as irgi neabejinga garnier

As vakar nusipirkau plauku modeliavimo krema, siandien jau isbandziau
,
Nulupama viedo kauke "Stop..." liuksiska, veido kremas "Soft" - patenkinta, po kaukes patepiau veida Garnier toniku su roziu aliejumi, ir po to aisku palepinau kremuku. Man labai tinka Garnier
Ir kaina neauksta! Sampunu galva plaunu jau kokius metus - ir net nesiruosiu keisti - nei pleiskanu neatsirado, o ir plaukai svelnuciai, kaip kazkas sake cia "kaip is reklamos"
Tik gaila, kad nebuvo pienelio su rozytemis
bet gal siandien kur rasiu.

Nulupama viedo kauke "Stop..." liuksiska, veido kremas "Soft" - patenkinta, po kaukes patepiau veida Garnier toniku su roziu aliejumi, ir po to aisku palepinau kremuku. Man labai tinka Garnier

Tik gaila, kad nebuvo pienelio su rozytemis

Cia kita temele:) (noriu pakalusinet,bet nenoriu temos naujos west)
o is "palmolive" ka naudojat?Na tikriausiai tik duso zele muilus?Nes daugiau kaip ir nieko nera...
Bet kokia nuomone?
jei ka turiu "palmolive" duso zele milk/honey
geras daikciukas
o is "palmolive" ka naudojat?Na tikriausiai tik duso zele muilus?Nes daugiau kaip ir nieko nera...
Bet kokia nuomone?
jei ka turiu "palmolive" duso zele milk/honey

viskas ka teko naudoti buvo nuo zodzio sh........

iš garnier naudoju kaukę dažytiems plaukams, tokioje apvalioje pakuotėje - tai super
Plaukai tokie švelnučiai švelnučiai

Nesenai isejo nauja linija plaukams Oil Repair.Dabar ji mano megstamiausia,nes plaukai,tokio svelnumo palieka ir nuostabiai blizga.Tikrai toks pojutis,kaip vaiku nepazeisti plaukai,svelnuciai,svelnuciai.
man labai patinka ši firma, tiek kremai, šampūnai, labai gaiviai ir skaniai kvepia be to dar

nusipirkau garnier prausikli veidui, kvapas nelabai patiko, bet makiaza labai gerai nuplauna ir atvesina veiduka
o seip esu patenkinta sia firma

o seip esu patenkinta sia firma

is garnier man patiko kauke pure su terminiu efektu ir scrubas nieko toks spol bodytonic (neatsispyriau ir papirkau su drogo nuolaida
). visa kita kazkaip neypac.....bodytonic pienelis lipnus ir letai susigeria, oprausiklis is pure serijos ziauriai issausino veida, nors oda buvo gana riebi, anticeliulitine zele tai isvis visi drabuziai prilipdavo...kenciau galvojau "taip reik" bet efektas nulinis, o drekinantis kremas veidui, nepamenu koki jau naudojau buvo senai bet efektas buvo is pradziu puikus, o po keliu valandu jausmas toks lyg is viso nebuciau nieko tepus.
daugiau nieko nenaudojau tai pasakyt negaliu.
palmolivas man labai nepatiko bent jau anksciau gal dabar tarp nauju kazkas doresnio yra, bet anksciau...pravalas

daugiau nieko nenaudojau tai pasakyt negaliu.
palmolivas man labai nepatiko bent jau anksciau gal dabar tarp nauju kazkas doresnio yra, bet anksciau...pravalas
Turejau prausikli is Pure serijos. Issausino oda. Turejau servieteles. Jos buvo su alkoholiu, ir kvapas nekoks... Nusipirkau nivea jautriai odai. Gal bus geresnes...