Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvystė veža!

QUOTE(Dalbara @ 2007 06 09, 22:12)
aš net pagalvojau kad čia tas pats  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif turiu pasakyti, kad ir tetukai turi daug panasumo blink.gif

QUOTE(Vailingo @ 2007 06 10, 01:12)
mano favoritė  [url=http://www.supermama.lt/foto/index.php?

o man sitoj foto tetukas kaip is serialo ,,Nusivylusios namu seimininkes" pacios graziausios vyras, vardo neprisimenu doh.gif
Atsakyti
Labai daug graziu ir smagiu nuotraukyciu. Man labai patiko, kur vyrai kepa sausainius biggrin.gif Ir siaip nuotraukytes siltos ir mielos, na yra keletas tokiu truputi gal nekonkursiniu. O del vienodu teveliu, tai man irgi pirma mintis - tevelis vienas, o mamyciu daug lotuliukas.gif O pats tevelis ne neitaria gal, kad konkurse dalyvauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 06 09, 20:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
ir koks leliukas man panasus i mano suneli  wub.gif

Tikrai labai panašus bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 06 09, 19:20)
ir koks leliukas man panasus i mano suneli  wub.gif

aš galvojau kad pasiskolino tavo vaiką blush2.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2007 06 10, 11:29)
O del vienodu teveliu, tai man irgi pirma mintis - tevelis vienas, o mamyciu daug  lotuliukas.gif 

Aš tokia smalsutė doh.gif , visą rytą knisu nuotraukas ir nerandu panašių tėvelių, o nervas koks ima. Pašnibždėkit man į AZ unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 10, 11:37)
Aš tokia smalsutė doh.gif , visą rytą knisu nuotraukas ir nerandu panašių tėvelių, o nervas koks ima. Pašnibždėkit man į AZ unsure.gif  4u.gif

Tai kad ir as neradau, bes is diskusiju supratau, kad vienodu teveliu i konkursa padave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 10, 11:37)
Aš tokia smalsutė doh.gif , visą rytą knisu nuotraukas ir nerandu panašių tėvelių, o nervas koks ima. Pašnibždėkit man į AZ unsure.gif  4u.gif

as irgi nematau vienodu ,gal kai kurie ir panasus, bet vienodu tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 06 10, 12:38)
as irgi nematau vienodu ,gal kai kurie  ir panasus, bet vienodu tai  schmoll.gif

Na, ne vienodos, bet su tais pačiais veidais tik skirtingais periodais cool.gif
Atsakyti
jau foto pradėjo kartotis verysad.gif jau norisi kažko naujo
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 10, 15:47)
jau foto pradėjo kartotis  verysad.gif  jau norisi kažko naujo

O aš spoksau į nuotraukas ir suprantu, iš kur Lietuvėlėje vis dar gajus įsitikinimas, kad vyrai tinkami tik TV žiūrėjimui ir šiaip tingėjimui. Pačios pažiūrėkite: kiek daug nuotraukų, kuriose tėveliai miega hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 10, 15:47)
jau foto pradėjo kartotis  verysad.gif  jau norisi kažko naujo

Iš tiesų, pritariu mirksiukas.gif Kad ir pvz šios nuotraukytės:

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisma: 10 birželio 2007 - 15:10
QUOTE(Nyte_su_chebryte @ 2007 06 10, 16:44)
g.gif toks jausmas,kad tau tikrai nera ka veikt...

a ko gi dabar taip bigsmile.gif Aš irgi va tuo pabandžiau užsiimt, nors turiu ką veikt. Labai įdomu, čia kaip koks žaidimas "Surask 10 skirtumų". Aš tai tiek nerandu. Gal tik tris kokius: vaikas mažas - vaikas ūgtelėjęs, tėtukas palenkta galva - tėtukas pakelta galva, tėtukas vienaip apsirengęs - tėtukas kitaip apsirengęs... Einu dar paieškosiu bigsmile.gif
Atsakyti