Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

turiu garnier pureA visa linija:prausikli,naktini ir dienini kremus. Tai galiu pasakyt ne tik kad nepadejo,bet man nuo ju kaip tik poros kemsasi. Nu labai netinka odai.

dar esu turejus garnier pieneli kunui su idegio efektu,tas tai buvo labai geras (summer body ar kazkaip vadinas). ir kvapas super,ir greit oda paruduoja. bigsmile.gif

nemanau,kad daugiau pirksiu kokiu kitu Garnier priemoniu...
Atsakyti
Kolkas skirtingais metu laikais naudojau ivairias Garnier veido kaukes: drekinancia, skaistinancia, valomaja, etc. kolkas jomis nenusivyliau. Nezinau, kaip butu si kitom sios linijos priemonem g.gif
Atsakyti
Naudoju problemiškai odai prausiklį, toniką, neseniai nusipirkau kremą su cinku ir silicilo rūgštim. Nepasakyčiau, kad tai jau kažkas TOKIO. Anksčiau turėjau prausiklį-šveitiklį veidui, tas patiko, labai skaisti ir švelni oda buvo.
Atsakyti
Kai tik atsirado kremukas riebiai odai Pure A, tai labai juo džiaugiausi. Patiko kvapas, drėkinimas. Bet paskui mano spuoguota oda priprato prie kremo ir jis man nieko nebepadėjo... schmoll.gif. Turėjau kaitinančią kaukę. Patiko, kad oda paskui tokia švari ir švelni palieka. Riebalus puikiai nuplaudavo. smile.gif Bet ai, kovoju visaip su savo ta problemiška oda, kovoju, tai nusprendžiau išvis jokių priemonių nebenaudot, nes dar Clean & Clear buvau nusipirkus (tema ne apie šias priemones, bet pasakau iškart, kad tai tikras š....!!! viena reklama). Naudoju natūralų iš Turkijos parsivežtą rožių muilą ir esu patenkinta. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesausina, puikiai nuplauna odą ir spuogų apmažėję thumbup.gif

o šiaip šampūnais esu patenkinta, va. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdnija: 18 gruodžio 2007 - 16:43
norejau paklausti ka manote apie Garnier ranku kremus ?ruzava ir raudona ? MB labai ikalbie napirkti ruzava ,o as abejoju.......... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2008 01 09, 21:31)
norejau paklausti ka manote apie Garnier ranku kremus ?ruzava ir raudona ? MB labai ikalbie napirkti ruzava ,o as abejoju.......... g.gif

Turiu ruzava kremuka. Niu kremas kaip kremas,nieko ypatingo schmoll.gif
Atsakyti
Labutis gal kas nors turejot veido krema pavadinimas Ultra lift koks jo poveikis?butu labai idomu suzinoti
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2007 06 15, 18:36)
liuksiskas kremukas. skaniai kvepia, veidas tampa toks sviezias. labai patiko  wub.gif
user posted image

Kaip tik nusipirkau si kremuka ir dar zalios spalvos tonika. Tikrai patraukliai atrode ir gaiviai kvepejo, na, bet nezinau, netiko man visai, kazkoks per astrus pasirode, oda grauzti tik pradejo schmoll.gif bet cia turbut kaip kam, kol pats neisbandai, jokie patarimai nepades mirksiukas.gif
Atsakyti
lipnus tas kremas, fu, nebepirksiu daugiau, neįsigeria visiškai. tonikas ir pienelis neblogas - labai gaiviai kvepia man smile.gif
Atsakyti
šiuo metu turiu rankų kremą ružavoj pakuotėj, laukiu kol pabaigsiu rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Garnier kūno losjoną tokioje raudonoje bonkutėje ax.gif ar yra atsiliepimų apie jį? blush2.gif
Atsakyti
Turiu Garnier scrub`ą geltoną su vaisų cukrumi lyg tais, tai gal ir patiktų, bet labai mano jautrią odą tai nugramdo, kad po to net skauda doh.gif turiu ir stangrinamąjiį pienelį smile.gif kvapas wub.gif , bet poveikio tai nepastebėjau ax.gif o va toks paprastutis kremas sausai odai ruzavas, tai mano metų atradimas thumbup.gif man labai tinka ir pirksiu dar wub.gif
Atsakyti