Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

O man tas sveitiklis idealus, labai patinka wub.gif Gerai nusveicia, mazai reikia, gaivus kvapas.
Ir visi kuno pieneliai patinka, siuo metu naudoju raudona, jis riebesnis, sekanti pirksiu geltona, pavasariui kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 03 19, 12:18)
O man tas sveitiklis idealus, labai patinka  wub.gif  Gerai nusveicia, mazai reikia, gaivus kvapas.
Ir visi kuno pieneliai patinka, siuo metu naudoju raudona, jis riebesnis, sekanti pirksiu geltona, pavasariui kaip tik.

sutinku drinks_cheers.gif kvapas tikrai geras ir sveitiklio ir pieneliu wub.gif
Atsakyti
turiu toki kalusimeli, dabar isejo naujas anticeliulinitis masazuoklis su kremu Garnier, gal kas jau bandete? nezinote jo kainos? mane labai jis sudomino
Atsakyti
Gal bandete Garnier Purifying pads? kiek kartu per diena vartojat? Jis lyg ir su rugstimi, bijau padaugint
Atsakyti
pasisakysiu ir as 4u.gif
bent jau plauku sampunai , balzamai ir plauku kaukes yra tragiskos.. man nuo visu ima slinkt , skilinet plaukai g.gif doh.gif
Atsakyti
plauku sampunai,veido kremukas bei kuno losjonai thumbup.gif labai ir kvapas wub.gif
Atsakyti
Turiu Garnier Pure 3in1 (prausikli, kauke ir sveitikli viename), nors jis probleminei odai, bet mane nuo jo beria...Gal tik kaip kauke naudojant visai nieko... Ir dar turiu paakiu krema, neseniai isigyjau, tai poveikio dar nepastebejau unsure.gif
O labai nemegstu plauku dazu sios firmos, ir kitos plauku prieziuros priemones labai jau siaip sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 24 balandžio 2008 - 11:39
labai noreciau pagirti samupna garnier sensitive scalp ,labai gerai jautriai galvos odai ,mentholis maloniai saldo, niezuli beveik visiskai isnaikino, o ir pleiskanas apnaikino .zodziu thumbup.gif daiktas. tiesa pirkau dar ir kauke burbula sausiems plaukams ,tai ir labai gerai minkstina plauka ,o ir kvepia labai skaniai..tiesa ant saknu tepti negaliu nes riebaluojasi greitai saknys ,nors man jos ir neteous jos susiriebaluoja gan greit...
Atsakyti
aš pastebėjau, kad laikas nuo laiko, pakaitaliojus kosmetiką vis vien grįžtu prie garnier. šuo metu neudoju daužus 100% colour, 3 kartą jau jais dažausi ir kolkas nesiruošiu keisti. šiuo metu taip pat grįžau prie šampūno dažytiems plaukams, nes nuo mano senojo atsirado pleiskanos, o apie šį buvo likę šilti prisiminimai :)taip pat eilinį kartą grįžau prie žaliojo toniko su vaisių rūgštimis, dabar jis vadinasi essentials, bet kvapas nesiskiria nuo senojo smile.gif taip pat nusipirkau naktinį kremą iš tos pačios naujosios essentials serijos. bet iš esmės ta serija visai nera nauja, nes labai gerai prisimenu, kad prie kokius grerus 5 metus turėjau kremą dieninį su varnalėšom iš šios serijos, jis man labai patiko, bet vėl nusipirkti jo niekur neradau, pasirodo nuėmė iš gamybos, dabar vėl grąžino tai zadu pirkti smile.gif
taip pat naudojau nutritionist dieninį kremą - neblogas, bet matyt neoataikiau pagal odos tipą, nes norėjosi kažko riebesnio, o paakių kremas įspūdžio nepaliko - išmečiau nepabaigusi. kaukė probleminiai odai nepavalydavo man veido, teebaum baltarusiška už 5lt žymiai geriau pavalo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
prausiklį pure 3 in 1 perku jau penktą kartą - man jis pats geriausias thumbup.gif dar labai patinka minutinė plaukų kaukė.
Atsakyti
Garnier, hmm... ne kaži kas... ne, labai blogai- ypač tas galioja kalbant apie plaukų priežiūros priemones. Na gal išskyrus kai kuriuos veido kremus- ten situacija kita, yra visai neblogų.
Atsakyti
Aš naudoju Garnier Pure serijos Pore Purifying Toner ir Daily Gel Wash. Čia tokiai veido odai, kuri yra spuoguota, inkštiruota ir pn. Na, man tai patinka. Poveikis pasireiškė pakankamai greitai. bigsmile.gif Toniką naudoju kas antrą dieną, nes sausina labai odą.

Dar naudoju šampūną Garnier Fructis nuo pleiskanų ir kondicionierių, šampūnas tai liux. Tik jis toks stiprus yra, gal kiek per daug plaukus vargina, jei galima taip pasakyt. Bet šiaip tai, ko gero, vienintelis šampūnas, kuris normaliai pleiskanas pašalina. Išbandžiusi esu tikrai nemažai šampūnų, net toks Nizoral nepadėjo... schmoll.gif
Atsakyti