Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvystė veža!

QUOTE(Aistike @ 2007 06 13, 12:55)
skaitau ir nebeapsisprendžiu, kas blogiau, ar tos mamos, kurios sukčiauja, dėdamos po kelias nuotraukas į tą patį konkursą, ar tos mamos, nepykit, kad taip pavadinsiu, "kalės intrigantės"

Blogiau tos, kurios ir vienas ir kitas "perspjauna" tokiais komentarais blink.gif Atsipalaiduok mažu
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=12786
kokia miela atsirado wub.gif tokie simpatulkos, šilti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 06 13, 14:44)
būtų smagu,jei šiame konkurse būtų vertinama pati nuotrauka,jos šiluma,ta tikroji tėvystė...kaip ir visur ir visada,ir čia piktumai,negražios kalbos.negi pavydas bambą griaužia? g.gif jei nuotrauka įkelta,vadinasi tam žmogui ji tikrai graži,o jei jos toks pavadinimas,reiškias taip ir turi būti.besikabinėdamos ir pačios pamirštam,ko čia susirinkom  doh.gif  juk tėvystė veža, ir tai svarbiausia  bigsmile.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif aš vakar paskaičius šį skyrelį, MB parodžiau... huh.gif Atsiguliau miegot ir...pagalvojau, kad jei laimėčiau kokią tais vietą greičiausiai jos atsisakyčiau, ar paprašyčiau kad apdovanojimuose neįrašytų, kokiam konkurse sudalyvavau. Kažkaip aptapšnotas jis žiauriai, įtariu, kas būtų, jei vyktų konkursas: Motinystė veža doh.gif
p.s. KONKURSE NEDALYVAUJU, nors tai jau minėjau anksčiau
Atsakyti
Palūndra-a-a scare.gif Mano favoritė nuotrauka dingo blink.gif

Buvo nereali foto su dviem mergiotėmis ir jų tėčiu aguonų lauke unsure.gif

Nėra teisybės šiame pasaulyje... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 14:01)
Palūndra-a-a scare.gif Mano favoritė nuotrauka dingo  blink.gif

Buvo nereali foto su dviem mergiotėmis ir jų tėčiu aguonų lauke  unsure.gif

gi yra jau 2 puslapiai nuotraukų, paieškok biggrin.gif , nuotraukos gi keičia vietą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 15:01)
Palūndra-a-a scare.gif Mano favoritė nuotrauka dingo  blink.gif

yra ta tavo nuotrauka, tik 2 psl mirksiukas.gif aš vakar irgi vienos ieškojau ax.gif galvojau išėmė
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 06 13, 15:01)

Tik ką žiūrėjau, antram lape tikrai yra, nes man ta nuotrauka thumbup.gif ir tikrai gaus mano balselį mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi, pasikartojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aakutee: 13 birželio 2007 - 14:05
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 13, 15:03)
gi yra jau 2 puslapiai nuotraukų, paieškok  biggrin.gif , nuotraukos gi keičia vietą  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū, saulele (man į antrą puslapį pažiūrėti, aišku, net į galvą nešovė) blush2.gif

Jee, nedingo user posted image
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 05, 09:45)
user posted image
Man šita foto labai rami ir graži  thumbup.gif

mano žodžius pasakei, jau tėtės ramumas thumbup.gif wub.gif miegot ir miegot pas tokį biggrin.gif man ta fotkė super, buitiška gal, bet super, nes tai gyvenimas wub.gif o tėtis spėju, TV žiūri lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek daug mylinčių tėvelių ir mylimų vaikučių !:4u: Sunku išskirti pačiausias, nes visos savitos, mielos. Labai gera konkurso tema. thumb_yello.gif Nesenstanti tokia.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 06 13, 14:44)
būtų smagu,jei šiame konkurse būtų vertinama pati nuotrauka,jos šiluma,ta tikroji tėvystė...kaip ir visur ir visada,ir čia piktumai,negražios kalbos.negi pavydas bambą griaužia? g.gif jei nuotrauka įkelta,vadinasi tam žmogui ji tikrai graži,o jei jos toks pavadinimas,reiškias taip ir turi būti.besikabinėdamos ir pačios pamirštam,ko čia susirinkom  doh.gif  juk tėvystė veža, ir tai svarbiausia  bigsmile.gif  ax.gif

ir įvertins-patikėk ax.gif nesvarbu,kad pasisakymai kai kurie gal ir negražūs ir pan.,bet manau,kad ir tos,kurioms daug kas/ kažkas nepatinka turi savo favorites ax.gif ir balsuos mirksiukas.gif
Atsakyti
pėdkelnės gražios wub.gif
user posted image
Atsakyti