Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(laisve76 @ 2008 11 24, 16:54)
O kokie ten būna įmontuojamų spintų durų rėmeliai plieniniai ir kokie dar? Ir kuo jie skiriasi?????

Dar būna aliuminiai, jie brangesni už plieninius ir kokybiškesni. Šiaip jei daryti tai geriau iš aliuminių rėmelių, jie patvaresni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2008 11 24, 17:52)
garantiją turėtų duoti 2 metams, nes tokie įstatymai  mirksiukas.gif šiaip visos firmos turėtų tiek duoti, jei darote oficialiai žinoma  smile.gif

du metai tai sakyčiau mažai tokiai prekei g.gif

QUOTE(laisve76 @ 2008 11 24, 17:54)
O kokie ten būna įmontuojamų spintų durų rėmeliai plieniniai ir kokie dar? Ir kuo jie skiriasi?????

tai ir skiriasi: vieni plieno, kiti aliumininiai smile.gif tik galimybės aliumininių daug platesnės rolleyes.gif

QUOTE(Sidharta @ 2008 11 24, 18:01)
Dar būna aliuminiai, jie brangesni už plieninius ir kokybiškesni. Šiaip jei daryti tai geriau iš aliuminių rėmelių, jie patvaresni  mirksiukas.gif

aš pati planuoju darytis, tai rinksiuosi plieninius rėmelius. Tik aišku, plieniniai nelygūs plieniniams biggrin.gif rinkiuosi patikimą vardą su dešimt metų garantija smile.gif nes man jokių mandrumų nereikia, kaip kad ten durys su skirtingom medžiagom. Bus paprastos plokštinės durys smile.gif bet aišku, aliumininiai rėmeliai tvirtesni. Tas tai tikrai. Ir važiuoja gražiau, lengviau smile.gif
Atsakyti
jei spinta miegamajame ir keliatės skirtingu laiku, o iš vakaro nepasiruošiate rūbų, tai aliuminiai geriau, nes jie tyliau važiuoja. O metaliniai tai garsiai 4u.gif
Atsakyti
mes emiroje darėmės spintą koridoriuje tai tikrai gražiai ir kokybiškai padarė, tada dar nuolaidos buvo pritaikė tai ir kaina nebloga gavosi smile.gif
Atsakyti
man slankiosios sistemos 4 kvm spinta su aliuminiu ir paprastu veidrodziu bei vidaus iranga paskaiciavo nepilnus 2200 bigsmile.gif sakyciau normaliai visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 26, 16:03)
man slankiosios sistemos 4 kvm spinta su aliuminiu ir paprastu veidrodziu bei vidaus iranga paskaiciavo nepilnus 2200  bigsmile.gif  sakyciau normaliai visai  ax.gif

sakyciau pigiai,
mums uz dvi paskaiciavo 10000 slankiojancios sistemos, 9000 emira. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikispuikis: 26 lapkričio 2008 - 15:13
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 11 26, 16:12)
sakyciau pigiai,
mums uz dvi paskaiciavo 10000 slankiojancios sistemos, 9000 emira.  blink.gif  blink.gif

o jus nebandet ss klaust apie nuolaidas? g.gif nes nepaklausus nepasiulo, o kai paklausiau, tai ir gavau rolleyes.gif
Atsakyti
klausiau, imant nuolaida su brangesnem m-gom taip ir iseina, bet musu nestandartinis aukstis, itariu del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 11 26, 16:46)
klausiau, imant nuolaida su brangesnem m-gom taip ir iseina, bet musu nestandartinis aukstis, itariu del to  g.gif

mano irgi nestandartinis aukstis - 275 cm g.gif aisku, mano neplati ta spinta, bet uz mano varianta jie pigiausiai pasiule ax.gif kas yra m-gom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 26, 14:03)
man slankiosios sistemos 4 kvm spinta su aliuminiu ir paprastu veidrodziu bei vidaus iranga paskaiciavo nepilnus 2200  bigsmile.gif  sakyciau normaliai visai  ax.gif

na tikrai normaliai, o kiek duru dejosi?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 26, 16:03)

QUOTE(emrata @ 2008 11 27, 09:11)
na tikrai normaliai, o kiek duru dejosi?

dvejos durys
beje, vakar pasirasiau sutarti 2000 sumai - dar nuolaidele padare bigsmile.gif uz grazias akis matyt, nes net neprasiau biggrin.gif suapvalino, taip sakant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 27, 10:04)
dvejos durys
beje, vakar pasirasiau sutarti 2000 sumai - dar nuolaidele padare  bigsmile.gif  uz grazias akis matyt, nes net neprasiau  biggrin.gif suapvalino, taip sakant  thumbup.gif

per kiek laiko padaryt zadejo?
Atsakyti