Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

QUOTE(diamondness @ 2009 07 20, 20:08)
As tai sarmoj lygiai 20 Lt mokejau g.gif

uz kuri daikta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 07 20, 21:13)
uz kuri daikta?  smile.gif

Uz ta prausikli pure active mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 20, 20:16)
Uz ta prausikli pure active mirksiukas.gif

droge 17 malyg buvo, labai normali kaina smile.gif o sveitikli pas save norfoj maciau uz 15 su centais, o ta vesinamaji geli nuo spuogu uz 17 su centais, cia labai daug pigiau uz paprasta kaina, o ten net be akcijos, labai pigiai pasirode
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 07 20, 21:20)
droge 17 malyg buvo, labai normali kaina  smile.gif  o sveitikli pas save norfoj maciau uz 15 su centais, o ta vesinamaji geli nuo spuogu uz 17 su centais, cia labai daug pigiau uz paprasta kaina, o ten net be akcijos, labai pigiai pasirode

Nu tikrai kad pigiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2009 05 23, 19:38)
Garnier priemonės visai neblogos smile.gif Nusipirkau antrą iš eilės veido prausiklį žalioje bonkutėje.

QUOTE(diamondness @ 2009 07 20, 17:40)
Man labai patiko GARNIER PURE ACTIVE veido prausiklis(ne sveitiklis).

Čia tie prausikliai tik šiaip veidą prausti ar ir makiažui nuplauti tinka? g.gif
Visada valau veidą tik su Garnier pieneliu, bet kažkaip nebesinori su vata veido braukyti, gal su prausikliu lengviau nusiplautų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 07 22, 20:06)
Čia tie prausikliai tik šiaip veidą prausti ar ir makiažui nuplauti tinka?  g.gif
Visada valau veidą tik su Garnier pieneliu, bet kažkaip nebesinori su vata veido braukyti, gal su prausikliu lengviau nusiplautų  rolleyes.gif

As asmeniskai visada makiaza nuprausiu su prausikliu,kad ir koks jis bebutu,nes skirtumo man nera ar su prausikliu, ar makiazo valikliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 20, 21:53)
Nu tikrai kad pigiai doh.gif

turiu pasakyt, kad kilo pagunda nusipirkt, pabandyt, bet labai man jau arsios sitos priemones pasirode, kazko gal ir svelnesnio reiketu, nes cia manau turetu gerokai pasausint oda sitos ax.gif o zinokit merginos neseniai vilniuj kai buvau uzejau i ta pati droga, tai laaaabai pigiai nusipirkau garnier pure A dienini krema ir naktini geli, siaip ju kaina po 20,99, bet as pirkau po 9,49, man atrodo ziauriai pigiai nusipirkau geras priemones, dziaugiuos labai,dar turiu is pure linijos piestuka SOS ir ta 3in1 sveitikli, kauke ir prausikli, tai as ji daugiausia kaip sveitikli naudoju, nes kaip prausikli naudot jis man per astrus smile.gif dar girdejau kad tie vatos diskeliai garnier pure geri, tai gailiuos kad droge tu nenugriebiau, 56 diskeliai 15,99 buvo, apsimoka, ten dienos begy jeigu oda susiriebaluoja, nuvalyt ir suteikt matini atspalvi, vista, ko nenusipirkau, bet ka dabar, isgyvensiu be ju, juo labiau, kad mano odai dabar atostogos, nenaudoju jokiu kosmetikos priemoniu, iskyrus aktyvaus pluosto prausimosi servetele nuo spuogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 20, 17:40)
Man labai patiko GARNIER PURE ACTIVE veido prausiklis(ne sveitiklis). Geresnio nebuvau naudojus,nes ji naudojant man pradejo sparciau blankti demeles po spuogu ir mazeti randeliai,tai dabar oda skiriasi kaip diena ir naktis nuo tos kokia turejau pries naudojant prausikli thumbup.gif  Nors to efekto pirkdama nesitikejau kazkaip,maniau bus paprastas daiktas veidui praustis ir tiek ax.gif

As sveitikli noreciau isbandyti, bet kazin ar nestambios tos sveiciamosios daleles g.gif Raso naudoti kiekviena diena, bet kiek zinau sveitiklio taip daznai negalima naudoti g.gif
Atsakyti
Man Garnier firma labai paprasta, bet kaip konsultavausi su šeimos gydytoja apie šampūnus, minėjo, kad ši firma iš tiesų yra viena iš prastesnių. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 07 24, 10:46)
Man Garnier firma labai paprasta, bet kaip konsultavausi su šeimos gydytoja apie šampūnus, minėjo, kad ši firma iš tiesų yra viena iš prastesnių.  unsure.gif

Nu kam prasta,kam ne rolleyes.gif Pvz mane daug brangiu,isgirtu firmu nuvyle,tai manu cia kiekvienam skirtingai,jei tinka ir patinka,tai naudoji,o jei ne,tai ne mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 23, 19:58)
As sveitikli noreciau isbandyti, bet kazin ar nestambios tos sveiciamosios daleles  g.gif  Raso naudoti kiekviena diena, bet kiek zinau sveitiklio taip daznai negalima naudoti  g.gif

Pagal tai,kad skirta kasdien naudot,tai neturetu buti stambios tos daleles,bet pvz is savo patirties,tai kazkada seniai naudojau Clean&Clear sveitikli irgi skirta kasdienai,tai tos daleles tikrai stambios buvo g.gif Nu jei as pirkciau,tai kiekvienai dienai nenaudociau jo,gal daugiausia pora sykiu i savaite,bet sveitikliu nenaudoju isvis:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 24, 17:51)
Nu kam prasta,kam ne rolleyes.gif Pvz mane daug brangiu,isgirtu firmu nuvyle,tai manu cia kiekvienam skirtingai,jei tinka ir patinka,tai naudoji,o jei ne,tai ne mirksiukas.gif
Papildyta:

Pagal tai,kad skirta kasdien naudot,tai neturetu buti stambios tos daleles,bet pvz is savo patirties,tai kazkada seniai naudojau Clean&Clear sveitikli irgi skirta kasdienai,tai tos daleles tikrai stambios buvo g.gif Nu jei as pirkciau,tai kiekvienai dienai nenaudociau jo,gal daugiausia pora sykiu i savaite,bet sveitikliu nenaudoju isvis:mirksiukas:

sveitiklio negalima daznai naudot, net jeigu riebia oda turit, galima max 1 karta per savaite, o kitiem tipam dar reciau
Atsakyti
Man labai patiko is GARNIER firmos- normaliai ir misriai veido odai priemones: valomasis gelis, pienelis ir drekinantis dieninis kremukas mirksiukas.gif Veido oda tapo svelnesne ir dar- dingo spogeliai! bigsmile.gif Kol kas esu patenkinta ir del to ilgai negalvodama isigijau antra karta is eiles tas pacias priemones.
Atsakyti