AS galvoju,kad reiktu nusipirkti garnier tottal comfort dienini krema,bet bijau,kad jis tepant makiazo pagrinda nesiveltu..nes keleta paskutiniu kartu tai kremas visuomet veldavosi t.y. kaip popieriu su trintuku patrynus... Jei kas turit gal galit paskyti ar jis gerai susigeria ir pan.
QUOTE(mexica @ 2005 01 24, 16:18)
AS galvoju,kad reiktu nusipirkti garnier tottal comfort dienini krema,bet bijau,kad jis tepant makiazo pagrinda nesiveltu..nes keleta paskutiniu kartu tai kremas visuomet veldavosi t.y. kaip popieriu su trintuku patrynus... Jei kas turit gal galit paskyti ar jis gerai susigeria ir pan.

naudojau ir as PURE A krema veidui,siaip misriai odai jis tinka labiau vasara,nes taip man oda sausindavo.butent nuo jo pudra rutuliuojasi

Nu man tai liuks priemones. Ypac plaukams. Matyt nuo plauku priklauso. Jau kai issiplaunu balzamu - tai tiesiog slysta plaukai tarp ranku. O jei kauke uzdedu - tai is vis super
Tiesiog kaip is reklamos plaukai
O kremai man irgi neblogi. Net mano kosmetologe sake kad Garnier nebloga kosmetika, joje maziau tu visu "nesamoniu" nei kituose uzsienietiskuose kremuose.
Atleiskit uz zodi "nesamone"

O kremai man irgi neblogi. Net mano kosmetologe sake kad Garnier nebloga kosmetika, joje maziau tu visu "nesamoniu" nei kituose uzsienietiskuose kremuose.
Atleiskit uz zodi "nesamone"

na man visai nieko, turiu krema veidui drekinanti - man labai tiko
, oda tokia sviezia ir gaivi tampa pasitepus
kuo losjonas stangrinantis geltonam buteliuke - labai skaniai kvepia..
sampunus reikia atsitaikyti - naudoju normaliems plaukams - man labai geras
o va buvau nusipirkusi besiveliantiems ir besisiausiantiems plaukams - visai netiko, riebaluodavo plaukus
dar... dazai plaukams nelabai patiko, nes labai smyrdejo ir spalva pasiplove greitai.
tai tiek atrodo. dar maciau droge nuolaidos, norejau nusipirkti veido pieneli (rozinis buteliukas,), bet suabejojau
gal kuri naudojat????

kuo losjonas stangrinantis geltonam buteliuke - labai skaniai kvepia..
sampunus reikia atsitaikyti - naudoju normaliems plaukams - man labai geras

dar... dazai plaukams nelabai patiko, nes labai smyrdejo ir spalva pasiplove greitai.
tai tiek atrodo. dar maciau droge nuolaidos, norejau nusipirkti veido pieneli (rozinis buteliukas,), bet suabejojau

as tei pries sawitele nusipirkau garnier kremukus nuo salcio- dienini ir naktini
ir man l.super tinka
esu patenkinta

QUOTE(morgana @ 2005 02 07, 19:04)
dar maciau droge nuolaidos, norejau nusipirkti veido pieneli (rozinis buteliukas,), bet suabejojau
gal kuri naudojat????

Ar kalbi apie pieneli makiazui valyti?? Jei taip, tai as turiu ji..

Va.. o siaip nuvalyti visa likusi makiaza - tai jis labai gerai savo darba atlieka, ir oda tokia svelni, svelni buna..

Hm... jei tik mes apie ta pati snekam..

QUOTE(Diksė @ 2005 02 08, 09:54)
Ar kalbi apie pieneli makiazui valyti?? Jei taip, tai as turiu ji..
Bandziau kazkada valyti akiu makiaza su juo, kai kuri laika neprisiruosiau vel nusipirkti spec. akiu makiazo valiklio, tai buvo ZIAURUS reikalas.. nebent as nemoku juo naudotis... nusivalius akiu makiaza akys kaip per ruka matydavo...
Va.. o siaip nuvalyti visa likusi makiaza - tai jis labai gerai savo darba atlieka, ir oda tokia svelni, svelni buna..
Na dalykelis bendrai paemus tikrai neblogas.. 

apie ta pati

siaip su pieneliais as akiu nevalau, man irgi apsinesa kazkaiptais.
, turbut pabandysiu nusipirkt ir as ta rozini pieneli

Vienintelis ,,daiktas" iš Garnier - tai paakių kremas (vyšnia+imbieras). O ,,Pure A" serija visiškas akių dūmimas.

Is Garnier turiu tik kuno losjona tam geltonam buteliuke.jau sunaudojau kokius 3.Labai patinka ir tinka

Ir as naudoju Garnier kuno losjona geltoname indelyje, jau pameciau skaiciu kiek sunaudojau,
ir dar ruosiuosi pirkti
. Man jo pliusas- greitai isigeria bei skaniai kvepia