Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 07 20, 11:50)
Aišku, ačiū 4u.gif
Žinosiu ateičiai, dabar reik išnaudot visą sandėliuką kremų dar doh.gif

as irgi nesulaukiu, nusiziurejau dar viena gera kremuka bigsmile.gif
Atsakyti
O as va noreciau tarti pagiriamaji zodi garnier zaliam akiu makiazo valikliui 4u.gif labai geras, neriebus, puikiai nuvalo net vandeniui atsparu makiaza 4u.gif naudoju jau ne pirma buteliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 07 20, 16:35)
O as va noreciau tarti pagiriamaji zodi garnier zaliam akiu makiazo valikliui 4u.gif labai geras, neriebus, puikiai nuvalo net vandeniui atsparu makiaza 4u.gif naudoju jau ne pirma buteliuka wub.gif

bigsmile.gif o koks pavadinimas pilnas? 4u.gif kokia kaina? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 07 21, 10:15)
bigsmile.gif o koks pavadinimas pilnas?  4u.gif kokia kaina? aciu 4u.gif

Garnier skin naturals Essentials Suitable for sensitive eyes removes even waterproof make-up, na parasiau beveik viska kas parasyta, zalias toks buteliukas, jei ka, tikrai pamatysi ax.gif kainos nelabai pamenu, kazkaip nekreipiu demesio, na nedaug kainuoja, kai ilgam man jo uztenka, tai dabar sunku pasakyt, paskutinikart kai pirkau, akcija buvo, na be akcijos maziau nei 14 lt, kiek pamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 07 21, 16:40)
Garnier skin naturals Essentials Suitable for sensitive eyes removes even waterproof make-up, na parasiau beveik viska kas parasyta, zalias toks buteliukas, jei ka, tikrai pamatysi ax.gif  kainos nelabai pamenu, kazkaip nekreipiu demesio, na nedaug kainuoja, kai ilgam man jo uztenka, tai dabar sunku pasakyt, paskutinikart kai pirkau, akcija buvo, na be akcijos maziau nei 14 lt, kiek pamenu 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt šį masažuoklį su serumu, kovojantį su paakių patamsėjimu ir maišeliais? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 07 30, 16:49)
Gal kas bandėt šį masažuoklį su serumu, kovojantį su paakių patamsėjimu ir  maišeliais?  ax.gif

user posted image

Ir man butu idomu apie ji nuomoniu isgirst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 07 20, 17:35)

O stai man jis netgi labai grauze akis schmoll.gif , dar buvo like daugiau kaip puse buteliuko,kai neapsikentusi ismeciau lauk irnusipirkau essence.... net lygint negalima, sis man visai negrauzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lete @ 2008 07 30, 20:31)
O stai man jis netgi labai grauze akis  schmoll.gif , dar buvo like daugiau kaip puse buteliuko,kai neapsikentusi ismeciau lauk irnusipirkau essence.... net lygint negalima, sis man visai negrauzia  thumbup.gif

Bet ten jautrioms akims, kaip galejo griauzt, gal ne tas buteliukas buvo, nes keliu rusiu yra... g.gif
Atsakyti
Nežinau, ar į temą, bet skelbiu čia: parduodu naujų Garnier produktų rinkinį. Gavau dovanų, bet aš šitos kosmetikos nenaudoju, mielai "realizuočiau su nuolaida" biggrin.gif
Rinkinys:
Garnier Cleansing Gel normal&combination skin
Complete cleansing milk normal&combination skin
Eye make-up remover suitable for sensitive eyes
INtensyvus apsauginis kremas sausa ir jautri oda
Naktinis regeneruojamasis kremas
Regeneruojamasis paakiu kremas visu tipu odai
Pradinė kaina - 60lt. Veiksmas VIlniuje, galiu perduoti į Panevėžį ar Kauną.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 07 31, 11:43)
Bet ten jautrioms akims, kaip galejo griauzt, gal ne tas buteliukas buvo, nes keliu rusiu yra... g.gif

Na toks svelniai salotinis skystimelis... biggrin.gif kiekviena syki nusivaliusi tusa noredavau verkt, tai todel ir sakau ,kad man jis nelabai... visos juk mes skirtingos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lete @ 2008 07 31, 14:04)
Na toks svelniai salotinis skystimelis...  biggrin.gif  kiekviena syki nusivaliusi tusa noredavau verkt, tai todel ir sakau ,kad man jis nelabai... visos juk mes skirtingos ax.gif

Tai turbut tas pats blink.gif , uzjauciu 4u.gif
Atsakyti