Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

Sveikutes, mamytes,

ACIU visoms uz sveikinimus. 4u.gif Jus tikra palaikymo komanda victory.gif

Nu bet kai as perskaiciau mamos 999 zinute, tai vos is padu neiskritau swoon.gif . Nu sakau ir sekasi, as taip sunkiai laukiau kol sulaukiau, o cia pokst! ir vaikutas atejo! Tikiuosi viskas sekmingai pas jumi ten, nelabai pamenu kada terminas buvo - lyg birzelio pab? Ar sveikas vaikiux?

Krevete irgi pokstus pries vestuves keliat su Meda. Gerai, kad jau pasveikot! Laikykites ir toliau!!! Jau su teveliu turbut kartu esat, tai vistiek smagiau mirksiukas.gif

O mes gyvuojam. Kol kas MB irgi "dekrete", tai dviese gan lengva su dviem vaikais. Bet nezinau kas cia bus, kai jis prades dirbt... scare.gif Mergaite tokia pat, kaip ir Rapoliukas - tikras rankinukas. Visai nesileidzia padedama. mega_shok.gif Biski vargina tas jos nuolatinis nesiojimas, juolab kad nieko negaliu daryti kol ji ant mano ranku arba skraistej ant mano peciu guli. Na ziuresim, kaip nors.

Tai tiek is musu naujienu!
Kaip jus gyvuojat? Kuom jus gyvenat? Ar sveiki ir sveikos?

Zebra, sveika prisijungusi! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

niu, Gelyteee, laikykis, 4u.gif vat mes irgi galvojam apie antra vaikiuka, tai tikiuosi neisgasdinsi musu lotuliukas.gif labai idomu kaip seksis tau vienai namie ax.gif

o man siandien kojos dreba nuo pat ryto, vakare mergvakaris, o su mano draugem tai net nezinau ko laukti, MB jau zino kas bus, tai jo reakcija mane tik isgasdino doh.gif lotuliukas.gif viena dalyka mergos papasakojo, kas neisejo padaryti,.. butu buve gaisrininkai per balkona mane atvaziave iskele su kopeciom lotuliukas.gif taciau nesutiko del viesos tvarkos rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 06 14, 08:49)
Sveikos 4u.gif

niu, Gelyteee, laikykis,  4u.gif  vat mes irgi galvojam apie antra vaikiuka, tai tikiuosi neisgasdinsi musu lotuliukas.gif  labai idomu kaip seksis tau vienai namie ax.gif

o man siandien kojos dreba nuo pat ryto, vakare mergvakaris, o su mano draugem tai net nezinau ko laukti, MB jau zino kas bus, tai jo reakcija mane tik isgasdino doh.gif  lotuliukas.gif  viena dalyka mergos papasakojo, kas neisejo padaryti,.. butu buve gaisrininkai per balkona mane atvaziave iskele su kopeciom lotuliukas.gif  taciau nesutiko del viesos tvarkos rolleyes.gif

WOW, neblogos tavo drauges! clap_1.gif
Tai smagaus jums mergvakario, kaip suprantu, vestuves kt.savaitgali.

Kur kitos mergicos? Ka veikiat, kad nesimato jusu SM?
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 06 14, 11:49)
Sveikos 4u.gif

niu, Gelyteee, laikykis,  4u.gif  vat mes irgi galvojam apie antra vaikiuka, tai tikiuosi neisgasdinsi musu lotuliukas.gif  labai idomu kaip seksis tau vienai namie ax.gif

o man siandien kojos dreba nuo pat ryto, vakare mergvakaris, o su mano draugem tai net nezinau ko laukti, MB jau zino kas bus, tai jo reakcija mane tik isgasdino doh.gif  lotuliukas.gif  viena dalyka mergos papasakojo, kas neisejo padaryti,.. butu buve gaisrininkai per balkona mane atvaziave iskele su kopeciom lotuliukas.gif  taciau nesutiko del viesos tvarkos rolleyes.gif

Gero mergvakario 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim ispudziu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelyteee @ 2008 06 14, 17:24)
WOW, neblogos tavo drauges!  clap_1.gif
Tai smagaus jums mergvakario, kaip suprantu, vestuves kt.savaitgali.

Kur kitos mergicos? Ka veikiat, kad nesimato jusu SM?

