Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė parveda vaiką iš darželio

Darzelis netoli namu,reikes tik vyresniji is jo parvest, gal kartais nuvest. Gal kas turejot toki varianta, padekit, as visai nesigaudau doh.gif
Atsakyti
Na aš pati būdama aukle sutikčiau tokį darbelį padaryti už 1-1,5lt-o ką? per mėn jau ir susidaro 20-30lt.
Atsakyti
MANO MOCIUTE TAIP VEDZIOJO NUO 3 METUKU IKI MOKYKLOS LANKYMO. uZ NUVEDIMA IR PARVEDIMA MOKEJO 5 LITUS smile.gif
Atsakyti
Nu nieko sau blink.gif ,tai gal tas darzelis labai toli nuo namu buvo, kad tiek daug mokejo?
Atsakyti
Na siaip uz maziau niekas ir neis ,cia jau faktas. Vis viena ryte reik keltis visada vakare laisvai but kad paimt juk zmogus ne siaip dirba smile.gif
Atsakyti
Aš pati vedžioju 6 metų vaiką į darželį, jei reikia - ir parvedu. Moka 2 litus, nes jie tiek sunaudoja bilietams. ir jiems gerai (nes turi mažutę mergytę, ir man gerai).
Atsakyti
Brangoka.... Kiek girdejau, Kaune moka po 2 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
O gal zinot kiek moket uz valanda auklei, kuri tik buna su vaikuciai (dvynukais). Buna kartu su mamyte smile.gif nu kartu, tai as keiciu pampersus, darau valgyt. Maitiname ji viena as kita. Prausiu as. Bet va tarp valgymu ji sedi ir vaikucius ziuri smile.gif Mes gyvename Kaune.
Atsakyti
ir aš žadu prašyt vienosmoteriškės , kad parvestų mirksiukas.gif .Po 5 ir man atrodo per daug, tos, kurios užsiima su vaikais, turėtų gauti daugiau nei tos, kurios tik parveda, manyčiau už dieną užtektų kokių 2,5 (na, bet kai pas mane 2, tai gal bandysiu už dieną 4lt. siūlyt ax.gif kaimynkai).
Atsakyti
Sprendžiu paskutiniu metu dilemą, kaip reikės vedžioti vaiką į darželį. Darželis yra visai kitoje pusėje nei darbas, automobilio neturiu, vyras vaiko vedžioti irgi negali nes labai anksti i darbą išvyksta. Galvoju samdyti kokį žmogų, kuris vaiką rytais nuvestų į darželį ir gal būt kartais pasiimtu, bet tai būtų retai.
Neaišku kiek reikėtų tokiu atveju mokėti. Ar kas nors samdotės tokią auklę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drambliukas*: 25 liepos 2005 - 10:13
Mes samdėm moterį, kuri paimdavo pirmoką po pamokų, nuvesdavo pavalgyt, į treniruotę ir tada atvesdavo man į darbą. Gaudavosi geras pusdienis jos darbo. Už visa tai mokėdavau po 15 Lt.
Atsakyti
Būtų neblogai rasti "ratuotą" auklę kuri jau vežioja kokį vaikutį panašiu maršrutu. Arba kuriai į darbą būtų pakeliui. Nes mano vaiką praktiškai tik nuvest reikėtų, nei maitinti nei rengti.
Atsakyti