Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvystė veža!

Nu man asmeniskai ta nuotrauka su virvute visai nepatinka schmoll.gif Nezinau gal todel kad manes tetis niekad su virvutem nemigde unsure.gif As cia toj nuotraukoj iziuriu kancia su vaikeliu but, o ne "tevyste veza" rolleyes.gif Nu sorry cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
Man ir su virvute labai miela ir linksma foto pasirodė... Ir dar , kaip čia kuri pastebėjo, tėtis multiką žiūri thumbup.gif thumbup.gif
aš ir panašiai "augau" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2007 06 05, 11:37)
Nu man asmeniskai ta nuotrauka su virvute visai nepatinka schmoll.gif Nezinau gal todel kad manes tetis niekad su virvutem nemigde  unsure.gif As cia toj nuotraukoj iziuriu kancia su vaikeliu but, o ne "tevyste veza" rolleyes.gif Nu sorry cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif

Man ta nuotrauka asmeniškai irgi deja tik graudžią šypseną sukėlė...
Atsakyti
man irgi taip pasirode, kad cia teti multikai veza smile.gif
Atsakyti
Man irgi su virvute nelabai schmoll.gif

sita labai linksma, tik gal spalvota galetu buti, butu dar linksmesne
user posted image
Atsakyti
Ar atkreipet demesi koks kontrastas yra toj nuotraukoj su virvele tarp vaizdzialio ir zodziu blink.gif Galima pagalvot, kad mamyte truputi ikast savajam tetukui norejo - mazdaug, nesupk vaikelio su virvute, ziuredamas multikus, o paimk ji uz rankos bigsmile.gif smile.gif ar bent i rankas biggrin.gif
o gal ir ne unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamius: 05 birželio 2007 - 12:56
QUOTE(latoya @ 2007 06 05, 13:31)
Man irgi su virvute nelabai  schmoll.gif

sita labai linksma, tik gal spalvota galetu buti, butu dar linksmesne

man kaip tik nespalvota labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2007 06 05, 12:55)
Ar atkreipet demesi koks kontrastas yra toj nuotraukoj su virvele tarp vaizdzialio ir zodziu  blink.gif  Galima pagalvot, kad mamyte truputi ikast savajam tetukui norejo - mazdaug, nesupk vaikelio su virvute, ziuredamas multikus, o paimk ji uz rankos  bigsmile.gif  smile.gif ar bent i rankas  biggrin.gif
o gal ir ne  unsure.gif  g.gif

Tik dabar perskaičiau (nu nemėgstu ilgų pavadinimų, sorry 4u.gif ) - iš tikrųjų atrodo, kad pavadinimas kaip tik ir rodo, kad toje nuotraukoje kažkas ne taip, yra kažkokio vidinio gailesčio. Bent jau man taip atrodo. Bet tikrai ta nuotrauka nešaukia, kad tėvystė "veža" 4u.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=12410
O man ši nuotrauka tokia tikra tikra, juk kiekvienas tėvelis taip su savo naujagimiais bendravo good.gif
Atsakyti
blink.gif O čia tik man ar vėl forumas grybauja, nes paskutinis fotokonkursas, kurį galiu matyti - "Būk mano Valentinas"?????

Beje, kiek mačiau- yra ir labai wub.gif 'vežančių' nuotraukyčių mirksiukas.gif
(bet dabar nei vieno pavyzdžio negaliu įdėt )
Atsakyti
man ir ji laabai grazi thumbup.gif palyginant u mano kurią įdėjau tai mano šimteriopai nuvertėjo verysad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 06 05, 14:11)
blink.gif O čia tik man ar vėl forumas grybauja, nes paskutinis fotokonkursas, kurį galiu matyti - "Būk mano Valentinas"?????

Beje, kiek mačiau- yra ir labai  wub.gif 'vežančių' nuotraukyčių  mirksiukas.gif
(bet dabar nei vieno pavyzdžio negaliu įdėt )

reikia puslapio apačioje dešinėje paspausti puslapių skaičiuką - 1. nes jei rodo "Būk mano Valentinas", vadinasi esate 2-ame konkursų puslapyje. Iš viso ten yra 10 puslapių. Naujausi - pirmame.
Atsakyti