Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvystė veža!

skaitau ir nebeapsisprendžiu, kas blogiau, ar tos mamos, kurios sukčiauja, dėdamos po kelias nuotraukas į tą patį konkursą, ar tos mamos, nepykit, kad taip pavadinsiu, "kalės intrigantės", kurios kapstosi tol, ieškodamos kokių blogybių ir intrigų, kol joms pradeda vaidentis, jog ir tėvai vienodi, ir vaikai tie patys. nesuprantu, ar čia noras sumažinti konkurentų skaičių konkurse bet kokiomis priemonėmis, ar šiaip neturėjimas ką veikti...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 11:47)
Sakyčiau - prierašas - noras sugraudinti visus balsuosančius blush2.gif

nemanau,tiesiog savotiškas pavadininimas,kuris spėju atitinka tikrovę ax.gif

aš irgi pastebėjau ,kad kai kurios mamos, tik ir ieško panašių veidų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:}: 13 birželio 2007 - 12:07
QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 11:47)
Sakyčiau - prierašas - noras sugraudinti visus balsuosančius blush2.gif

O as manau, kad tai tiesiog noras isreiksti vaikiuko meile savo teciui, nors ir netikram mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tai sakyciau, kad sitoj situacijoj aiskiai parasoma kaip yra - juk visose nuotraukose vaikai su teciais, o sitas nera biologinis tetis, bet jei elgiasi ir myli vaikiuka kaip tikras tetis, tai jis kuo tikriausias tetis ir gali siame konkurse dalyvauti 4u.gif cia manau sita noreta pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 12:08)
Ypatinga - juk nebūtinai gerąja prasme mastau.gif

Man ji irgi liūdna - primena vaizdus iš serijos "sunki vaikystė, mediniai žaislai, vežimėlis be dugno"  unsure.gif

Neabejoju, kad realybėje viskas yra kur kas geriau nei nuotraukoje atrodo, bet vertiname juk nuotrauką, ar ne?  unsure.gif

aš pvz. nei vienam puslapyje nematau girto tėvo ar sunkios vaikystės doh.gif baikit geriau
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 06 13, 13:38)
aš pvz. nei vienam puslapyje nematau girto tėvo ar sunkios vaikystės  doh.gif baikit geriau

Pati ir baik nail.gif: Žmonės nuotraukas vertina, o ne realybę - apie tai aš ir rašiau savo komentare, kurį pacitavai, bet akivaizdžiai suprasti patingėjai.

Papildyta:
QUOTE(Aistike @ 2007 06 13, 12:55)
skaitau ir nebeapsisprendžiu, kas blogiau, ar tos mamos, kurios sukčiauja, dėdamos po kelias nuotraukas į tą patį konkursą, ar tos mamos, nepykit, kad taip pavadinsiu, "kalės intrigantės", kurios kapstosi tol, ieškodamos kokių blogybių ir intrigų, kol joms pradeda vaidentis, jog ir tėvai vienodi, ir vaikai tie patys.

Problema ta, kad buvo precedentas. Čia ačiū reikia sakyti tiems dalyviams, kurie sukčiavo.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 11:08)
primena vaizdus iš serijos "mediniai žaislai" 

dabartiniais laikais, tai mediniai žaislai kitą reikšmę turi biggrin.gif , piniginę gerokai paplonina... aišku, čia jau visai poster_offtopic.gif spam.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 13, 14:07)
dabartiniais laikais, tai mediniai žaislai kitą reikšmę turi  biggrin.gif , piniginę gerokai paplonina... aišku, čia jau visai  poster_offtopic.gif  spam.gif

Tada irgi poster_offtopic.gif - Kaip laikai keičiasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 12:47)
Va va, man ji primena foto iš šito puslapio rolleyes.gif  biggrin.gif

Šitam puslapy man daugelis nuotraukų atrodo keistokos unsure.gif Visi kažkur plaukia, nardo, o plaukai beveik visų atrodo sausi... unsure.gif Arba kaip galima būnant po vandeniu taip smagiai šypsotis... net juoktis pilna burna... blink.gif Fotomontažai ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 14:05)
Pati ir baik nail.gif: Žmonės nuotraukas vertina, o ne realybę - apie tai aš ir rašiau savo komentare, kurį pacitavai, bet akivaizdžiai suprasti patingėjai.
Papildyta:
Problema ta, kad buvo precedentas. Čia ačiū reikia sakyti tiems dalyviams, kurie sukčiavo.

ot va ir pati abejoji kas ką vertina, ar ne ax.gif panašu kad kai kurios pasiryžusios linčiuot, nors mato tik nuotrauką bigsmile.gif
Atsakyti
būtų smagu,jei šiame konkurse būtų vertinama pati nuotrauka,jos šiluma,ta tikroji tėvystė...kaip ir visur ir visada,ir čia piktumai,negražios kalbos.negi pavydas bambą griaužia? g.gif jei nuotrauka įkelta,vadinasi tam žmogui ji tikrai graži,o jei jos toks pavadinimas,reiškias taip ir turi būti.besikabinėdamos ir pačios pamirštam,ko čia susirinkom doh.gif juk tėvystė veža, ir tai svarbiausia bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 06 13, 14:44)
juk tėvystė veža, ir tai svarbiausia  bigsmile.gif  ax.gif

Mane tai veža ne tėvystė, o tokios nuotraukos kaip ši:

user posted image

Puiki idėja 4u.gif
Atsakyti