudeni ar ziema thumbup.gif . Lopšys didelis, erdvus, telpam su storu kombinezonu ir dar su vilnoniu vokeliu. Žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
mųsū FOCUSas. Mažei 8 mėn. tuoj, sveriam virš 9 kg. Telpam dar į lopšį su kombinezonu thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam Deltim Focus thumbup.gif jokių priekaištų schmoll.gif dabar jau 9 mėn. su puse ir vis dar lopšį naudojam thumbup.gif ir kuo puikiausiai telpa mažylė drinks_cheers.gif

Jase, o tu gal jau sportinuko ar skėtuko ieškai? ax.gif tai tie Deltim Kazoo geri lyg drinks_cheers.gif svoris jo apie 9 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nadojame Deltim Voyager 2006 metu modeli. Esu labai patenkinta, tik netenkina vienas dalykas jame, kadangi teko pagrinde vazineti ziema, o virsutine vezimo dalis neuzsisega iki virsaus ir labai jau atviras jis. Kai pucia vejas, nelabai patogu. O siaip vezimukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Torres @ 2007 03 26, 15:30)
Gal kas turit Deltim KAzoo (dabar deltim frog) sketuka? Ar tikrai jis sveria 8 kg, nes gyvai neteko matyti, ruosiuosi pirkti is interneto, o svoris man laaabai aktualus dalykas blush2.gif  Ir ar patiko/tiko/tenkino jus sis vezimelis? mano pypliui jau 6 men, be proto nusibodo tampyti Tutis universala, tai zadu keisti rolleyes.gif

Mes neseniai nusipirkom Frog'ą, o mažam vaikiukui naudojom irgi Tutis. Kadangi nesu naudojusi kito skėtuko, tai sunku objektyviai spręsti. Šiaip viskas gerai, tik po Tučio man kažkaip atrodo, kad Frog'as sunkiau rieda - gal tie priekiniai ratukai šiek tiek makaluojasi, ir kai važiuoji ne per visai lygų paviršių , tokie trukdžiai gaunasi. Užfiksavus tuos ratukus, sunkiau vežti, jei reikia daug sukiotis. Nors iš tikrųjų jau dabar apsipratom ir važiuojam visai smagiai biggrin.gif . Be to, nešioti laiptais - tai malonumas, palyginus su Tučiu :-).

Tiesa, vyrui užkliuvo, kad vežimėlį suskleidus, jis gaunasi gana didelis (ilgas) - į mūsų automobilio - universalo bagažinę netgi reikia dėti įstrižai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_Vrub @ 2007 03 29, 15:12)
Mes neseniai nusipirkom Frog'ą, o mažam vaikiukui naudojom irgi Tutis. Kadangi nesu naudojusi kito skėtuko, tai sunku objektyviai spręsti. Šiaip viskas gerai, tik po Tučio man kažkaip atrodo, kad Frog'as sunkiau rieda - gal tie priekiniai ratukai šiek tiek makaluojasi, ir kai važiuoji ne per visai lygų paviršių , tokie trukdžiai gaunasi. Užfiksavus tuos ratukus, sunkiau vežti, jei reikia daug sukiotis. Nors iš tikrųjų jau dabar apsipratom ir važiuojam visai smagiai  biggrin.gif . Be to, nešioti laiptais - tai malonumas, palyginus su Tučiu :-).

Tiesa, vyrui užkliuvo, kad vežimėlį suskleidus, jis gaunasi gana didelis (ilgas) - į mūsų automobilio - universalo bagažinę netgi reikia dėti įstrižai  unsure.gif

Mes irgi turim Frog'ą, ir labiausiai užkliūna jo ilgis suskleidus, nes į savo Opeliuko bagažinę vos įkišu blush2.gif Bet šiaip visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti