Ka naudojat,kas patinka,kas nelabai,o ko isvis negalite naudoti?Neradau temos apie garnier tai uzvedziau nauja,na o jei as ziopla tai atleiskite...

AS visai neseniai nusipirkau naktini 'total comfort' atrodo taip vadinasi,tai man labai patiko
Dabar galvoju pirkti ir dienini,nors visad darydavau atvirksciai
Tiesa,man labai patinka garnier kainos,nesikandzioja
kaip sakant lietuvio kisenei pritaikyta
Turiu is pieneli kunui body cocoon.Tai tikrai super daiktas.Dabar atsirado pienelis ypac sausai odai(kuno) su klevu sula atrodo,tai ryt begsiu pirk ir papasakosiu ispudzius

As anksciau naudodavau Garnier kuno losjona, geltonam buteliuky..
Ziauriai patiko ir laabai skaniai kvepejo
Bet paskui kazkaip tas baigesi.. tai dabar naudoju kuno krema is AVON, SPA serijos.. 
O veidui naudoju Garnier tuos TOTAL CONFORT ir dienini, ir naktini kremukus, na man tai ziauriai geras..
Iki tol naudojau Lorea'l HAPPY DERM, tai net nedabaigiau...
(nors pries tai sakiau, kad jau SITAS tai pats geriausias
) Zodziu galiausiai Garnier kazkaip ciotkesni pasirode

O veidui naudoju Garnier tuos TOTAL CONFORT ir dienini, ir naktini kremukus, na man tai ziauriai geras..

As irgi turejau krema Pure A, dar kazkoki, kurio net pavadinimo neatsimenu, taip pat esu daziusi plaukus su sios firmos dazais ir jei atvirai - kosmetika prasta. Jau geriau pirkti lietuviska ar rusiska - kur kas didesnis efektas uz panasia kaina. Na, bet cia aisku tik mano nuomone
Na man patinka sios firmos priemones plaukams t.y. dazai, sampunai, kondicionieriai.
Bandziau stangrinanti, drekinanti kuno krema. Nu kvepejo tai labai maloniai, kazkiek ir drekino, o del stangrinimo tai rezultatu nepastebejau. Bet kazin ar juos is viso imanoma pastebeti.
Bandziau stangrinanti, drekinanti kuno krema. Nu kvepejo tai labai maloniai, kazkiek ir drekino, o del stangrinimo tai rezultatu nepastebejau. Bet kazin ar juos is viso imanoma pastebeti.
Aš nusipirkau garnier šampūną riebiems plaukams ir esu labai patenkinta.Toliau tik šitą ir pirksiu.
Man tai sios firmos patiko tik kuno losjonas toks gaivus.. sampunai tai jau visai prasti..kazkada nusipirkau kauke nuo pleiskanu tai plaukai pradejo slinkti ir labai niezedavo oda.dabar nusipikau Long and Strong balzama. niekam tikes plaukai neissisukuoja..kazkada buvo geras akiu makiazo nuemejas tikai tiko jautriom akim, o serija nuo spuogu pati prasciausia
QUOTE(zbitka10 @ 2005 01 21, 12:09)
Man tai sios firmos patiko tik kuno losjonas toks gaivus.. sampunai tai jau visai prasti..kazkada nusipirkau kauke nuo pleiskanu tai plaukai pradejo slinkti ir labai niezedavo oda.dabar nusipikau Long and Strong balzama. niekam tikes plaukai neissisukuoja..kazkada buvo geras akiu makiazo nuemejas tikai tiko jautriom akim, o serija nuo spuogu pati prasciausia
Man irgi Garnier nieko gero

Naudojau ir geltona, ir orandzini pieneli, ir dienini total comfort krema. Nu tiesiog
Ir visoms mano padruskems geos sitos priemones. vat sampunai, tai jau kaip ir nelabai geri...bet cia kokie plaukai turbut
Dazai irgi neprasti. Mama turejo zele plaukams, tai jai netiko. Sake, sulipe kazkokie plaukai buvo.