Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

Zinai, as bandysiu kentet kiek galesiu, nesu nusistacius daryt epidura ir viskas. Gal viskas bus iskenciama ir greitai thumbup.gif Bet jei man prasant jo nepadarys, tai gun_bandana.gif

O kaip tau paciai gimdyti buvo? pakenciama ar prisimeni kaip kosmara?
Atsakyti
Man Redhile gimdyti buvo daug geriau nei LT. Ten tave kontroliuoja kaip masina kokia, o cia viskas savaime vyksta, akusere paprasciausiai tave stebi ir viska klausineja, paaiskina ka daro ar darys, pamokina. Zodziu nusiteik drasiai smile.gif Ir dar moketi nereikia, net klausymo tokio nera, butum nesuprasta blink.gif

biggrin.gif
Atsakyti
O ar ilgai gimdei?
kada i ligonine vaziavai? kiek zinau cia pirma pasiskambint reikia pries atvaziuojant..
ir dar kas mane domina, tai kaip cia gimdymui paruosia? kiek esu skaicius tai uzsienio ligonines nepropoguoja tarpvietes skutimo.. ?
Zinoma visko dar akuseres pasiklausinesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 10, 08:46)
O ar ilgai gimdei?
kada i ligonine vaziavai? kiek zinau cia pirma pasiskambint reikia pries atvaziuojant..
ir dar kas mane domina, tai kaip cia gimdymui paruosia? kiek esu skaicius tai uzsienio ligonines nepropoguoja tarpvietes skutimo.. ?
Zinoma visko dar akuseres pasiklausinesiu smile.gif

Vaziavau kai prasidejo skausmai, ta prasme paskaminau i ligonine ir paklausiau ka daryti, ar vaziuoti ar ne. Jie liepe pirmiau i Crawley ligonine eiti, o ten mane patikrino ar tikrai jau gimdysiu ir sake vaziuoti i Redhila...
Niekas taves neskuta, pati turi susitvarkyti. Buk visada pasiruosusi, karta per savaite susitvarkyk ir bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Vaziavau kai prasidejo skausmai, ta prasme paskaminau i ligonine ir paklausiau ka daryti, ar vaziuoti ar ne. Jie liepe pirmiau i Crawley ligonine eiti, o ten mane patikrino ar tikrai jau gimdysiu ir sake vaziuoti i Redhila...
Niekas taves neskuta, pati turi susitvarkyti. Buk visada pasiruosusi, karta per savaite susitvarkyk ir bus gerai

[CODE]
Aisku, tai bent jau tas gerai, kad nereikia apzelusiai vaiksciot clap_1.gif Nes internete prisiskaiciau, kad cia pataria neskusti tarpvietes, nes tai tiesia kelia infekcijoms, tai jau buciau krumus auginus laugh.gif

Tai tu su skausmais dar i Crawley ligonine grustis turejai? doh.gif idomu g.gif
Papildyta:
Vis dar laukiam kitu merginu atsiliepimu, gimdziusiu UK! RASYKIT!

Premium, kur tu dingai? Taip musu cia mazai unsure.gif
Atsakyti
ne ne, niekur nedingau, as cia. norejau dar paklaust, o kaip su svoriu? as tai amzinai del svorio jaudinausi, dietos, pratimai ir pan... tai dabar atsipalaidavau, o mano istroskes organizmas turbut nusprende atsigriebti, tai jau 10kg priaugau. o as tokia mazo ugio, tai tuoj ridensiuosi... ax.gif
beje, o nesciuju pamokeles lankai, ir jei taip, tai kuo naudingos?
Atsakyti
ne ne, niekur nedingau, as cia. norejau dar paklaust, o kaip su svoriu? as tai amzinai del svorio jaudinausi, dietos, pratimai ir pan... tai dabar atsipalaidavau, o mano istroskes organizmas turbut nusprende atsigriebti, tai jau 10kg priaugau. o as tokia mazo ugio, tai tuoj ridensiuosi... 
beje, o nesciuju pamokeles lankai, ir jei taip, tai kuo naudingos?

