Sveikos visos mergaces!
Teisingai sakot - kita mano zinute ir as jau su ZINIA!!!
Treciadn, kaip ir minejau, ejau pas akusere, padare sweep`a, kaklelis 2cm.
Ketvirtdn prasidejo didesni dziaugsmai, skausmai... Ta pat vakara 18h atvyko teveliai. Juos priemem (as ir valgyt per saremius pasidariau ir apsitvarkiau), islaukem iki 20h ir nuvykom i ligonine. Kaklelis jau 5cm.
Ta miela vakara prasikankinom visi - as iskart atsisakiau bet kokiu nuskausminimu, o skaudejo nesvietiskai - na bet cia jau ir taip aisku

. Vonia deja negalejau naudotis, nes ja remontavo.
Ir galu gale pagimdem 00.27, mergaite, vardu Liepa. Gime sveika, grazi, musu Pati Paciausia!!!
O geriausia dalis buvo ta, jog fainulkos akusere issiprasem namo ta pat nakti. Praktiskai ligoninej praleidom is viso 7 valandas. O vos 4 valandos po uzgimimo, jau buvome namuose - klasss!!!! As taip nenorejau guleti tose bendrose palatose, uz uzuolaidu.
Tema vis gi yra apie gimdyma UK. Tai bent jau mano ispudziai l.grazus ir sviesus. Akusere papuole l.gera, silta moteris. L.konstruktyvi ir aiski, bet tuo pat ir svelni. Gera buvo likti tik dviese su ja (+vyras), niekas netrukde, nereikia daug zmoniu ir dalyviu toki meta. Prieziura irgi puiki, del visko taremes, snekejomes, padejo jos
moralinis palaikymas.
Cia vienas pvz.: nezinau ar jus zinot, bet LT po vaikucio pagimdymo suleidzia tam tikrus vaistus, kad paskatinti placentos isgimdyma. As asmeniskai, nors ir pas l.nuostabia akusere, privaciai gimdziau, nebuvau apie tai informuota. Veliau apie tai suzinojusi buvau nuvilta... Buciau ju tikrai atsisakius. Cia manes apie tai paklause, apsidziaugiau, kad "zaidziam atvirom kortom" ir vaistu atsisakiau.
O man labiausiai patiko, kad isleido namo taip greit (nors autokedutes neturejom).
Aciu visoms uz palaikyma!!!
Ir iki greito