Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvystė veža!

QUOTE(JulieTa @ 2007 06 04, 19:34)

man tai superine sita:  wub.gif

Man irgi sita faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2007 06 04, 16:32)
Tik šiandien paskelbė apie naują konkursą ir jau kiek nuotraukyčių dalyvauja  thumbup.gif

Man tai pirmoji labai graži- ryškios spalvos (mano mylimiausios)  wub.gif Ir vaizdelis labai jau mielas ir šiltas  wub.gif

Antroji iškart krito į akis, kažkas joje traukia tik nežinau kas.. tokia nostalgiška, ilgesinga...  blush2.gif

Man irgi šitos dvi nerealios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokios gražios nuotraukos wub.gif . Ta, kuri šiuo metu patinka daugeliui, man- šiaip sau. Ankstesniame tėvelio konkurse, jei neapsirinku, būtent panaši laimėjo prizą ( nueinantis tėtis su vaikeliu)
Va
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 birželio 2007 - 22:34
QUOTE(Elina @ 2007 06 04, 23:32)
Kokios gražios nuotraukos wub.gif . Ta, kuri šiuo metu patinka daugeliui, man- šiaip sau. Ankstesniame tėvelio konkurse, jei neapsirinku, būtent panaši laimėjo prizą ( nueinantis tėtis su vaikeliu)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na man patinka ji graži, net labai bet kažkaip jau pradedu galvoti jog nelabai tinkama laimeti g.gif va tiems konkursam kurie ankščiau buvo tai jo be abėjonių būtų labai aukštai thumbup.gif o čia man norisi kad labiau atspindėtu kad tevelį tikrai ''vežą'' o ne šiaip švelnus santykiai... na aišku tai tik mano nuomonė ir ji dar gali dešimt kart iki konkurso pasikeisti tongue.gif bet kol kas manau taip 4u.gif
Atsakyti
man šita faina user posted image ax.gif
Atsakyti
o man sita nereali wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nnillka @ 2007 06 05, 08:51)
o man sita nereali  wub.gif

aha thumbup.gif

Bet ziuresim kiek cia tu nuotrauku bus... Gal jau siame konkurse bus galime 5 balsus atiduot... Fainas konkursas wub.gif
Atsakyti
user posted image
Čia tikrai matosi, kad tėvystė veža... perkeltine prasme. biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Man šita foto labai rami ir graži thumbup.gif
Atsakyti
mamos, gal žinot ar galima jau įdėtą koknkursui nuotrauką paredaguot? Noriu truputuką apkarpyt doh.gif
Atsakyti
Musu nuotraukos dar nepatvirtino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2007 06 04, 20:37)
nesupratau, kaip tėtukas gali būti per mažas? blink.gif

dar nepagimdžiau biggrin.gif
Atsakyti
man šita graži wub.gif
user posted image
siužetas panašus matytas, bet šita savita ir originali - tas užrašas ant tėvelio maikutės thumbup.gif
Atsakyti