Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

Sveikos, visos besilaukiancios ir susilaukusios Jungtineje Karalysteje 4u.gif ,
Noreciau suzinoti ka zinote apie gimdymo privalumus ir minusus cia. Gal yra jau pagimdziusiu ir norinciu pasidalinti ispudziais? man gimdyti uz pusantro menesio, tai buciau labai dekinga jei pasidalintumete informacija arba dar geriau- patirtimi mirksiukas.gif
Dekoju smile.gif
Atsakyti
labutis,krevete! mirksiukas.gif man tai gimdyti tai tik uz 12 sav,bet ieskau informacijos tai pat! g.gif tikejausi,kad rasiu jos cia!bet gi ziuriu,kad nelabai ja jas ka nori pasidalinti! verysad.gif gaila,kad mes cia tik dviesia jos ieskom!o is kurio uk krasto esi?as tai is pacio londono.
Atsakyti
Sveika,
As ne is pacio Londono, o is Crawley, 30 myliu nuo Londono. Turbut zinai Gatwick'o orouosta? Tai as cia pat smile.gif
Tikrai gaila, kad nieks neatsiliepia, nors reikejo man ta tema kelt i 'Mamos uzsienyje', dabar nezinau kaip perkelt g.gif
Beje, as gimdysiu Redhill'o ligoninej, buvau uzvakar ekskursijoj ten, tai aplinka patiko visai biggrin.gif zinau, kad gimdysiu atskiroj palatoj thumbup.gif bet po gimdymo perkels i sesiaviete verysad.gif ir ligoninej leidzia pasilikti tik para ir jei viskas gerai, siuncia namo, o jei nori likti, turi moket 80 svaru uz nakti doh.gif , bet uz atskira palata g.gif nezinau, truputi brangoka g.gif
Atsakyti
Sveika, ar nebusi kaimyne?... smile.gif
As irgi is Crawley, o gimdziau Redhilo ligonineje ten pat kur ir tu gimdysi. Tiesa pries 5 metus, bet turbut daug kas nepasikeite.

Man buvo keista, kad esi viena kambarelyje (palata tai sunku pavadinti, nes viduje yra vonia ir tualetas, o lova miegamoji beveik). Tai tam paciame kambarelyje ir gimdai, niekur taves neveza i jokias gimdyklas. O priziuri viena akusere ir ta pati priema gimdyma. Buni sau tam kambarelyje, radijas groja...akusere ateina kas pusvalandi pakalbinti ir viskas. Labai namu atmosfera thumbup.gif

Tiesa pagimdziau nakti 2 val tai ryte 12 val namo isvaziavau.
O drauge pagimde 17 val tai 24 val namuose Naujus Metus sutikinejo blink.gif Na ji norejo namo, tai isleido, nors siule palaukti ryto.

Atsakyti
aistruole Paskelbta Šiandien, 14:44
  Sveika, ar nebusi kaimyne?... 
As irgi is Crawley, o gimdziau Redhilo ligonineje ten pat kur ir tu gimdysi. Tiesa pries 5 metus, bet turbut daug kas nepasikeite.

Man buvo keista, kad esi viena kambarelyje (palata tai sunku pavadinti, nes viduje yra vonia ir tualetas, o lova miegamoji beveik). Tai tam paciame kambarelyje ir gimdai, niekur taves neveza i jokias gimdyklas. O priziuri viena akusere ir ta pati priema gimdyma. Buni sau tam kambarelyje, radijas groja...akusere ateina kas pusvalandi pakalbinti ir viskas. Labai namu atmosfera 

Tiesa pagimdziau nakti 2 val tai ryte 12 val namo isvaziavau.
O drauge pagimde 17 val tai 24 val namuose Naujus Metus sutikinejo  Na ji norejo namo, tai isleido, nors siule palaukti ryto.

[CODE]
Sveika! bigsmile.gif Kaip mane nudziuginai su savo pasirodymu siame forume, tai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Per gimdyma taves neperkele i sesiaviete palata, nes is kart beveik namo isvaziavai smile.gif , o gimdymo palata tai man irgi labai patiko biggrin.gif primena viesbucio kambari thumbup.gif

O kaip su prieziura? Ar rupinasi pakankamai tavimi ir leliuku? Nes kiek esu patyrus tai nelabai atsakingi tie Anglijos daktarai g.gif

O po gimdymo atejo pas tave i namus sesele apziuret?

Beje, is kokio rajono busi? biggrin.gif As is southgate biggrin.gif
Papildyta:
O drauge po gimdymo dar Naujus metus sugebejo atsvest? mega_shok.gif good.gif
Atsakyti
Perkele mane i sesiaviete, mazdaug po kokiu 2 val po gimdymo. Per ta laika tame kambarelyje sutvarko naujagimi, stebi kaip tu jautiesi, ir tada jei viskas gerai isveza.

Dideles prieziuros nera, ypac jei gerai jautiesi.
Vaiku gydytoja atvaziuoja sekancia diena kai iseini namo (jei neklystu) ir tada po savaites vel atvaziuoja pasitikrinti kaip kudikis, pasverti, pamatuoti, pacia apklausia kaip jautiesi. Bet nieko ten netikrina, ta prasme kaip tu gyji ir pan.
Jei tu gerai jautiesi ir nesiskundi, vadinasi nera reikalo ten lysti. Anglijoje nestumo metu tikima, kad moteru nereikia ginekologiskai tikrinti, nes visa tai tik skatina kelius infekcijoms ir nera ko ten lysti.
Logiskai pagalvojus, juk moteris visada pajaus kad kas negerai, ar ne? Vat tada yra priezastis tikrinti ir lysti. O jei tu jautiesi puikiai - tai valio mirksiukas.gif

Papildyta:
O kada tau gimdyti?..
Ar viena gimdysi?..
As vaziavau su seimos draugais (pora), tai tarp saremiu, linksmai plepejome, as ant kamuolio sedejau, rubai - kaip atvaziavau smile.gif Draugai ant kedziu, akusere irgi. Tai jie taip idomiai kalbejo, kad man labai laikas gerai ejo.
Jau kai reikejo gimdyti tai drauges vyras manes paprasytas isejo, o ji pasiliko ir man labai labai padejo thumbup.gif
Tiesa as gavau kviepuoti duju kauke, kuri man irgi padejo smile.gif
Atsakyti
labas, neliudek, as irgi is crawley. bet, deja, patirties neturiu, man gimdyt tik rugsejo gale.gal tu savo patirtimi greiciau pasidalinsi... nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 07 birželio 2007 - 23:52
Perkele mane i sesiaviete, mazdaug po kokiu 2 val po gimdymo. Per ta laika tame kambarelyje sutvarko naujagimi, stebi kaip tu jautiesi, ir tada jei viskas gerai isveza.

Dideles prieziuros nera, ypac jei gerai jautiesi.
Vaiku gydytoja atvaziuoja sekancia diena kai iseini namo (jei neklystu) ir tada po savaites vel atvaziuoja pasitikrinti kaip kudikis, pasverti, pamatuoti, pacia apklausia kaip jautiesi. Bet nieko ten netikrina, ta prasme kaip tu gyji ir pan.
Jei tu gerai jautiesi ir nesiskundi, vadinasi nera reikalo ten lysti. Anglijoje nestumo metu tikima, kad moteru nereikia ginekologiskai tikrinti, nes visa tai tik skatina kelius infekcijoms ir nera ko ten lysti.
Logiskai pagalvojus, juk moteris visada pajaus kad kas negerai, ar ne? Vat tada yra priezastis tikrinti ir lysti. O jei tu jautiesi puikiai - tai valio 

Papildyta:
O kada tau gimdyti?..
Ar viena gimdysi?..
As vaziavau su seimos draugais (pora), tai tarp saremiu, linksmai plepejome, as ant kamuolio sedejau, rubai - kaip atvaziavau  Draugai ant kedziu, akusere irgi. Tai jie taip idomiai kalbejo, kad man labai laikas gerai ejo.
Jau kai reikejo gimdyti tai drauges vyras manes paprasytas isejo, o ji pasiliko ir man labai labai padejo 
Tiesa as gavau kviepuoti duju kauke, kuri man irgi padejo

[CODE]
Labai dekui uz informacija bis.gif zinosiu mazdaug ko tiketis biggrin.gif
Man gimdyti liepos vidury, bet su draugu manom, kad gal anksciau issaus lotuliukas.gif Vat su savo busimu vyreliu ir gimdysim thumbup.gif Tikiuosi viskas bus thumbup.gif Tik kad mano lelius sedi, darys dar papildoma echo, bet laikysim kumscius mirksiukas.gif
Papildyta:
labas, neliudek, as irgi is crawley. bet, deja, patirties neturiu, man gimdyt tik rugsejo gale.gal tu savo patirtimi greiciau pasidalinsi...

[CODE]
Kaip smagu is Crawley surast bendradarbiu nestuke.gif lithuania.gif
Zinoma , kad pasidalinsiu mirksiukas.gif

P.S. O tu ilgai Crawley?
O zinai ko laukiesi?

Reiketu cia suburti koki Crawlio klubeli group.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
aistruole, O tu daugiau nuskausminamuju nenaudojai? Nes as galvoju su epiduru gimdyti doctor.gif
Atsakyti
jo, labai saunu, tikrai gal kluba greit subursim. as kaip ir mergyte nesioju. cia gyvenu 1 metus ir 4 men. o kaip tu? tau tai jau gimdymas ant nosies, nebijai? ir kada dekretiniu isejai, nes as dabar kaip tik svarstau...
Atsakyti

Krevete6

Apie epiduriniu daug nezinau....neteko schmoll.gif
Tik viena galiu uzgarantuoti, kad ju stengiasi kuo daugiau isvengti, tau sakys, kad dar reikia palaukti arba, kad jau per velu. Tada palauksi ir vel sakys ka nors, ir taip visa laika kol pagimdysi.

Epidurini sunku issiprasyti, bet gal tau bus isimtis jei vaisius sedi ar kokiu abejoniu kils ax.gif
Atsakyti
Paskelbta Vakar, 19:17
  jo, labai saunu, tikrai gal kluba greit subursim. as kaip ir mergyte nesioju. cia gyvenu 1 metus ir 4 men. o kaip tu? tau tai jau gimdymas ant nosies, nebijai? ir kada dekretiniu isejai, nes as dabar kaip tik svarstau...

[CODE]
As irgi jau virs metu cia biggrin.gif
Gimdymo aisku, kad bijau, bet labiau bijojau kai nescia nebuvau tongue.gif Baisiausia, kad nezinai kaip viskas vyks doh.gif
O dekretiniu isejau kelias dienas pries nustatyta data, nes labai jau sunku dirbt buvo karsta.gif bet beveik laiku- vienuolika sav pries gimdyma biggrin.gif patariu, jei gali tai dirbk, nes namie vienai tikrai nieko smagaus, visi dirba, ner su kuo susitikt verysad.gif
Papildyta:
Krevete6

Apie epiduriniu daug nezinau....neteko 
Tik viena galiu uzgarantuoti, kad ju stengiasi kuo daugiau isvengti, tau sakys, kad dar reikia palaukti arba, kad jau per velu. Tada palauksi ir vel sakys ka nors, ir taip visa laika kol pagimdysi.

Epidurini sunku issiprasyti, bet gal tau bus isimtis jei vaisius sedi ar kokiu abejoniu kils

[CODE]
Zinai, man irgi toks ispudis susidare, kad ju stengiasi vengti g.gif Ir kai ligoninej ekskursijoj buvau, ir per pamokeles, nieks net neuzsimena apie tai... reiks paciai uzklausti mirksiukas.gif kazkaip nesinori labai kenteti schmoll.gif

Oj, merginos, as jau greiciau noriu pagimdyti wub.gif dziaugiuosi, kad dar orai ne tokie baisiai karsti clap_1.gif
Atsakyti
Dar daznai kreipia demesi kelinta vaika gimdai... Jei antras tai tipo galima butu ir padeti kuom nors, trecias - dar geriau daugiau tikimybes nuskausminamiesiems. Manes klause kaip pirma gimdziau, sakau naturaliai be nieko... tai sako vadinasi ir antra be nieko galesi, bet jei ko noretum sakyk...(beje prasiau, bet sake, kad epiduras man per velu, nors dar 8 val buvo iki gimdymo ax.gif

Pirmam gimdymui....nepabegsi, teks gimdyti naturaliai, be nieko man atrodo.... Nebent kils kokiu neaiskumu.
Atsakyti