Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

dabar galvoju: dazytas stiklas tai ne tas pats kas graviruotas stiklas? g.gif jeigu tai tas pats, tai tikrai nera pigesnis uz plokste, nes pamenu norejom abi duris pasidaryt, tai ziauriai daug paprase kazkur 3000 lt uz dvi duris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 11 27, 14:39)
dabar galvoju: dazytas stiklas tai ne tas pats kas graviruotas stiklas?  g.gif jeigu tai tas pats, tai tikrai nera pigesnis uz plokste, nes pamenu norejom abi duris pasidaryt, tai ziauriai daug paprase kazkur 3000 lt uz dvi duris  doh.gif

ne tas pats- dazytas veidrodis - tai tonuotas, o gravirotas tai graviruotas. o as viena veidrodi koki maciau wub.gif mano miegamojo spintai labai tiktu, bet kainuotu vien durys tada 6000 litu blink.gif o spinta 2,75*2
tai sakaiu kol sponsoriaus nesusirasiu, tol spintos miegamajame nedarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoSau @ 2008 11 27, 13:44)
Gal kas žinot koks kainų skirtumas tarp dažyto stiklo durų ir paprastos plokštės? (čia spintų turiu omenyje) Mums sako, kad dažytas stiklas pigiau, bet aš kažkaip abejoju?  g.gif

už plokštę nežinau kas pigiau gali būt.... ir dar, kaip čia visos diskutuoja - kas tas dažytas stiklas., kas turima omenyje. Man tai iškart iškilo gamykliškai dažytas angliškas stiklas smile.gif Lacobel. Tai vienų durų skirtumas nuo plokštės turėtų būt kažkur 200-300 lt brangesnės, taip manau, nesu tikra. Aišku, yra visokių purkštų stiklų, matintų....o graviruotas stiklas tai tikrai brangus. Graviravimas vidutiniškai kainuoja 300 lt /kv.m. Tai dar pagalvot reikia, kad ir stiklo kaina prisideda ir antkainis. Užtai ir brangu smile.gif bet gražu. Labai gražu. Bent jau man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempel: 27 lapkričio 2008 - 13:53
Na lacabel-baltas nepermatomas stiklas m2 kainuoja 70-80lt. tai jei visoms durims tai galima apsiskaiciuoti kiek kainuos, bet yra dar gausybė visokių tonuotų ir spalvotų stiklų kuriuos dažo Milesija ir kitos firmos na tie stiklai tikrai brangesni, man asmeniškai gražiau jau yra kai stiklas yra dengiamas plėvele arba dar gražiau yra laminuotas stiklas jis aišku žymiai gražiau bet ir kaina jo gražesnė smile.gif
Atsakyti
Ot vat kaip negalima niekuom pasitikėti, o mums firmoj aiškino, kad stiklas žymiai pigiau ne paprasta plokštė g.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoSau @ 2008 11 27, 16:00)
Ot vat kaip negalima niekuom pasitikėti, o mums firmoj aiškino, kad stiklas žymiai pigiau ne paprasta plokštė  g.gif

gal norėjo apgauti jus doh.gif geras posakis yra "doveraj no praviriaj" smile.gif

įkeliu keletą durų pavyzdžių iš Estijos parodos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip gražu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aha, gražu wub.gif Bet ir kaina įtariu graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 11 27, 14:31)
Na lacabel-baltas nepermatomas stiklas m2 kainuoja 70-80lt. tai jei visoms durims tai galima apsiskaiciuoti kiek kainuos, bet yra dar gausybė visokių tonuotų ir spalvotų stiklų kuriuos dažo Milesija ir kitos firmos na tie stiklai tikrai brangesni, man asmeniškai gražiau jau yra kai stiklas yra dengiamas plėvele arba dar gražiau yra laminuotas stiklas jis aišku žymiai gražiau bet ir kaina jo gražesnė  smile.gif

kur ji rasti/gauti? per google nerado nieko apie ji Lt kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoSau @ 2008 11 27, 13:44)
Gal kas žinot koks kainų skirtumas tarp dažyto stiklo durų ir paprastos plokštės? (čia spintų turiu omenyje) Mums sako, kad dažytas stiklas pigiau, bet aš kažkaip abejoju?  g.gif

Dazytas stiklas uz paprasta lenkiska plokste tikrai ne pigiau, galbut pigiau uz brangesnias vokiskas plokstes. Is stiklo tai pigesnis variantas yra trauktas plevele stiklas.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 11 28, 02:40)
kur ji rasti/gauti? per google nerado nieko apie ji Lt kalba ax.gif

smile.gif jį galima rasti įmonėse kurios gamina baldus su šiuo stiklu smile.gif

o kad gražu ten tai tikrai gražu čia yra naujovės-tas laminuotas stiklas su grafika man labai gražu na galiu išduoti kad vienas m2 tokio stiklo kainuoja apie 500lt. rolleyes.gif bet tikrai to verta smile.gif nerealiai dar gražu toks stiklas yra vietoj plyteliu klijuojamas virtuvėje wub.gif jei ateis geresni laikai ir gausis nusipirkti šiek tiek naujesnį butuką tai butinai dėsiuos tik tokius grožius, juk ilgam laikui tai nors malonu ir gera bus tokiam bute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2008 11 28, 09:18)
Is stiklo tai pigesnis variantas yra trauktas plevele stiklas.

oi oi, žiūrint kokia ta plėvelė. Šiaip ne pigiau.

o Lacobel stiklo atstovas yra http://www.stiklolak...n.php?ID=002005. Galbūt ir daugiau. Mačiau UAB Agva reklamuojasi. Per google radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempel: 28 lapkričio 2008 - 10:24