Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

Ka naudojat,kas patinka,kas nelabai,o ko isvis negalite naudoti?Neradau temos apie garnier tai uzvedziau nauja,na o jei as ziopla tai atleiskite... biggrin.gif
Atsakyti
Is Garnier naudoju krema sausai veido odai, tai negaliu pasakyt, kad geras sad.gif Antra karta jau jo nebepirksiu. O patinka tai pienelis kunui! thumbup.gif Vadinasi "Body cocoon" for extra dry skin. Tikrai geras daiktas, kartais net veida juo pasitepu, nes taip ir nerandu geriausio kremo ypac sausai odai sad.gif
Atsakyti
is Garnier bandziau krema misriai ir riebiai veido odai.nepatiko sad.gif kai juo pasitepi,oda dar labiau blizget pradeda mad.gif
p.s.vadinas "Pure A"
Atsakyti
AS visai neseniai nusipirkau naktini 'total comfort' atrodo taip vadinasi,tai man labai patiko thumbup.gif Dabar galvoju pirkti ir dienini,nors visad darydavau atvirksciai smile.gif Tiesa,man labai patinka garnier kainos,nesikandzioja wink_3.gif kaip sakant lietuvio kisenei pritaikyta biggrin.gif Turiu is pieneli kunui body cocoon.Tai tikrai super daiktas.Dabar atsirado pienelis ypac sausai odai(kuno) su klevu sula atrodo,tai ryt begsiu pirk ir papasakosiu ispudzius biggrin.gif
Atsakyti
As anksciau naudodavau Garnier kuno losjona, geltonam buteliuky.. smile.gif Ziauriai patiko ir laabai skaniai kvepejo smile.gif Bet paskui kazkaip tas baigesi.. tai dabar naudoju kuno krema is AVON, SPA serijos.. smile.gif
O veidui naudoju Garnier tuos TOTAL CONFORT ir dienini, ir naktini kremukus, na man tai ziauriai geras.. smile.gif Iki tol naudojau Lorea'l HAPPY DERM, tai net nedabaigiau... blink.gif (nors pries tai sakiau, kad jau SITAS tai pats geriausias biggrin.gif ) Zodziu galiausiai Garnier kazkaip ciotkesni pasirode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diksė: 16 sausio 2005 - 18:18
Buvau nusipirkusi sausai odai krema- tai nelabai patiko, riebokas, oda blizgeti pradejo. Bandziau kuno krema - geltonam buteli, skaniai kvepejo, bet spec efekto nepastebejau. Isvada- priemones siaip sau...
Atsakyti
As irgi turejau krema Pure A, dar kazkoki, kurio net pavadinimo neatsimenu, taip pat esu daziusi plaukus su sios firmos dazais ir jei atvirai - kosmetika prasta. Jau geriau pirkti lietuviska ar rusiska - kur kas didesnis efektas uz panasia kaina. Na, bet cia aisku tik mano nuomone
Atsakyti
Na man patinka sios firmos priemones plaukams t.y. dazai, sampunai, kondicionieriai.
Bandziau stangrinanti, drekinanti kuno krema. Nu kvepejo tai labai maloniai, kazkiek ir drekino, o del stangrinimo tai rezultatu nepastebejau. Bet kazin ar juos is viso imanoma pastebeti.
Atsakyti
Aš nusipirkau garnier šampūną riebiems plaukams ir esu labai patenkinta.Toliau tik šitą ir pirksiu.
Atsakyti
Man tai sios firmos patiko tik kuno losjonas toks gaivus.. sampunai tai jau visai prasti..kazkada nusipirkau kauke nuo pleiskanu tai plaukai pradejo slinkti ir labai niezedavo oda.dabar nusipikau Long and Strong balzama. niekam tikes plaukai neissisukuoja..kazkada buvo geras akiu makiazo nuemejas tikai tiko jautriom akim, o serija nuo spuogu pati prasciausia
Atsakyti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 01 21, 12:09)
Man tai sios firmos patiko tik kuno losjonas toks gaivus.. sampunai tai jau visai prasti..kazkada nusipirkau kauke nuo pleiskanu tai plaukai pradejo slinkti ir labai niezedavo oda.dabar nusipikau Long and Strong balzama. niekam tikes plaukai neissisukuoja..kazkada buvo geras akiu makiazo nuemejas tikai tiko jautriom akim, o serija nuo spuogu pati prasciausia

Man irgi Garnier nieko gero console.gif nepatinka nei sampunai, nei kitos priemones - kazkada turejau visa partija priemoniu problematiskai odai "pure" ar kaip ji ten vadinasi, tokie melyni buteliukai - prausiklis, tonikas ir dar kazkas. Labai neskalsus ir jokio efekto, oda persti nuo ju. Tai dabar prausiuosi SebaMed prausikliu ir naudoju kt. produktus.
Atsakyti
Naudojau ir geltona, ir orandzini pieneli, ir dienini total comfort krema. Nu tiesiog thumbup.gif Ir visoms mano padruskems geos sitos priemones. vat sampunai, tai jau kaip ir nelabai geri...bet cia kokie plaukai turbut rolleyes.gif Dazai irgi neprasti. Mama turejo zele plaukams, tai jai netiko. Sake, sulipe kazkokie plaukai buvo.
Atsakyti