gal kas nors sia naujove jau bandet? Garnier Ambre Solaire Golden Protect Lotion SPF 20

Jau kurį laiką naudoju Garnier BB kremą, šiaip patenkinta
Bet žurnale buvo Maybelline BB kremo mėginukas,pabandžiau,, tai šis man labiau patiko tuo,kad geriau maskuoja
Manau,kai baigsiu garnier,pereisiu prie maybelline

Sunaudojau gautus "Garnier Soft Essentials" jautriai arba sausai odai skirtus valomąjį pienelį ir valomąjį kremą (prausiklį). Pienelis su vaisių aliejais ir rožių ekstraktu, o prausiklis su alijošiumi ir sviestmedžiu. Galiu pasakyti, kad priekaištų neturiu
. Pienelis be vargo pašalina makiažą
. Švelnus, malonus naudoti. Pasirodė vertas dėmesio. Daug geresnis nei "Vichy" tokios paskirties losjonas. Netgi rašo, jog nuvalo vandeniui atsparų akių makiažą. Galbūt kartočiau ir ateity. Kreminiu prausikliu gerai nuprausiama oda ir tai daroma švelniai. Nesausino mano mišrios odos. Jokio dirginimo nepastebėjau. Puikiai "draugavo" prausiantis su "Clarisonic" aparatu ir maloniai "slydo". Patogus dozatorius - pompa. Tikrai nenusivyliau šitais "Garnier" gaminiais...

Papildyta:
Dabar "Eurokos" BB kainuoja 17,99Lt.

Papildyta:
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 03 01, 09:46)
Vakar ir aš nusipirkau BB kremą. Pirkau Eurokose, kaina 29,90lt, bet pardavėja sakė, kad nuo rytojaus (t.y. kovo 2d.) jam bus nuolaida ir kainuos apie 25lt 

Dabar "Eurokos" BB kainuoja 17,99Lt.

QUOTE(Smeterling @ 2012 07 06, 12:00)
O man nepatiko kažkodėl , panaudojau kelis kart ir nebeturiu kur kišt

Gal kuri esate bandziusi si alieju? maciau eurokose jam akcija

[quote=Kelsey,2012 05 22, 16:27]
gal kas nors sia naujove jau bandet? Garnier Ambre Solaire Golden Protect Lotion SPF 20

[/quote]
bandžiau - nepatiko palieką bjaurų lipnumą, kas esant karštam orui tikrai nemalonu.
[quote=Victorious,2012 07 04, 01:23]
Sunaudojau gautus "Garnier Soft Essentials" jautriai arba sausai odai skirtus valomąjį pienelį ir valomąjį kremą (prausiklį). Pienelis su vaisių aliejais ir rožių ekstraktu, o prausiklis su alijošiumi ir sviestmedžiu. Galiu pasakyti, kad priekaištų neturiu
. Pienelis be vargo pašalina makiažą
. Švelnus, malonus naudoti. Pasirodė vertas dėmesio. Daug geresnis nei "Vichy" tokios paskirties losjonas. Netgi rašo, jog nuvalo vandeniui atsparų akių makiažą. Galbūt kartočiau ir ateity. Kreminiu prausikliu gerai nuprausiama oda ir tai daroma švelniai. Nesausino mano mišrios odos. Jokio dirginimo nepastebėjau. Puikiai "draugavo" prausiantis su "Clarisonic" aparatu ir maloniai "slydo". Patogus dozatorius - pompa. Tikrai nenusivyliau šitais "Garnier" gaminiais...

Labai nusivyliau šitais produktais, mane išbėrė bjauriais kietais spuogeliais, t aprasme užsikimšo poros. bet mamai ir draugei tiko
mano oda šiaip labai kaprizinga tai gal todėl.
[quote=Smeterling,2012 07 06, 13:00]
Super
[/quote]
turėjau sunaudojau bent nepatiko, jokio super poveikio nebuvo, pirmus kartus dar nieko, bet vėliau...

[/quote]
bandžiau - nepatiko palieką bjaurų lipnumą, kas esant karštam orui tikrai nemalonu.
[quote=Victorious,2012 07 04, 01:23]

Labai nusivyliau šitais produktais, mane išbėrė bjauriais kietais spuogeliais, t aprasme užsikimšo poros. bet mamai ir draugei tiko

[quote=Smeterling,2012 07 06, 13:00]
Super

[/quote]
turėjau sunaudojau bent nepatiko, jokio super poveikio nebuvo, pirmus kartus dar nieko, bet vėliau...

Gal kas galetu pakomentuoti plauku dazus?

Ta žalia kaukė GARNIER, tai superinė tikrai
Mano plaukai buvo daug šviesinti, nes buvau juoda ir norėjau patapti šviesia prieš vestuves, tai pamenu, kad per keturis mėnesius iš juodos tapau šviesi šokoladinė
Žinoma, daug tas kainavo ir nervų ir pinigų ir plaukai atrodė nekaip, nors ir kirpykloj tvarkyti.. tai vienintelis dalykas buvo ši kaukė, kuri mano plaukus padarė minkštus ir leido jiems augti augti augti
Vėliau nutraukiau naudojimą, bet tik dėl to, kad kvapas labai erzino
BB kremukas irgi man pats pačiausias, visada naudojau maybelline dream matte, bet kai atradau garnier bb, buvau laaabai laiminga
pamenu, dar lietuvoj nebuvo, o aš tuo tarpu buvau švedijoje, prisiskaičiau, kad ši pudra labai liux ir t.t., galvoju iš kur gavus, ir nuvykus į parduotuvęs, pamačiau kaip stebuklą apšviestą lentynoj
Du buvo likę paskutiniai, tai abu ir pasiimiau
Kasdien tepu, nes oda tada tooookia drėgna, minkšta, švelni..
Gražiai žiūrisi
Gal čia ne visiems tipams tinka, kaip ir šampūnai, kaukės, ar kvepalai, bet man šis kremas yra pats geriausias atradimas per paskutinius šiuos metus

Mano plaukai buvo daug šviesinti, nes buvau juoda ir norėjau patapti šviesia prieš vestuves, tai pamenu, kad per keturis mėnesius iš juodos tapau šviesi šokoladinė

BB kremukas irgi man pats pačiausias, visada naudojau maybelline dream matte, bet kai atradau garnier bb, buvau laaabai laiminga

Kaip jums veido kremai?
galvoju pirkt ar nepirkt