Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 22, 21:21)
gali eidama i darba ar kur nors kitur skaiciuot zingsnius  biggrin.gif  o siaip kiek pastebejai, ar kaina atitinka kokybe?

is pradziu norejau pirkti sita masazuokli
user posted image

na jo kaina tikrai mazesne, nebeprisimenu tiksliai kiek, bet susigundziau naujuoju masazuokliu vien del to, kad pats tas zalias masazuoklis yra guminis ir jis man pasirode priimtinesnis. sumokejau ~50 lt, bet ne kiek nesigailiu, ir jo kokybe esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
is garnier labai patinka diskeliai problemiskai odai ir makiazo valiklis 4u.gif
Atsakyti
kas per diskeliai??????????? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 05 11, 08:58)
kas per diskeliai???????????  rolleyes.gif

Garnier Pure Daily Purifying Discs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2009 03 21, 20:52)
user posted image

citrinu kvapas  wub.gif

Nusipirkau panasu, tik turbut senesnio modelio lotuliukas.gif per akcija uz 19.90 mirksiukas.gif bet dar neisbandziau, niekaip neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
norejau jusu paklaust, kokios yra naujosios linijos Garnier pure active kainos? aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Garnier priemonės visai neblogos smile.gif Nusipirkau antrą iš eilės veido prausiklį žalioje bonkutėje.

Naudoju stangrinamąjį kūno kremą, nelipnus, patinka gaivus kvapas. cool.gif

Mama visąlaik dažo plaukus tik Garnier Naturals dažais.
Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2009 03 22, 17:26)
naudoju kazkur tik apie savaite, tai kazko stebuklingo dar nesimato. kiekviena diena masazuosiu, manau iki bikiniu sezono rezultatas bus  thumbup.gif
tekstura gan gera, malonus kvapas, nelipnus, greitai susigeria ir kojos labai svelnios pasidaro wub.gif
patinka, kad nusiima kamstelis, ir kai pasibaigs kremas, ji galima bus papildyti.
dar gavau perkant dovanu - zingsniamati. na toks fainas dalykelis, kuris skaiciuoja tavo nueitus zingsnius thumbup.gif

cia ne i tema bet merginos gal zinot kur kaune galima nusipirkti zingsniamati? 4u.gif blush2.gif labai geras daiktas ax.gif o ta krema vien del zingsniamacio pirkt buvo gaila nes man jis nelb patiko g.gif loreal perfekt slim (taip pat su masazuokliu) man labiau patiko thumbup.gif
Atsakyti
gal zinote kur yra akcija garnier zydrai linijai pure berots ax.gif
naujiena noris pabandyti, nes pameciau cia tema ''nuolaidos'' doh.gif
Atsakyti
Man labai patiko GARNIER PURE ACTIVE veido prausiklis(ne sveitiklis). Geresnio nebuvau naudojus,nes ji naudojant man pradejo sparciau blankti demeles po spuogu ir mazeti randeliai,tai dabar oda skiriasi kaip diena ir naktis nuo tos kokia turejau pries naudojant prausikli thumbup.gif Nors to efekto pirkdama nesitikejau kazkaip,maniau bus paprastas daiktas veidui praustis ir tiek ax.gif
Atsakyti
siek tiek pigiau droguose yra, kiek maciau, bet reikia savo pasibaigt ka turiu, o tada jau tikrai pirksiu sita PURE ACTIVE linija
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 07 20, 21:06)
siek tiek pigiau droguose yra, kiek maciau, bet reikia savo pasibaigt ka turiu, o tada jau tikrai pirksiu sita PURE ACTIVE linija

As tai sarmoj lygiai 20 Lt mokejau g.gif
Atsakyti