Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvystė veža!

QUOTE(Elina @ 2007 06 09, 00:28)
Pamačiau nuotrauką netobulos kokybės, todėl gal anksčiau neatkreipiau dėmesio. Bet kokia graži mergaitė, kokios akys wub.gif
user posted image

dukriukui su tėtuku taip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2007 06 08, 22:25)
axa , as irgi pastebejau, kad kai kuriose nuotraukitese tie patys teciai  bigsmile.gif

Oho...idomu idomu biggrin.gif As zlibijau zlibijau, bet panasiu nemaciau... g.gif Ainu akinius pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 08, 13:11)
iš kur žinai, kad suvaidinta? g.gif
Šiaip tai beveik visose foto akimirkos- suvaidintos. Gi mamukas laiko fotiką biggrin.gif , o tėtukas tai žino ax.gif .

na tikrai ne "beveik visos".
mes pvz kai fotkinam paprastai tevelis net nezino, kad yra fotografuojamas, nes nemegsta fotografuotis sad.gif tai visos kaip paparacines nuotraukos, ir cia tokia dejom.
o ir kitu - man rodos dau tokiu kur nesuvaidinsi, tiesiog pagauta akimirka.
Papildyta:
QUOTE(Minerva @ 2007 06 08, 23:28)
Zuikytukėliausia, negaliu ginčytis, nes net ir vaikai labai panašūs smile.gif Tikriausiai tie patys tėčiai, skirtingos mamos, dalyvaujančios SM, ir į tėčius panašūs vaikučiai hihihi.gif

o tokios prielaidos tai truputi "biesina" - man rodos kalbat apie kitas nuotrakas, bet maciau, yra tetis panasus ir i musu teti - tai tuoj ir apie juos snekesit, kad tie patys teciai? ir kaip cia tos mamos skirtingos - issiskyre, ar meiluzes? manau ir be autoriu isikisimo issiaiskinsit mad.gif
Atsakyti
Koks vaikutis gražus wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 09 birželio 2007 - 08:48
blink.gif o as tai nesuprantu-kam ir ka tiek aktyviai aptarynet ???? Man graziu nuotrauku cia tokia, galybe,jog nesugebeciau visu ir aptart,ir cia ikelt,o jei sugebeciau,atrodyciau itin kvailai.
Yra cia ir visai ne mano skonio,buitiniu nuotrauku,kartais neestetisku ir pan,bet kam gi cia dabar kritikiuoti viska,kas asmeniskai man uzkliuvo ??Si tema tapo kazkokiu rietyniu vieta unsure.gif
Papildyta:
http://www.biteplius...222-=(324123974

ar tik ne is tos pacios fotosesijos po vandeniu ??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinna @ 2007 06 09, 09:43)
na tikrai ne "beveik visos".

Tuomet-daugelis. Ar dabar tinka?
Atsakyti
Šiaip tai beveik visose foto akimirkos- suvaidintos. Gi mamukas laiko fotiką, o tėtukas tai žino.

Mūsų foto tikrai nesuvaidinta, nes aš fotkinau su Zoom`u kai tetukas ir vaikiukai buvo toli. Nė vienas nežinojo, kad juos fotkinu blush2.gif Dėl to šiek tiek nukentėjo nuotraukos kokybė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisma @ 2007 06 09, 12:37)
nes aš fotkinau su Zoom`u kai tetukas ir vaikiukai buvo toli. Nė vienas nežinojo, kad juos fotkinu blush2.gif

Jau įsivaizduoju kuri tavo smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 08, 22:10)
Nedingo.
Dabar supratau, kad tikrai negerai pasielgiau pakritikavusi nuotrauką verysad.gif . Gavau nemažai AZ su klausimais ar ne jų nuotrauka man užkliuvo. Jetau kiek prisidirbau. Bet juk nieko tokio blogo nepasakiau, nenagrinėjau tėčio ar vaikų išvaizdos, tik kalbėjau apie patį vaizdą nuotraukoje. Nepergyvenkit taip unsure.gif ( bet tiktrai nenoriu kelti nuorodos į tą nuotrauką, juolabiau, kad supratau, kad ta nuotrauka tik man ir negraži blush2.gif ). Beje, nuotraukos šeimininkė man nerašė smile.gif . Man tikrai beveik visos foto labai gražios, todėl pirmą kartą taip aktyviai ir reiškiuosi šiame aptarime 4u.gif

schmoll.gif turbut tai mamytei visiskai dzin irnesakyk.gif hihihi.gif gi nedekoja uz kiekviena pagyrima rolleyes.gif
Atsakyti
rolleyes.gif o koks skirtumas kur kieno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nyte_su_chebryte: 09 birželio 2007 - 12:30
QUOTE(Nyte_su_chebryte @ 2007 06 09, 13:29)
rolleyes.gif  o koks skirtumas kur kieno

Absoliučiai jokio skirtumo rolleyes.gif

Kokia nuotrauka gera, o žodžiai irgi super 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 09, 12:49)
Jau įsivaizduoju kuri tavo smile.gif  ax.gif

sunglasses2.gif Tik niekam nesakyk nono.gif
Atsakyti