Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

Sveikos, su pienu man buvo ta pati situacija ir pirma karta. schmoll.gif Kai pagimdziau daviau kruti, bet pienas (priespienis) atsiradi tik po 3-4 dienu. Nezinau kodel taip, krutis labai skaudejo atrodo pieno daug, o nebega. Bandziau ir masazuoti ir su pientraukiu traukti ir nieko g.gif . O po 3-4 dienu viskas normaliai. Ai man net temperatura buvo pakilusi iki 38.6 sakiau gydytojai, sako tai normalu.
Del to Gripe Water, tai net nezinau gal ir geriau, o gal, kaip kazkas cia rase, tik mano isitikinimas, bet atrodo maziau verkia bigsmile.gif .
Man pampersai irgi nepatinka, iskart raudoni spuogeliai atsiranda, as naudoju Huggies.
Kas liecia bambyte, tai jau seniai nukritus virkstele ir viskas tvarkoj, labai graziai uzgijus.
O kaip jums sekasi? Kaip broliukas reaguoja i sesute? Kaip tu viena suspeji juk tavo berniukas dar labai mazas ir (kaip man atrodo) labai judrus.
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 07 04, 19:21)
as negaliu patiket, kad tavo Amirai (juk toks vardas arba jau maisau ?) jau 9men  bigsmile.gif kaip laikas eina, ka  rolleyes.gif

naudojam huggies 2dydi. pampers prilipdavo prie uzpakaliuko kaku padarius  blush2.gif ir skalbiamas sauskelnes naudojam  thumbup.gif

1. taip... man irgi atrodo, kad per greitai tie vaikai auga biggrin.gif
2. o, tai jus pagal paskutine mada smile.gif , saunuole, as tai gal tingeciau terliotis, uztenka ir taip... nors nezinau - nebandziau. bet ziuriu, daug kas pampers peikia g.gif , o butent jie man labiausiai ir patinka g.gif
o jau kaip as noriu mama 999 ir gelyteee leliukus pamatyti! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 04 liepos 2008 - 23:03
sveikutes,oj laukiam laukiam mes jaunuju laukiam biggrin.gif beje krevete6,berods siandien tb gimtadienis blush2.gif

o kad kompo neturi,tai ne beda,susirasysim per sms,o paskui kuri perduosim zinia cia esancioms mamytems bigsmile.gif

as jau pradejau naudoti ir pampers,nors as uz huggies..isivaizduojat ana diena buvau mieste,visko prisipirkau(cia apie lauktuves i lt) ir bevazinedama pameciau evitutes krepseli,kuriame buvo pampersai(gal kokia 10vnt,dregnu serveteliu pokas naujas ir blogoms sauskelnems maisiukai) doh.gif o kai tycia evita prisidirbo i kelnes unsure.gif tai teko paimti is boots,kur buna for free..maziukai jie pasirode hihihi.gif bet iki namu buvo gerai blush2.gif tik vieno nesuprantu kaip man galejo is vezimo to apacios krepsio iskristi g.gif

krevete6,jeigu nori i lt,siulau vaziuoti masina su mb lotuliukas.gif for free,tik kelione ilga gausis tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,

kas del sauskelniu, tai man siaip labiau patinka pampersai - kai jau vaikutis didesnis, jie man atrodo geresni nei kiti. Nu bet newborn pampersai mums nelabai - beria. Nors istikruju Huggies kartais neislaiko turinio, bet kad pamenu ir pampers Rapoliuko praleisdavo.

O musu berniukas liux laikosi - man jis toks didelis greit patapo ir daugiau savarankiskas. Gal del to, kad aplinkybes vercia ji tokiu but. Bet siaip viskas l.gerai, sese myli, buciuoja, bando kelt, jei ji verkia - atbega pas mane saukdamas didelem akim sese! sese! Dar nera ne karto ja uzgaves ar koki zaisla paleides. Aciu Dievui!
Tai taip ir gyvenam mes. Dabar ko tais visi 4 vos ne ant ligos slenkscio. Rapolas sloguoja, Liepa vakar vakare uzkimusi buvo, as irgi sloguoju, o musu tete sakesi irgi jau ruosias sirgt. Ne kas...

Turiu klausima: gal kas nors is jusu cia UK krikstinot savo vaikutus?
Atsakyti
sveikos
kiek ne i tema, bet...
mamos Crawley'tes, gal galit kokia kirpykla rekomenduoti cia?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gelyteee, ziurekit, saugokit save, nesirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 07 04, 22:02)
2. o, tai jus pagal paskutine mada smile.gif , saunuole, as tai gal tingeciau terliotis, uztenka ir taip...

