Man Garnier plauku dazai visai patinka,grazios spalvos,tik kad spalva man atrodo trumpiau laikosi nei kitu dazu...

Aha, Garnier dazai labai greit issiplauna

O kokie jums ilgiausiai laiko ir kad plaukams nekenktu nezmoniskai?
Aš irgi dažau plaukus su Garnier firmos dažais. Gal aš nemoku tinkamos spalvos pasirinkt, nes tik nudažius, man spalva nepatinka, nes būna per tamsi, o kai truputį apiblunka- esu patenkinta. O šiaip, tai šie dažai patinka: plaukai blizga, švelnūs.
Dabar naudoju iš Garnier kremą veidui prausti. Na, būna geresnių, bet kito nepirksiu, kol šio nebaigsiu.
Esu naudojus poras valančią kaistančią kaukę (tikslaus pavadinimo nepamenu, bet kažkas tokio). Ką aš žinau, kaukė kaip kaukė.
Dabar naudoju iš Garnier kremą veidui prausti. Na, būna geresnių, bet kito nepirksiu, kol šio nebaigsiu.
Esu naudojus poras valančią kaistančią kaukę (tikslaus pavadinimo nepamenu, bet kažkas tokio). Ką aš žinau, kaukė kaip kaukė.
Sunaudojau porą buteliukų kūno pienelio: vienas buvo geltoname buteliuke, kitas - oranžiniame. Pavadinimo neatmenu, bet, manau, čia visos žinos, apie ką kalba.
Tai tas, kur oranžiniame, man labiau patiko, nes "geltonasis" lyg ir kažkoks lipnus į naudojimo pabaigą pasidarė.
O dar man patiko niekieno nepaminėtas akių makiažui valyti skirtas skystis su rugiagėlių ekstraktu "Clean & fresh".

O dar man patiko niekieno nepaminėtas akių makiažui valyti skirtas skystis su rugiagėlių ekstraktu "Clean & fresh".

QUOTE(Laurie @ 2005 08 16, 16:29)
Sunaudojau porą buteliukų kūno pienelio: vienas buvo geltoname buteliuke, kitas - oranžiniame. Pavadinimo neatmenu, bet, manau, čia visos žinos, apie ką kalba.
Tai tas, kur oranžiniame, man labiau patiko, nes "geltonasis" lyg ir kažkoks lipnus į naudojimo pabaigą pasidarė.

Man irgi patiko sitie kuno pieneliai,dabar bandysiu raudona

Sampunai man nelabai,bandziau vienkartines kaukes,tai visai nieko

As naudoju Garnier Pure veido prausikli su granulem. Kvepia gan skaniai, bet nepasakyciau kad poveikis kazkoks super stebuklingas. Bet naudoju.

as naudoju sampuna ir balzama tai lyg ir nieko , kiek isbandziu visokiu brangiu tikrai nei vienas geriau neisplauna.taip pat turiu kuno standinanty krema (geltonas buteliukas) ir ta dezika nuo celiulita tai nezinau tepuosi kad reik bet rezultato nematau

QUOTE(bonza @ 2005 08 12, 10:50)
as irgi i tai skeptiskai ziurejau, nu i ta deziko formos... gal net reiks pabandyt su kokia nuolaida...
papirkau as siandien ta daikciuka, ziuresiu kaip su tuo anticeliulitiniu poveikiu bus

kas man patiko is garnier:
super veido prieziuros priemones su vit c, oranzinese pakuotese, po ziemos papilkejusi veida nuostabiai atgaivino, prasviesino, liuks efektas buvo. naudojau visa serija, pieneli, tonika dienini ir naktini kremus.
plauku dazai irgi geri.
geltonam buteliuky kuno pienelis stangrinamasis geras, bet i pabaiga lipnus buvo...
kauke sildanti gera
nepatiko:
sampunai... nors is pradziu geri buvo, bet kai dazniau naudot pradejau plaukai siaudiniai tapdavo..
serija nuo spuogu ir ypac tas kremas su agurkais . visas veidas apsiveldavo, blizgedavoo. fui
va tiek kol kas...
super veido prieziuros priemones su vit c, oranzinese pakuotese, po ziemos papilkejusi veida nuostabiai atgaivino, prasviesino, liuks efektas buvo. naudojau visa serija, pieneli, tonika dienini ir naktini kremus.

plauku dazai irgi geri.

geltonam buteliuky kuno pienelis stangrinamasis geras, bet i pabaiga lipnus buvo...
kauke sildanti gera

nepatiko:
sampunai... nors is pradziu geri buvo, bet kai dazniau naudot pradejau plaukai siaudiniai tapdavo..
serija nuo spuogu ir ypac tas kremas su agurkais . visas veidas apsiveldavo, blizgedavoo. fui
va tiek kol kas...