[CODE]
as irgi normaliai priaugau- dabar 17 kilu pliusas blush2.gif bet tikiuosi po gimdymo atsikratysiu nesunkiai, nes vien papukai (na jau taip nepavadinsi lotuliukas.gif ) gal po 2 kilus turi ir labai tinstu doh.gif per daug neatsipalaiduok, bet kiek zinau kuo kudesne buvai tuo daugiau priaugsi, aisku ir tai ne visom ax.gif
Nesciuju pamokeles lankom kartu su SB, bet tik vienoj dar buvom, tai nieko nepapasakojo ko nezinojom biggrin.gif as tikiuosi veliau ismokt kvepuot ir kitaip atsipalaiduot per gimdyma- tikiuosi tas ieis i pamokas biggrin.gif
veliau uzsisakyk ekskursija po ligonine, tikrai idomu apziuret kur gimdysi thumbup.gif
Papildyta:
As tai jau tases susikroviau gimdymui biggrin.gif
Atsakyti
premium, o galima paklaust is kur tu?
Atsakyti
Tai tu su skausmais dar i Crawley ligonine grustis turejai? doh.gif idomu g.gif

Taip taip... smile.gif Kol neprasideda saremiai sedi namie ir gyveni sau. Tada sulaukus pirmu paskambini, ir jei jie tik prasideje siuncia i Crawley pasitikrinti. Tada sesele paziuri koks atsidarymas ir paskabina i Redhila pranesti, kad atvaziuoji.
Ir vaziuoji arba pati savo masina arba jie nuveza greitaja. Kazkur 30 min kelio.
Crawley akusere vaziuoja kartu ir priziuri, pasiruosusi sutikti gimdyma jei reikia.
Bet nebijok, viskas bus OK! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 13 birželio 2007 - 11:44
Taip taip...  Kol neprasideda saremiai sedi namie ir gyveni sau. Tada sulaukus pirmu paskambini, ir jei jie tik prasideje siuncia i Crawley pasitikrinti. Tada sesele paziuri koks atsidarymas ir paskabina i Redhila pranesti, kad atvaziuoji.
Ir vaziuoji arba pati savo masina arba jie nuveza greitaja. Kazkur 30 min kelio.
Crawley akusere vaziuoja kartu ir priziuri, pasiruosusi sutikti gimdyma jei reikia.
Bet nebijok, viskas bus OK!

[CODE]
Kaip idomu.. kazkaip visai viska kitaip isivaizdavau g.gif jei taip bus, tai visai neblogai gal thumbup.gif faina, kad akusere kartu vaziuoja thumbup.gif
Nors Redhillo ligoninej per ekskursija pasakojo, kad kai gimdymas prasideda, pati pasiskambini i ligonine, jie taves issiklausineja kaip kas, ir tada sprendzia ar jau vaziuoti ar dar palaukti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 12, 19:09)
premium, o galima paklaust is kur tu?

as siuo metu Southgate gyvenu.
o tu ko laukiesi, zinai?
Atsakyti
as siuo metu Southgate gyvenu.
o tu ko laukiesi, zinai?

[CODE]
Geras! biggrin.gif as irgi southgate lotuliukas.gif Tai eini i crow place surgery? smile.gif
As nezinau ka turiu g.gif Siaip tai labai norejom suzinoti, bet 20 sav skana kai dare, lelius suglaudes kojytes buvo, niekaip isjudint negalejom biggrin.gif
O dabar dar papildoma skana darys kita savaite del padeties neaiskios vaiko, bet dabar mano bernuzelis grieztai uzdraude klausti lyties g.gif tipo, tiek islaukem, tai dar palauksim, nebe daug gi beliko wub.gif
Atsakyti