Įkraunama...
Įkraunama...

Aktimel, Danonki, Aktivia

Teko valgyt smile.gif
Atsakyti
O maniškis valgo ir jam patinka smile.gif
Atsakyti
viena karta daviau, baisiai smarkiai mastydama, ar tikrai nera prikista lenkiskame produkte slamsto... g.gif Galvoju, nu, vaikiukams gi gal nekis... Jo... daugiau nebeduosiu, tuo labiau , kad maniske nors ir labai skaniai valge, bet kazko nerami ta ir kita diena buvo...
Atsakyti
Valgom Danonki varskyte, mums patinka thumbup.gif Porcija maza, skanu, o ir gydytoja rekomendavo smile.gif
Atsakyti
Vartojom iki kol isbere. verysad.gif Nuo to laiko atsisakem sios produkcijos. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 18, 16:57)
Vartojom iki kol isbere. verysad.gif Nuo to laiko atsisakem sios produkcijos. blink.gif

Va va ir mums tas pats. Valgydavo labai noriai ir toliau valgytų, bet aš jų nebeperku. Renkuosi tik ekologiškus jogurtus ir varškytes. Perku be jokių priedų, o namuose paskaninu uogiene iš savo rūsio ar šaldytomis uogomis
Atsakyti
mamyte, paskaitykit straipsnį apie jogurtus, kuris yra mano temelėje "Šiek tiek info apie jogurtus"
Atsakyti
Mano sunelis labai megsta Actimel. Prisiziurejusi reklamos, kad neva tai labai sveika, o be to mano kliackas labai nevalgus, nusprendziau pradziuginti. 4u.gif
Pries gerus metus kiekviena ryta isgerdavo po viena buteliuka Actimel. Gerem gal kokius 3 menesius darydami vienos savaites pertraukas kas dvi savaites. g.gif
po 2 menesiu pradejau pasebeti, kad vaikas pradeda rytais koset (bet kosulis labai keistas, lyg pertetu gerkliteje) doh.gif Mes pas pediatra, gavom siuntima pas pulonolgus pas alergologus. g.gif bet nieko neatrado. Buvom ir pas neurologa nes itare, kad tai ,,psihologine" problema. Po ilgu lakstimu daktarai vienu balsu teige, kad vaikas sveikas. per tuos laktimus baigesi musu gerimas Actimel. Neuzilgo kosulis praejo. 4u.gif
pusmeti nebepirkau Actimeliu ir nusprendem vel pagerti. Po trecio buteliuko vel sugrizo musu kosuliukas doh.gif doh.gif doh.gif Daugaiu jokiu Actimel gerimu. Gal cia tik sutapimas bet daugiau jokiu eksperementu schmoll.gif
Atsakyti
Tas pats ir mano suneliui buvo g.gif , dabar neperku nieko kas isreklamuota per tv kol neisitikinu kad verta blink.gif Siuo metu duodu vitaminu "Forever Kids" - jokiu problemu, netgi apetitas pasitaise biggrin.gif
Atsakyti
O mes gerdavom bigsmile.gif tik kaip pradejo po 2-3 buteliukus per diena var bigsmile.gif yt,pakeiciau i lietuviskos smilga,miau miau ir pan.kefirus-jogurtus
Atsakyti
Mano adrzelinuke kiekviena ryta geria, bet kazkokiu kosuliu su tuo susyjusiu, nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 14, 02:32)
Mano adrzelinuke kiekviena ryta geria, bet kazkokiu kosuliu su tuo susyjusiu, nepastebejau schmoll.gif

Kadangi mano lialius alergiskas. Tai vis del to manau kad tokia reakcija i kokius nors konservantus. g.gif
Atsakyti