Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

QUOTE(krevete6 @ 2007 06 13, 11:34)
[CODE]
Geras! biggrin.gif  as irgi southgate lotuliukas.gif  Tai eini i crow place surgery? smile.gif
As nezinau ka turiu g.gif  Siaip tai labai norejom suzinoti, bet 20 sav skana kai dare, lelius suglaudes kojytes buvo, niekaip isjudint negalejom biggrin.gif
O dabar dar papildoma skana darys kita savaite del padeties neaiskios vaiko, bet dabar mano bernuzelis grieztai uzdraude klausti lyties g.gif  tipo, tiek islaukem, tai dar palauksim, nebe daug gi beliko wub.gif

oi, sorry, kas cia man darosi? jau visai nusisneku...kazkur paskaiciau, auksciau, kad esi is southgate, ir pati taip netycia parasiau blush2.gif as anksciau ten gyvenau, bet jau senokai persikraustem i northgate.tai cia dabar ir gyvenam..siaip tai tokia pavargusi visada jauciuos, baisu pagalvoti, kas bus toliau..nors dirbu tik puse dienos dabar, bet taip pavargstu...tai ir pati nesuprantu ka rasau...
o tai tu savo vaikiukui kada kraiteli pradejai pirkti? ir del lyties juk turi kokia nuojauta?nors, aisku, ne tai svarbiausia...

Atsakyti
oi, sorry, kas cia man darosi? jau visai nusisneku...kazkur paskaiciau, auksciau, kad esi is southgate, ir pati taip netycia parasiau  as anksciau ten gyvenau, bet jau senokai persikraustem i northgate.tai cia dabar ir gyvenam..siaip tai tokia pavargusi visada jauciuos, baisu pagalvoti, kas bus toliau..nors dirbu tik puse dienos dabar, bet taip pavargstu...tai ir pati nesuprantu ka rasau...
o tai tu savo vaikiukui kada kraiteli pradejai pirkti? ir del lyties juk turi kokia nuojauta?nors, aisku, ne tai svarbiausia...

[CODE]
Zinau ka reiskia issiblaskymas lotuliukas.gif As pradedu sneket ir pamirstu ka pasakyt norejau doh.gif tai tada is vis kokia nesamone suvemiu doh.gif lotuliukas.gif ir nuovargis tikrai dides, bet nepergyvenk mirksiukas.gif priprasi biggrin.gif tokia jau musu dalia biggrin.gif
O kraiteli isejus i dekretines neskubedama pirk pradejau smile.gif
O del lyties kazkaip berniukas jauciam kad bus thumbup.gif vyro iniacityva buvo net planuota, tai ziuresim ar pavyko thumbup.gif
Atsakyti
o tai gal ir vardus esat sugalvoje? nes mums tai sunkiai sekasi..visiskai jokiu variantu.. verysad.gif
ir mano vyriskis labai uzsideges del berniuko buvo..dabar jau baigia susitaikyt, nors juk visaip dar gali buti. o as tai vis kazkokia nuojauta turejau, kad mergaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 13 birželio 2007 - 23:00
turim vieninteli vardo varianta, tiek berniukui, tiek mergaitei tongue.gif Labai jau sunku ta varda rinkti doh.gif
maniskis berniuko buvo uzsideges smile.gif bet veliau kitaip sneket pradejo lotuliukas.gif kai pajaute kad galejom netekti, tai nieks nebesvarbu pasidare, kad tik sveikas gimtu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o pas mumi ligoninej tai kaip tik labai propaguoja epidurini, per pamokeles visas baisiasias adatas aprode smile.gif apziureti gymdyklos tai eisiu viena diena pries gimdymo data biggrin.gif uzsiziopsojom su uzsisakymu smile.gif siaip kolkas rupinasi puikiai, laukiu ir puikaus gimdymo...
Atsakyti
sveikos, o pas mumi ligoninej tai kaip tik labai propaguoja epidurini, per pamokeles visas baisiasias adatas aprode  apziureti gymdyklos tai eisiu viena diena pries gimdymo data  uzsiziopsojom su uzsisakymu  siaip kolkas rupinasi puikiai, laukiu ir puikaus gimdymo...

[CODE]
Sveika, prisijungusi 4u.gif
O kokioj saly lauki gimdymo? Ir kiek liko?
Beje, vakar per nesciuju pamokele mums taip pat aprode epiduro visa rinkinuka doctor.gif adata tai nelabai maloniai atrodo, bet manau kai gimdyt pradesi, pamirsi kaip kas atrodo lotuliukas.gif Tik mums vistiek dave suprasti, kad tik tam tikrom salygom ta epidura daro, na gal tam tikrom salygom jo nedaro.. g.gif
Papildyta:
Oj, as visai ziopla doh.gif Tai gimdysim panasiu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
pietvakariu londone laukiam savo maziuko smile.gif
del epidurinio tai pas mus labai siulo vos ne kaip vieninteli varianta, o as kaip tik maziau noreciau tu vaistu, zvalgausi i TENS, nu nzn, aisku viskas priklausys nuo skausmu, nesu is anksto nusiteikus smile.gif
ir siaip kas gimde toj ligoninej tai sake puiki prieziura, kas turi su kuo palygint, tai jie lietuvoj uz pinigus sake tiek negavo. tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
pietvakariu londone laukiam savo maziuko 
del epidurinio tai pas mus labai siulo vos ne kaip vieninteli varianta, o as kaip tik maziau noreciau tu vaistu, zvalgausi i TENS, nu nzn, aisku viskas priklausys nuo skausmu, nesu is anksto nusiteikus
ir siaip kas gimde toj ligoninej tai sake puiki prieziura, kas turi su kuo palygint, tai jie lietuvoj uz pinigus sake tiek negavo. tikiuosi viskas bus gerai

