Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvystė veža!

Kol kas labiausiai į širdį man įkrito ši nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=12399
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 04, 11:40)
NAUJAS FOTOKONKURSAS: "Tėvystė veža!"

sveiki,
ar galite padeti!noriu dalyvauti konkursuose, bet niekada mano nuotraukos nepriima.raso jog per didele. tai su kokiu foto apratu reikia fotografuoti kad tilptu nuotraukos?mes turim skaitmenini fotoaparata. gal galima butu jums atsiusti nuotrauka, o jus idetumete?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 05, 12:39)
Man ir su virvute labai miela ir linksma foto pasirodė... Ir dar , kaip čia kuri pastebėjo, tėtis multiką žiūri  thumbup.gif  thumbup.gif 
aš ir panašiai "augau"  lotuliukas.gif

Tėtis ne multiką žiūri, o Beavis ir Butthead biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
šita tetuką tikrai veža tėvystė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunelyte @ 2007 06 05, 14:35)
sveiki,
ar galite padeti!noriu dalyvauti konkursuose, bet niekada mano nuotraukos nepriima.raso jog per didele. tai su kokiu foto apratu reikia fotografuoti kad tilptu nuotraukos?mes turim skaitmenini fotoaparata. gal galima butu jums atsiusti nuotrauka, o jus idetumete?

tai sumažink foto ax.gif ne su fotiku-su kompu
Atsakyti
ramunelyte, kompe gali nuotrauką susimažint, čia fotikas ne prie ko

man pačios gražiausiso tos nuotraukos, kuriose matyt kad ne tik tėtį tėvystė veža, bet ir vaikus . Kur matosi nuotaika,o ne šiaip sau pasėdėjimas, juk ir pavadinimas ,,veža"
o ta su virvele, tai čia mano nuomone jau tėčiui vos ne kaip prievolė ir visa nuotrauka nuoboduliu dvelkia.
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 06 05, 14:40)
ramunelyte, kompe gali nuotrauką susimažint, čia fotikas ne prie ko

man pačios gražiausiso tos nuotraukos, kuriose matyt kad ne tik tėtį tėvystė veža, bet ir vaikus . Kur matosi nuotaika,o ne šiaip sau pasėdėjimas, juk ir pavadinimas ,,veža"
o ta su virvele, tai čia mano nuomone jau tėčiui vos ne kaip prievolė ir visa nuotrauka nuoboduliu dvelkia.

man tai turi matytis,kad tevelį veža ax.gif
o dėl tos foto su virvute-ji man nemirtinga ne tuom,kad super tinka šitemkonkurse,bet šiaip juokinga,o ir komntaras mamytės....nu labai viskas suderinta ax.gif
Atsakyti
na mes irgi dalyvaujam thumbup.gif
su tinkama foto bigsmile.gif
super duper konkursas 4u.gif
Atsakyti
user posted image

man sita cool.. thumbup.gif o kokie teciai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 06 05, 15:02)
man sita cool.. thumbup.gif o kokie teciai  blush2.gif  blush2.gif

ar nebus cia tu bendradarbiu is laukimosi akimirku konkurso vyrukai? bigsmile.gif ten jos irgi trys buvo ir visos apylygiais pilvukais kaip ir leliais cia visi maziukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 06 05, 15:02)
man sita cool.. thumbup.gif o kokie teciai  blush2.gif  blush2.gif

user posted image
Nerealus vaizdelis, kokie teciai, kaip miela... wub.gif
Atsakyti
visoms tėčiai patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau nieko įpatingo, kažkaip man čia tėvystė neveža. tik graži foto ir tiek, miela.
Atsakyti
QUOTE(Ramunelyte @ 2007 06 05, 14:35)
sveiki,

nuotraukas dalyviai sumažina iki atitinkamo dydžio (iki 500 kb). Apie tai,kaip mažinamos nuotraukos yra atskirų temų forume. Jei sumažinti nemokate, galite atsiųsti nuotrauką man elektroniniu paštu: aureja@supermama.lt aš sumažinsiu ir persiųsiu ją atgal.
Atsakyti