Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

QUOTE(raskladushke @ 2005 08 16, 22:44)
As naudoju Garnier Pure veido prausikli su granulem. Kvepia gan skaniai, bet nepasakyciau kad poveikis kazkoks super stebuklingas. Bet naudoju.  rolleyes.gif

As irgi naudojau sita prausiklį su granulėm. Kol naudojau, atrodo, jokio poveikio ypatingo nebuvo. Bet kai baigiau jį naudoti ir nusipirkau kitokį, supratau, kad tas buvo žymiai geresnis thumbup.gif
Atsakyti
db kaip tik naudoju SOFT krema sausai odytei. man jis gana neblogas, bet labiau sakyciau ziemai, kai daug salcio ir radiatoriu silumos. vasarai reiktu lengvesnio. bet kadangi mano oda gana sausa, tai tas riebumas nieko bloga.
Atsakyti
Man labai patinka Fructis palukų šampūnas 2 in 1 normaliems palukams su balzamu, plaukai tokie švelnūs, minkšti palieka.
Atsakyti
Labai patiko savaiminio idegio servetele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 31, 18:28)
Labai patiko savaiminio idegio servetele  ax.gif

o ji tinka sviesiai odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 01 31, 21:25)
o ji tinka sviesiai odai?  blush2.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 31, 21:26)

tai fainiai bigsmile.gif ,reikes pamegint 4u.gif
Atsakyti
Turiu maitinantį veido kremą su confort'u, tas kur žiemai skirtas. Pradžioj atrodė kažkoks keistas. O dabar atsidžiaugti negaliu! thumbup.gif biggrin.gif Taip gerai jaučiuosi juo pasitepus, veido oda labai gerai atrodo, net ir po šalčių.

Mamai labai patinka plaukų dažai. Ir dar tos veido kaukės kur pakeliuose parduodamos Stop! ir su vyšniomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Gal kas bandėt Garnier body tonic, rutuliniai buteliukai su serumu nuo celiulito. Ar maitinančiai mamai galima juos naudoti? smile.gif
Atsakyti
Prisiskaicius SM ir as nusipirkau Fructis kauke dazytiem plauka, nu man labai patinka, plaukai svelnus, slidus, ir isisukuoja bigsmile.gif Tikrai geras dalykas ir kaina nedidele ax.gif (palyginus su Gaia kauke is eurokos Fructis man zymiai geresne - cia mano tokia patirtis)
Atsakyti
turiu garnier self taning spray... tai kiek as juo naudojausi, tai kaip zebras nebuvau biggrin.gif bet as jo negaliu naudot, nes man jo kvapas siaubingas.. tai retai as juo pasinaudoju...
o seip tai is garnier nemazai esu ka turejus, bet kaip visada ieskau vis ko nors geresnio, tai kazkaip nebenaudoju...
o kai naudojau... tai man visai patiko kremas veidui tokiame zaliame indelyje (pavadinimo neatsimenu), dar patiko body cocon losjonas kunui.
ai.. atsiminiau, as turiu aliejuka deginimuisi sauleje, tai man jis patinka smile.gif
Atsakyti
maciau dabar nauja priesspuogini produkta: dezutej sudeta kazkokie 2 sveitikliai ar kas ten, naudoti tris kartus i savaite. beveik 13 eu, brangoka
http://www.garnierbe....co.uk/_en/_gb/ garnier products -> pure-> 2 steps to healthier looking skin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 06 gegužės 2006 - 18:32