Aga, mazai kas cia lankosi, ziuriu.Kasdien cia apsilankau, bet, ziuriu, kad niekas nerases verysad.gif Pasakok, gelyyyte, kaip laikotes?
Atsakyti
sveikos mamytes,tikiuosi priimsit naujoke i savo buri g.gif
mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmante 25 @ 2008 06 15, 00:52)
sveikos mamytes,tikiuosi priimsit naujoke i savo buri  g.gif
mirksiukas.gif

jamam naujoke i savo buri lotuliukas.gif sveika prisijungusi! biggrin.gif

o man dar galva svaigsta po tokio baliaus wacko.gif
buvo labai fainiai thumbup.gif pasieme mane is namu berniukas (samdytas) su gelem ir po visa Vilniu palakstem su harley davidson bigsmile.gif buvo ir mentai sustabde, bet issisukom cool.gif nuveze i viesbuti pas mergas, ten pasitusinom, visokiu zaidimu ir uzduociu buvo man, gavau dovanu, centre saldainius nuo saves pardavinejau lotuliukas.gif kazkas su dviraciu veze, kazkas nesiojo, taksistas iskrypes pavezino, zodziu, net ne viska prisimenu ryskiai lotuliukas.gif po to striptizo sokeja turejom, tai su juo ten visos vos ne orgijas dare lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif ir taip visa nakti prauzem alc.gif va toks va mano mergvakaris buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 06 15, 07:08)

o man dar galva svaigsta po tokio baliaus  wacko.gif
...

OGOGO!
Visai neblogas tusas yahoo.gif Nu jau turbut atsisokai iki kokiu 85 meteliu, jei tiek visi nesiojo, veziojo, vedziojo ir soko tau! Ziurek, kad tavo berniuks neuzsuktu cia pasiskaityt, ka tu vakar veikei mirksiukas.gif

Jamam jamam naujokes! friends.gif Papasakok is kokio tu miesto, ka veiki, ka turi - pilva, vaiku ar tik suniuka

O mes visi 4 laikomes. Dar kol kas neatsidziaugiu, kad vyras namie (bet si 5dni jau i darba verysad.gif ), tai jis pilnu tempu tik Rapoliuku rupinasi (na ir namais dar blush2.gif ), o as tik Liepa. O kad musu mergaite kitaip ir neleidzia - toks rankinukas kapitalinis, tai ojojoj! Jau Rapolas toks nebuvo - si visai neleidzia padedama. Na bet kaip nors mes... Dar ir pilvukas vargina, tai as ant "dietos" sedau - ne kiekio prasme tongue.gif , o kokybes - dabar tik virta, koses, jokiu rukytu, keptu, sokoladu, mazinu pieno prod., tai ji lyg ir geriau jauciasi. Biski gi prisigriekavau ta jos pirmaja savaite - sveciu turejom, tai po visokius restoranus vaiksciojom (net pas kiniecius neatsilaikiau - man hot food megstamiausias!!!), turbut prisivalgiau ko nereikia ir prikankinau mazyle.

O kaip mamos999 leliukas laikosi? Lygtais dar vardo nesaket? g.gif

Malienka, sakau, visos kurios cia uzsuka, turi bent zodeli pasakyt. Jei nerandi naujo posto - pati skelk koki, pamatysi - atsiliepianciu bus! thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 06 15, 10:08)
jamam naujoke i savo buri lotuliukas.gif  sveika prisijungusi! biggrin.gif

o man dar galva svaigsta po tokio baliaus  wacko.gif
buvo labai fainiai thumbup.gif  pasieme mane is namu berniukas (samdytas) su gelem ir po visa Vilniu palakstem su harley davidson bigsmile.gif buvo ir mentai sustabde, bet issisukom cool.gif  nuveze i viesbuti pas mergas, ten pasitusinom, visokiu zaidimu ir uzduociu buvo man, gavau dovanu, centre saldainius nuo saves pardavinejau lotuliukas.gif  kazkas su dviraciu veze, kazkas nesiojo, taksistas iskrypes pavezino, zodziu, net ne viska prisimenu ryskiai lotuliukas.gif  po to striptizo sokeja turejom, tai su juo ten visos vos ne orgijas dare lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  ir taip visa nakti prauzem alc.gif  va toks va mano mergvakaris buvo  tongue.gif

