Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

Kur Kaune perkat? unsure.gif Laisvės pradžioj Ožeškienės sustojimo Eurokoj ir Droge žiūrėjau, bet nėra unsure.gif

O kurį geriau imt, light ar medium šviesesniai odai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 01 kovo 2012 - 18:37
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 03 01, 09:46)
Vakar ir aš nusipirkau BB kremą. Pirkau Eurokose, kaina 29,90lt, bet pardavėja sakė, kad nuo rytojaus (t.y. kovo 2d.) jam bus nuolaida ir kainuos apie 25lt 4u.gif

Aš šiandien pirkau Kosmadoje, su nuolaida kainavo 23,99 Lt smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ,,Garnier body intensive 7 days" kūno losjoną su sviestmedžio aliejumi skirtą sausai kūno odai, bet nežinau kaip jį naudoti, o ant buteliuko nėra parašyta jokios instrukcijos. Ar šį losjoną turėčiau įtrinti į kūną kaip kremą ir jo nenuplauti? O gal šį losjoną reikia įtrinti į kūną, o po keletos minučių jį nuplauti vandeniu?

Gal kas galite atsakyti?
Atsakyti
QUOTE(rosalija @ 2012 03 11, 21:49)
Nusipirkau ,,Garnier body intensive 7 days" kūno losjoną su sviestmedžio aliejumi skirtą sausai kūno odai, bet nežinau kaip jį naudoti, o ant buteliuko nėra parašyta jokios instrukcijos. Ar šį losjoną turėčiau įtrinti į kūną kaip kremą ir jo nenuplauti? O gal šį losjoną reikia įtrinti į kūną, o po keletos minučių jį nuplauti vandeniu?
Gal kas galite atsakyti?

Aš nesu nei mačiusi, nei girdėjusi apie kūno losjoną, kurį reikėtų nuplauti. Juk veido kremo irgi turbūt nenuplaunate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosalija @ 2012 03 11, 21:49)
Gal kas galite atsakyti?

Baikit juokus, aisku kad nereikia nuplauti blink.gif
As taip pat isvis negirdejus apie nuplaunamus losjonus
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pardavėjos rekomendavimu nusipirkau garnier plaukų dažus truly blond, bet kiek dabar suprantu, tai yra plaukų blukintojas ir pagrinde jį naudoja tamsiaplaukės, norėdamos tapti blondinėmis, tik jos ant viršaus dar toną dedą. O aš esu kaip ir blondinė, tik norėjau šviesesnio atspalvio... Ir nežinau ką dabar daryt, ar jiems viskas gerai ir galima dažytis, ar kitus pirktis...
Atsakyti
user posted image

Gal kuri bandėt?
Atsakyti
Atnesu is kosmetikos naujoviu temos. Kiek guglinau- info radau tik prancuziskai, bet isbandyti butu idomu bigsmile.gif

QUOTE(Mivida @ 2012 04 23, 19:29)
drinks_cheers.gif  wub.gif  wub.gif grozis

Greitai turetu pasirodyti, misriai&riebiai odai
user posted image

Atsakyti
Lenkijoje jau pirkau su akcija už 6,89 zl,3 kvapų dezodorantai be aliuminio,sertifikuoti,paženklinti ECOCERT:
http://www.garnier.f...-aluminium.aspx
Kažin kada LT pasirodys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 23 balandžio 2012 - 21:24
user posted image

Ar jau kas išbandėte? 4u.gif
Droge mačiau tris atspalvius,dabar kaip tik akcija 17lt. su centais.
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 23, 18:43)
user posted image

Gal kuri bandėt?

Labai patinka, sunaudojau gal virs 10 indeliu, gerai matina, plaukai slydus, lengvai sukuojami. smile.gif

QUOTE(xde @ 2012 05 02, 23:06)
Ar jau kas išbandėte?  4u.gif
Droge mačiau tris atspalvius,dabar kaip tik akcija 17lt. su centais.

juk cia ne Garnier smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 05 07, 19:05)
juk cia ne Garnier  smile.gif

taip,sumaišiau,o tiksliau L'Oreal koncerno produktas smile.gif
Atsakyti