aš pastebėjau, kad laikas nuo laiko, pakaitaliojus kosmetiką vis vien grįžtu prie garnier. šuo metu neudoju daužus 100% colour, 3 kartą jau jais dažausi ir kolkas nesiruošiu keisti. šiuo metu taip pat grįžau prie šampūno dažytiems plaukams, nes nuo mano senojo atsirado pleiskanos, o apie šį buvo likę šilti prisiminimai :)taip pat eilinį kartą grįžau prie žaliojo toniko su vaisių rūgštimis, dabar jis vadinasi essentials, bet kvapas nesiskiria nuo senojo

taip pat nusipirkau naktinį kremą iš tos pačios naujosios essentials serijos. bet iš esmės ta serija visai nera nauja, nes labai gerai prisimenu, kad prie kokius grerus 5 metus turėjau kremą dieninį su varnalėšom iš šios serijos, jis man labai patiko, bet vėl nusipirkti jo niekur neradau, pasirodo nuėmė iš gamybos, dabar vėl grąžino tai zadu pirkti

taip pat naudojau nutritionist dieninį kremą - neblogas, bet matyt neoataikiau pagal odos tipą, nes norėjosi kažko riebesnio, o paakių kremas įspūdžio nepaliko - išmečiau nepabaigusi. kaukė probleminiai odai nepavalydavo man veido, teebaum baltarusiška už 5lt žymiai geriau pavalo