tai kad ner ka terliotis-tik i skalbenke imest su kitais skalbiniais thumbup.gif uztai mum dar niekad nera uzpakaliuko isbere ar buve kokiu issutimu thumbup.gif tfu tfu tfu bar bar bar
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 07 05, 14:58)
tai kad ner ka terliotis-tik i skalbenke imest su kitais skalbiniais  thumbup.gif uztai mum dar niekad nera uzpakaliuko isbere ar buve kokiu issutimu  thumbup.gif tfu tfu tfu bar bar bar

thumbup.gif nors mums irgi ir su parastais niekada nei bere, nei suto g.gif tik labai priziureti reikia, aisku, dar kiekvienam vaikeliui individualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 07 05, 17:04)
thumbup.gif nors mums irgi ir su parastais niekada nei bere, nei suto g.gif tik labai priziureti reikia, aisku, dar kiekvienam vaikeliui individualiai mirksiukas.gif

saunu, kai vaikuciams gerai smile.gif sutinku, kad daug kas nuo kiekvieno vaikucio priklauso mirksiukas.gif visiem skirtingai, uztai gerai visokiu skirtingu patirciu ir patarimu isgirst, isbandyt drinks_cheers.gif ka su darbeliu darysi? ar jau reiks grizt, ar dar ne? ar bandysit kuri part time dirb, o mazyli i darzeli keliom val vest? g.gif
Atsakyti
labas, mergaites smile.gif
QUOTE(premium @ 2008 07 04, 15:56)

krevete, kaip medutes gimtadieni atsventet?

labai paprastai, mes ta diena tik is nidos grizom, tai is karto i sodyba vaziavom, ten seneliai buvo suruose saslyku, pastate pavesine, mes balionu prikabinom, pasibuvom ir tiek smile.gif
QUOTE(premium @ 2008 07 05, 12:19)
sveikos
kiek ne i tema, bet...
mamos Crawley'tes, gal galit kokia kirpykla rekomenduoti cia?

as galiu patarti NEITI i church walk'e esancia viena kirpykla, bet pavadinimo nepamenu ax.gif

QUOTE(biti atskrend @ 2008 07 05, 22:10)
saunu, kai vaikuciams gerai  smile.gif sutinku, kad daug kas nuo kiekvieno vaikucio priklauso  mirksiukas.gif visiem skirtingai, uztai gerai visokiu skirtingu patirciu ir patarimu isgirst, isbandyt  drinks_cheers.gif ka su darbeliu darysi? ar jau reiks grizt, ar dar ne? ar bandysit kuri part time dirb, o mazyli i darzeli keliom val vest? g.gif

as bandysiu part time dirbti, bet dukrytes i darzeli nevesiu, su teciu pasikeisdami priziuresim smile.gif
Atsakyti
Premium, del kirpyklos tai as nieko negalliu rekomenduot, nes apsikerpu grizusi LT. O kartais ir pati apsiciazinu - bet jau atrodau tai blush2.gif

As tai su Rapolu palom gyvendavau, nes tipo berniukams butina pabuti "ore", nes seklidems besivystant ir nuolat esant sauskelneje (kur nieks nekvepuoja, siltnamio salygos) yra pavojus tapt nevaisingiems. Tai kasdien bent keliom valandom patariama juos ant gryno oro palaikyt. Taip ypratom namuose buti ne su sauskelnem, kad vaikutas sakyciau gan greitai ismoko ant puodo sest - nes suprato, kad visai nefaina but slapiam. Dabar jau gal kokie 4 menesiai, kaip be sauskelniu gyvenam - tik va nakciai neisdristu migdyt su kelnytem, nors siaip sauskelne visada sausa buna.

As tai nenoreciau dirbt iki vaikuciui bus 2 metai. Bet kad jau LT uz tokio meto planuojam but grize (o gi vis del to cia uzsidirbt atvaziavom). Tai siaip zadu grizti i darba kiek imanoma veliau - isbusiu metus dekrete (kol ten dar skaitaisi employed), gal dar iseis pasiimti atostogas is karto. Mudu su vyru dirbam tame paciame darbe, tai keitaliosimes abiem vaikais - as rytais juodu priziuresiu, jis vakarais. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 07 05, 22:10)
ka su darbeliu darysi? ar jau reiks grizt, ar dar ne? ar bandysit kuri part time dirb, o mazyli i darzeli keliom val vest? g.gif

as tai rugpjuti tureciau grizti, bet nusprendziau negrizti, paauginsiu iki kokiu 2 metu, po to jau darzeliai. noreciau, aisku, part time dirbti, bet kad gal nelabai apsimoketu g.gif o su vyru susiderinti irgi neiseina, nes jis nuo ryto iki vakaro dirba... zodziu, skaudi tema...
Papildyta:
QUOTE(krevete6 @ 2008 07 06, 10:08)
as galiu patarti NEITI i church walk'e esancia viena kirpykla, bet pavadinimo nepamenu ax.gif 

del to ir klausiu, nes pas ka paklausiu, visi turi tik patarimu kur NEITI lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelyteee @ 2008 07 06, 10:12)
Premium, del kirpyklos tai as nieko negalliu rekomenduot, nes apsikerpu grizusi LT. O kartais ir pati apsiciazinu - bet jau atrodau tai  blush2.gif

tai va, kai as ilgais plaukais buvau, tai irgi be problemu, o dabar, kai nusikirpau, tai neapsikirpsiu gi pati doh.gif na bandysiu tada laime i bet kokia uzeiti, isskyrus tas, i kurias jau patare neiti biggrin.gif
Atsakyti