Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

AS galvoju,kad reiktu nusipirkti garnier tottal comfort dienini krema,bet bijau,kad jis tepant makiazo pagrinda nesiveltu..nes keleta paskutiniu kartu tai kremas visuomet veldavosi t.y. kaip popieriu su trintuku patrynus... Jei kas turit gal galit paskyti ar jis gerai susigeria ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 01 24, 16:18)
AS galvoju,kad reiktu nusipirkti garnier tottal comfort dienini krema,bet bijau,kad jis tepant makiazo pagrinda nesiveltu..nes keleta paskutiniu kartu tai kremas visuomet veldavosi t.y. kaip popieriu su trintuku patrynus... Jei kas turit gal galit paskyti ar jis gerai susigeria ir pan.

ax.gif va, o as galvoju, nu blyn pirkau loreal pudra ir man kai ja tepuos ant kremo rutuliojas blink.gif tai maniau kvaila schmoll.gif pudra, o gerai tu sakai gal kremas tos pudros pagrindui netinka.... reiks keist krema. sad.gif tik va I KOKI 4u.gif
Atsakyti
Taigi taigi, kad kai kurie kremai rutuliojasi, kaip jūs sakot. Ypač AVON-o, todėl, kad jie nesusigeria į odą. Manyčiau, kad prasti kremai ir nesusigeria. Tokius aš laikau daugelį AVONO kremų.
Atsakyti
naudojau ir as PURE A krema veidui,siaip misriai odai jis tinka labiau vasara,nes taip man oda sausindavo.butent nuo jo pudra rutuliuojasi blink.gif
Atsakyti
Nu man tai liuks priemones. Ypac plaukams. Matyt nuo plauku priklauso. Jau kai issiplaunu balzamu - tai tiesiog slysta plaukai tarp ranku. O jei kauke uzdedu - tai is vis super thumbup.gif Tiesiog kaip is reklamos plaukai mirksiukas.gif
O kremai man irgi neblogi. Net mano kosmetologe sake kad Garnier nebloga kosmetika, joje maziau tu visu "nesamoniu" nei kituose uzsienietiskuose kremuose.
Atleiskit uz zodi "nesamone" blush2.gif
Atsakyti
na man visai nieko, turiu krema veidui drekinanti - man labai tiko thumbup.gif , oda tokia sviezia ir gaivi tampa pasitepus biggrin.gif
kuo losjonas stangrinantis geltonam buteliuke - labai skaniai kvepia..
sampunus reikia atsitaikyti - naudoju normaliems plaukams - man labai geras thumbup.gif o va buvau nusipirkusi besiveliantiems ir besisiausiantiems plaukams - visai netiko, riebaluodavo plaukus
dar... dazai plaukams nelabai patiko, nes labai smyrdejo ir spalva pasiplove greitai.
tai tiek atrodo. dar maciau droge nuolaidos, norejau nusipirkti veido pieneli (rozinis buteliukas,), bet suabejojau g.gif gal kuri naudojat????
Atsakyti
as tei pries sawitele nusipirkau garnier kremukus nuo salcio- dienini ir naktini smile.gif ir man l.super tinka thumbup.gif esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 02 07, 19:04)
dar maciau droge nuolaidos, norejau nusipirkti veido pieneli (rozinis buteliukas,), bet suabejojau g.gif gal kuri naudojat????

Ar kalbi apie pieneli makiazui valyti?? Jei taip, tai as turiu ji.. smile.gif Bandziau kazkada valyti akiu makiaza su juo, kai kuri laika neprisiruosiau vel nusipirkti spec. akiu makiazo valiklio, tai buvo ZIAURUS reikalas.. nebent as nemoku juo naudotis... nusivalius akiu makiaza akys kaip per ruka matydavo... doh.gif
Va.. o siaip nuvalyti visa likusi makiaza - tai jis labai gerai savo darba atlieka, ir oda tokia svelni, svelni buna.. smile.gif Na dalykelis bendrai paemus tikrai neblogas.. wink.gif

Hm... jei tik mes apie ta pati snekam.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2005 02 08, 09:54)
Ar kalbi apie pieneli makiazui valyti?? Jei taip, tai as turiu ji.. smile.gif Bandziau kazkada valyti akiu makiaza su juo, kai kuri laika neprisiruosiau vel nusipirkti spec. akiu makiazo valiklio, tai buvo ZIAURUS reikalas.. nebent as nemoku juo naudotis... nusivalius akiu makiaza akys kaip per ruka matydavo...  doh.gif
Va.. o siaip nuvalyti visa likusi makiaza - tai jis labai gerai savo darba atlieka, ir oda tokia svelni, svelni buna.. smile.gif Na dalykelis bendrai paemus tikrai neblogas.. wink.gif

Hm... jei tik mes apie ta pati snekam.. wink.gif

apie ta pati biggrin.gif
siaip su pieneliais as akiu nevalau, man irgi apsinesa kazkaiptais.
, turbut pabandysiu nusipirkt ir as ta rozini pieneli 4u.gif
Atsakyti
Vienintelis ,,daiktas" iš Garnier - tai paakių kremas (vyšnia+imbieras). O ,,Pure A" serija visiškas akių dūmimas. schmoll.gif mad.gif
Atsakyti
Is Garnier turiu tik kuno losjona tam geltonam buteliuke.jau sunaudojau kokius 3.Labai patinka ir tinka smile.gif
Atsakyti
Ir as naudoju Garnier kuno losjona geltoname indelyje, jau pameciau skaiciu kiek sunaudojau, biggrin.gif biggrin.gif ir dar ruosiuosi pirkti thumbup.gif thumbup.gif. Man jo pliusas- greitai isigeria bei skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 09 vasario 2005 - 15:23