[CODE]
Visiskai tau pritariu del nuskausminimo drinks_cheers.gif As irgi nepulsiu is kart to epiduro prasyt, priklausys nuo skausmu... O TENS manes kazkodel visai netraukia.. g.gif

Tai vat as ir norejau tokia temele uzvesti, kad palyginti gal is dalies su gimdymu Lietuvoj, nes yra ir tokiu, kuriems cia nelabai pasiseka su prieziura. Be to, Lietuvoj garseja gimdymas Anglijoje kaip labai tragiskas dalykas, tai noriu, kad moterytes ta paneigtu mirksiukas.gif
Manau, as pirmoji ir pasisakysiu sioje temoje biggrin.gif
Papildyta:
Arba tu busi pirmoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi jau anglijoj gyvenam pusantru metu.Rytinej Uk pusej,Ramsgate.Norim vaikucio,bet vis dar nesiryztam,nes neapsisprendziu,kur gimdyt,i Lt grizt visam nesinori del to,o cia likt ir gimdyt lyg ir tokia neuztikrinta nestumo ir gimdymo gerove,ypac,kai anglu kalba nelabai sekasi,nepralauziu ledu paciam kalbejimui,nors tu ka.Atrodo,kazko nesuprasiu,ar ne taip suprasiu.Va tokia mano baime.Ar jums to nebuvo?Ar visos puikiai viska supratot?
Atsakyti
Sveika, prisijungus mirksiukas.gif
Na as kazkaip nepergyvenau del to.. Aisku buvo strioko kai pastojau, bet ko nezinojau savais zodziais aiskint bandziau lotuliukas.gif
As ka galiu pasakyt apie Anglijos gydytojus, tai man pasirode, kol nera rimtos problemos, tol jie nieko nedaro.
As kai tik pastojau, buvo didziuliai skausmai pilvo, galvojau, kad persileidimas gresia verysad.gif O jie nieko taip ir nedare, paracetamolio liepe isgert doh.gif Pasake: jei nekraujuoji, tai nera persileidimo, o kai pradesi kraujuot, tai jau bus per velu doh.gif Taip ir nutilau blink.gif
Tai per Lietuvos ginekologus pasigydziau, gavau konsultaciju ir viskas gerai baigesi thumbup.gif Tada ziauriai i Lietuva norejau..
Bet dabar esu labai patenkinta prieziura, gaunama informacija, ir kiek zinau ligonine, kurioj gimdysiu, nepasizymi aplaidumu.. kas ten zino? ax.gif
Atsakyti
Va tas mane ir neramina, o jei kas blogai,nors to ypatingai ir nepajausim?Ir tik gimdymui atejus,suzinosiu,kad kazkas negerai. O pastojus,kada reikia ir kur uzsiregistruoti,kas kiek laiko eiti pasitikrinti?Ar tik vien gimdymui uzsiregistruoti,jei jau taip neziuri nestuke.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amliva: 16 birželio 2007 - 16:08
na, as cia, UK gimdziau pries du metus. Tai nors ir kiek prasiau nuskausminamu, niekas man ju nedave. doh.gif Aisku, kai teko kirpti, tada paklause, gal suleisti nuskausminamus doh.gif doh.gif
O dabar vel laukiuosi, tai ir galvojau kad nepavyks isnesioti. Nes gydytoja visiskai abejingai reaguodavo, kai sakiau, kad pilva skauda, kad paeiti negaliu... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Amliva @ 2007 06 16, 17:07)
Va tas mane ir neramina, o jei kas blogai,nors to ypatingai ir nepajausim?Ir tik gimdymui atejus,suzinosiu,kad kazkas negerai. O pastojus,kada reikia ir kur uzsiregistruoti,kas kiek laiko eiti pasitikrinti?Ar tik vien gimdymui uzsiregistruoti,jei jau taip neziuri  nestuke.gif  ?

na, negali sakyti, kad gydytojai visiskai neziuri. Va, pries dvi savaites buvau pas gydytoja, ta kaip visada pasake, kad viskas gerai, viskas normalu, paima krauja patikrinimui... O po savaites atsiuncia recepta, kad nueiciau i vaistine pasiimciau gelezi su folio rugstim, nes nusilpes mano kraujas unsure.gif
Atsakyti