skaitau ir nebeapsisprendžiu, kas blogiau, ar tos mamos, kurios sukčiauja, dėdamos po kelias nuotraukas į tą patį konkursą, ar tos mamos, nepykit, kad taip pavadinsiu, "kalės intrigantės", kurios kapstosi tol, ieškodamos kokių blogybių ir intrigų, kol joms pradeda vaidentis, jog ir tėvai vienodi, ir vaikai tie patys. nesuprantu, ar čia noras sumažinti konkurentų skaičių konkurse bet kokiomis priemonėmis, ar šiaip neturėjimas ką veikti...
QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 11:47)
nemanau,tiesiog savotiškas pavadininimas,kuris spėju atitinka tikrovę

aš irgi pastebėjau ,kad kai kurios mamos, tik ir ieško panašių veidų

QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 11:47)
O as manau, kad tai tiesiog noras isreiksti vaikiuko meile savo teciui, nors ir netikram

QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 12:08)
Ypatinga - juk nebūtinai gerąja prasme
Man ji irgi liūdna - primena vaizdus iš serijos "sunki vaikystė, mediniai žaislai, vežimėlis be dugno"
Neabejoju, kad realybėje viskas yra kur kas geriau nei nuotraukoje atrodo, bet vertiname juk nuotrauką, ar ne?

Man ji irgi liūdna - primena vaizdus iš serijos "sunki vaikystė, mediniai žaislai, vežimėlis be dugno"

Neabejoju, kad realybėje viskas yra kur kas geriau nei nuotraukoje atrodo, bet vertiname juk nuotrauką, ar ne?

aš pvz. nei vienam puslapyje nematau girto tėvo ar sunkios vaikystės

QUOTE(calykusu @ 2007 06 13, 13:38)
aš pvz. nei vienam puslapyje nematau girto tėvo ar sunkios vaikystės
baikit geriau

Pati ir baik

Papildyta:
QUOTE(Aistike @ 2007 06 13, 12:55)
skaitau ir nebeapsisprendžiu, kas blogiau, ar tos mamos, kurios sukčiauja, dėdamos po kelias nuotraukas į tą patį konkursą, ar tos mamos, nepykit, kad taip pavadinsiu, "kalės intrigantės", kurios kapstosi tol, ieškodamos kokių blogybių ir intrigų, kol joms pradeda vaidentis, jog ir tėvai vienodi, ir vaikai tie patys.
Problema ta, kad buvo precedentas. Čia ačiū reikia sakyti tiems dalyviams, kurie sukčiavo.
QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 11:08)
primena vaizdus iš serijos "mediniai žaislai"
dabartiniais laikais, tai mediniai žaislai kitą reikšmę turi

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 13, 14:07)
dabartiniais laikais, tai mediniai žaislai kitą reikšmę turi
, piniginę gerokai paplonina... aišku, čia jau visai

Tada irgi

QUOTE(Dilma @ 2007 06 13, 12:47)
Šitam puslapy man daugelis nuotraukų atrodo keistokos

QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 14:05)
Pati ir baik
: Žmonės nuotraukas vertina, o ne realybę - apie tai aš ir rašiau savo komentare, kurį pacitavai, bet akivaizdžiai suprasti patingėjai.
Papildyta:
Problema ta, kad buvo precedentas. Čia ačiū reikia sakyti tiems dalyviams, kurie sukčiavo.

Papildyta:
ot va ir pati abejoji kas ką vertina, ar ne

būtų smagu,jei šiame konkurse būtų vertinama pati nuotrauka,jos šiluma,ta tikroji tėvystė...kaip ir visur ir visada,ir čia piktumai,negražios kalbos.negi pavydas bambą griaužia?
jei nuotrauka įkelta,vadinasi tam žmogui ji tikrai graži,o jei jos toks pavadinimas,reiškias taip ir turi būti.besikabinėdamos ir pačios pamirštam,ko čia susirinkom
juk tėvystė veža, ir tai svarbiausia

QUOTE(Olaiva @ 2007 06 13, 14:44)
Mane tai veža ne tėvystė, o tokios nuotraukos kaip ši:

Puiki idėja