QUOTE(diamondness @ 2009 07 20, 21:53)
Nu tikrai kad pigiai
turiu pasakyt, kad kilo pagunda nusipirkt, pabandyt, bet labai man jau arsios sitos priemones pasirode, kazko gal ir svelnesnio reiketu, nes cia manau turetu gerokai pasausint oda sitos

o zinokit merginos neseniai vilniuj kai buvau uzejau i ta pati droga, tai laaaabai pigiai nusipirkau garnier pure A dienini krema ir naktini geli, siaip ju kaina po 20,99, bet as pirkau po 9,49, man atrodo ziauriai pigiai nusipirkau geras priemones, dziaugiuos labai,dar turiu is pure linijos piestuka SOS ir ta 3in1 sveitikli, kauke ir prausikli, tai as ji daugiausia kaip sveitikli naudoju, nes kaip prausikli naudot jis man per astrus

dar girdejau kad tie vatos diskeliai garnier pure geri, tai gailiuos kad droge tu nenugriebiau, 56 diskeliai 15,99 buvo, apsimoka, ten dienos begy jeigu oda susiriebaluoja, nuvalyt ir suteikt matini atspalvi, vista, ko nenusipirkau, bet ka dabar, isgyvensiu be ju, juo labiau, kad mano odai dabar atostogos, nenaudoju jokiu kosmetikos priemoniu, iskyrus aktyvaus pluosto prausimosi servetele nuo spuogu