Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

[Sveikos, rytoj as galiu, nors ryte einam pas gydytija, bet veliau bet kada iki 3val., nes 3 reik Emilija is mokyklos pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2008 06 25, 09:28)
[Sveikos, rytoj as galiu, nors ryte einam pas gydytija, bet veliau bet kada iki 3val., nes 3 reik Emilija is mokyklos pasiimti.

Pas mus ryt HV ateina. Irgi gydytoju diena.
Bet kokiu atveju, as prisijunkciau nebent nuo kokios 14h, nes tokiu metu mano Rapoliukas uzmiega.
O ka Mike galvoja? Ar spesi lagaminus issikraustyt ir iki Goffs parko atlekt?
Atsakyti
sveikos, gal kita sav? nes ryt, poryt jau suplanuota... o siandien tai santechniko turiu laukti... kaip manot? arba tada meetinkites be manes, o kita savaite vel susiorganizuosim...
Atsakyti
kaip matau cia mums nelabai iseina, tai gal tikrai atidedam kitai savaitei?
Atsakyti
tai tada kita savaite mirksiukas.gif

gelyyteee,mama999 kaip leliukai auga?? ar ramus mazyliai tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, vakar nebuvau prie neto prisedus, tai praziopsojau meeto organizavima. Bet kaip matau daug nepraradau. Tai tada kita savaite tariames. As irgi stenksiuos pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kas del kt.sav, tai as galesiu pasakyt ar tikrai dalyvausiu ar ne tik Sekmadni, nes taduis vyras suzino kt.savaites tvarkarasti.

Siandien HV pasvere musu mergaite - is viso nuo gimimo priaugom 360gr. Man tai cia daug, nes va su Rapolo svoriu tai isvien bedos ir gasdinimai is daktaru buvo - mazai priauginejo. Viskas butu neblogai jei ne nuolatinis buvimas ant ranku ir pilvo skausmai... verysad.gif

O vakar trauma apturejom. Mazius ikiso pirstus tarp duru vyriu. Jau verkem visi vos ne keturiais balsai - ne, nu vyras gal ne blush2.gif , bet mudu su berniuku tai cry.gif cry.gif . Taip gaila to mazylio, pirstukas vienas sutino, pamelynavo, tai begom i emergency sviest ar nesuluzo. Bet aciu Dievui viskas gan gerai baigesi, nes tas luzis tai ale mazas iskilimas pirstuko gale, kaulas nepasijudines, gydymo nereiks.
Vargas tiems vaikams - tos durys - nuolatine ju beda. bijau.gif

Kaip jus, mergyte? Gal nors kiek svoriu turit priauge?
Atsakyti
Gelyte, o kokius vaistukus naudojat nuo pilvuko putimo?
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2008 06 26, 17:22)
Gelyte, o kokius vaistukus naudojat nuo pilvuko putimo?

SAB SIMPLEX.
Is Lt parsiveziau. Kiek pamenu Rapoliukui Espomizanas visai nepadedavo, tai jo nepirkau.

O gal katra is jusu zinote koki gera vaisteli cia UK nusipirkt, nuo pilvuko skausmu? Gal kuri nors bandet su homeopatija si reiskinuka iveikt?
Atsakyti
O varge, uzjauciu tavo berniuka ir tave, man irgi taip buvo, bet as pati su masinos durim priveriau verysad.gif . siaubas pirstai pamelynavo, o riksmo, kad buvo tikrai labai issigandau, apvyniojau bintu, kad ne taip baisiai atrodytu, nes pasiziuri ir vel i dudas. Bet baigesi viskas laimingai, vakare net nezinijo kuri ranka buvo priverta biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 06 26, 20:33)
SAB SIMPLEX.
Is Lt parsiveziau. Kiek pamenu Rapoliukui Espomizanas visai nepadedavo, tai jo nepirkau.

O gal katra is jusu zinote koki gera vaisteli cia UK nusipirkt, nuo pilvuko skausmu? Gal kuri nors bandet su homeopatija si reiskinuka iveikt?

Ir mano maziukams espumizanas nepadejo schmoll.gif Kai Lt budavau, nusipirkdavau stebuklingu vaistuku nuo pilvo putimo"Saab Simplex",laaabai geri thumbup.gif O cia yra panasus ir mums labai padedavo "Infacol".Jo buna visuose prekybos centruose. mirksiukas.gif Pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif na nezinau ar pades mano patirties pasidalijimas, kadangi as gimdziau HULL'e smile.gif gimdimu likom su vyru patenkinti, kadangi prieziuros ir demesio tikrai netruko smile.gif atvykus man i ligonine, nuveze mane i gimfimo palata, kuri labai primine namus, radijas grojo, sviesos pritemdytos foteliukas, kamuolys, vonia wc ir dusas smile.gif kadangi man atvykus i ligonine jau buvo prasideja sariai, midwife (priziurnti gimdima) lauke kol galesiu atsigulti kad jinai galetu apziureti kiek cm atsidarius gimda, nebuvo jokio skubinimo, buvo labai malonus palaikimas, patarimai kaip kviepuoti, tarp stumimu, o idomiausiai kad po gimdimo, kai mazyle laikem ant ranku, vyrui atnese kavos ir sumustiniu lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(malienka @ 2008 07 01, 12:22)
Ir mano maziukams espumizanas nepadejo schmoll.gif Kai Lt budavau, nusipirkdavau stebuklingu vaistuku nuo pilvo putimo"Saab Simplex",laaabai geri thumbup.gif O cia yra panasus ir mums labai padedavo "Infacol".Jo buna visuose prekybos centruose. mirksiukas.gif Pabandykit mirksiukas.gif

dar yra toks GRIPE WATER,bet ji galima duoti tik nuo menesio laiko, tas vadenukas taip pat parsiduoda be recepto ir galima rasti ASDA'oje o INFAKOLIS taip pat labai geras vaistukas nuo pilvo putimo mazyliui beto ji galima duot leliukui esant vos poros savaiteliu 4u.gif
Atsakyti