Tai labai dziugu uz tave thumbup.gif Bus ka prisiminti 4u.gif As is savo mergvakario mazai ka prisiminiau kita ryta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2008 06 15, 19:08)
Tai labai dziugu uz tave thumbup.gif Bus ka prisiminti 4u.gif As is savo mergvakario mazai ka prisiminiau kita ryta unsure.gif

o as savaji iki smulkmenu pamenu nes nelabai megeja drinks_cheers.gif o siaip, nufilmuoti mergaites sugebejo..tad jei ka ir pamirsau, visada yra ka paziureti ir prisiminti ax.gif bet labai labai graziai ir santuriai..bet ispudingai ir ypatingai mane priverte pasijusti..iki siandienos joms dekinga... 4u.gif
beje, cia toks kvailokas klausimas blush2.gif ... jus jau beveik visos turite lelius.. bet iki kolei juos turejot..neaplanke keistas spaudimo jausmas-visos aplanko nestukem nestuke.gif tampa, gimdo..supa lelius..o vat mes laukiam laukiam..neaisku ko..ir nesuprasi, ar as cia per greitai ko noriu ax.gif , ar tiesiog taip retai jas matau, kad nebesuspejau gaudyt info g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo somnambuliste: 15 birželio 2008 - 17:29
QUOTE(somnambuliste @ 2008 06 15, 18:25)
o as savaji iki smulkmenu pamenu nes nelabai megeja  drinks_cheers.gif  o siaip, nufilmuoti mergaites sugebejo..tad jei ka ir pamirsau, visada yra ka paziureti ir prisiminti  ax.gif  bet labai labai graziai ir santuriai..bet ispudingai ir ypatingai mane priverte pasijusti..iki siandienos joms dekinga...  4u.gif
beje, cia toks kvailokas klausimas blush2.gif ... jus jau beveik visos turite lelius.. bet iki kolei juos turejot..neaplanke keistas spaudimo jausmas-visos aplanko nestukem  nestuke.gif tampa, gimdo..supa lelius..o vat mes laukiam laukiam..neaisku ko..ir nesuprasi, ar as cia per greitai ko noriu ax.gif , ar tiesiog taip retai jas matau, kad nebesuspejau gaudyt info  g.gif  blush2.gif

Sulauksi, mergyt, nebijok.As savo pirmojo leliuko laukiau 3metus!Jau nusiminus buvau verysad.gif O paskui staiga dievulis padovanojo mums maziuka thumbup.gif Antra suplanavom labai greit-vienintele diena ir ta akimirka...Trecia planavom, planavom ir dveiju juosteliu sulaukem tik po 4menesiu.Vaikuciai ateina, kai jiems reikia, o ne kai ju prasom ateit 4u.gif Ateis ir pas tave tuoj, neliudek 4u.gif
Atsakyti
As tai mergvakario neapturejau... blush2.gif
Nes, kaip zinia, istekejau po nepilno 1 menesio draugystes su savo vyru. Viskas vyko super greitai, kai kurie draugai net nespejo suzinot, kad isteku. ax.gif
Po to vis zadejau ir zadejau draugems ta mergvakari, bet iki siol neistesejau pazado.

O mes vaikucius tiesiog planavom, Dievulis mus jais greit ir apdovanojo. Apie spaudima is sono, tai isvis neturiu ka pasakyt, nes ir taip gan jauna pagimdziau - 25mt. Nekreipk demesio i aplinkines, turekit savo laika, savo planus, o kartais ir daug kantrybes iki kol jie issipildys. 4u.gif
Atsakyti
zinokit,dziaugiuosi jus turedama blush2.gif rolleyes.gif rolleyes.gif gyvenime nemaciau, bet sirdim jauciu-SAVA ESU... 4u.gif dekinga jums labai labai.. vat tas jausmas man labai keistas.. lyg hormonai suka galva.. nzn kas vyksta.. aplinkybes matau kad ne pacios geriausios..dar laisvai metus, du palaukciau (taip ir vyras labai noretu).. sau laiko asmeniskai neturejom.. et, visa gyvenimo istorija blink.gif nelabai cia jums manau ji idomi..bet vat, esam su vyru 6m, is ju ~1metus kaip susituoke.. man pacia - 26 -eri.. ir tikrai noreciau to ilgos pazinties proga angelelio, kuris dabar labiau mus suartintu..bet vat jis nesiryzta,spyriojasi g.gif biggrin.gif o gudrauti nelinkusi.. noriu kad pats vaikelis pasirinktu kada jam ir kaip.. i sia tema rasineju, nes esam Londone jau daugiau nei 2m..jau masciau, jei kas, ir cia mielai gimdyciau..juk pritarsite manau man, esme ne kur, o su kuo ir kaip jautiesi.. bet vat.. esam kol kas tik dviese... ir neasaroju..sulauksiu savo tikiu.. bet vat jusu laiskiukus labai gera skaityti, sergu uz jus, kaip anglas uz futbolo rungtynes drinks_cheers.gif thumbup.gif o norisi prisijungti su naujienom.. ir buti dar savesne ir labiau i tema, nei kad is sono stebetoja.. na suprantat manau... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti