Perkele mane i sesiaviete, mazdaug po kokiu 2 val po gimdymo. Per ta laika tame kambarelyje sutvarko naujagimi, stebi kaip tu jautiesi, ir tada jei viskas gerai isveza.
Dideles prieziuros nera, ypac jei gerai jautiesi.
Vaiku gydytoja atvaziuoja sekancia diena kai iseini namo (jei neklystu) ir tada po savaites vel atvaziuoja pasitikrinti kaip kudikis, pasverti, pamatuoti, pacia apklausia kaip jautiesi. Bet nieko ten netikrina, ta prasme kaip tu gyji ir pan.
Jei tu gerai jautiesi ir nesiskundi, vadinasi nera reikalo ten lysti. Anglijoje nestumo metu tikima, kad moteru nereikia ginekologiskai tikrinti, nes visa tai tik skatina kelius infekcijoms ir nera ko ten lysti.
Logiskai pagalvojus, juk moteris visada pajaus kad kas negerai, ar ne? Vat tada yra priezastis tikrinti ir lysti. O jei tu jautiesi puikiai - tai valio
Papildyta:
O kada tau gimdyti?..
Ar viena gimdysi?..
As vaziavau su seimos draugais (pora), tai tarp saremiu, linksmai plepejome, as ant kamuolio sedejau, rubai - kaip atvaziavau Draugai ant kedziu, akusere irgi. Tai jie taip idomiai kalbejo, kad man labai laikas gerai ejo.
Jau kai reikejo gimdyti tai drauges vyras manes paprasytas isejo, o ji pasiliko ir man labai labai padejo
Tiesa as gavau kviepuoti duju kauke, kuri man irgi padejo
[CODE]
Labai dekui uz informacija

zinosiu mazdaug ko tiketis
Man gimdyti liepos vidury, bet su draugu manom, kad gal anksciau issaus

Vat su savo busimu vyreliu ir gimdysim

Tikiuosi viskas bus

Tik kad mano lelius sedi, darys dar papildoma echo, bet laikysim kumscius
Papildyta:
labas, neliudek, as irgi is crawley. bet, deja, patirties neturiu, man gimdyt tik rugsejo gale.gal tu savo patirtimi greiciau pasidalinsi...
[CODE]
Kaip smagu is Crawley surast bendradarbiu
Zinoma , kad pasidalinsiu
P.S. O tu ilgai Crawley?
O zinai ko laukiesi?
Reiketu cia suburti koki Crawlio klubeli
Papildyta:
aistruole, O tu daugiau nuskausminamuju nenaudojai? Nes as galvoju su epiduru gimdyti