Teko valgyt

viena karta daviau, baisiai smarkiai mastydama, ar tikrai nera prikista lenkiskame produkte slamsto...
Galvoju, nu, vaikiukams gi gal nekis... Jo... daugiau nebeduosiu, tuo labiau , kad maniske nors ir labai skaniai valge, bet kazko nerami ta ir kita diena buvo...

Valgom Danonki varskyte, mums patinka
Porcija maza, skanu, o ir gydytoja rekomendavo

Vartojom iki kol isbere.
Nuo to laiko atsisakem sios produkcijos.

QUOTE(inrinke @ 2009 02 18, 16:57)
Va va ir mums tas pats. Valgydavo labai noriai ir toliau valgytų, bet aš jų nebeperku. Renkuosi tik ekologiškus jogurtus ir varškytes. Perku be jokių priedų, o namuose paskaninu uogiene iš savo rūsio ar šaldytomis uogomis
mamyte, paskaitykit straipsnį apie jogurtus, kuris yra mano temelėje "Šiek tiek info apie jogurtus"
Mano sunelis labai megsta Actimel. Prisiziurejusi reklamos, kad neva tai labai sveika, o be to mano kliackas labai nevalgus, nusprendziau pradziuginti.
Pries gerus metus kiekviena ryta isgerdavo po viena buteliuka Actimel. Gerem gal kokius 3 menesius darydami vienos savaites pertraukas kas dvi savaites.
po 2 menesiu pradejau pasebeti, kad vaikas pradeda rytais koset (bet kosulis labai keistas, lyg pertetu gerkliteje)
Mes pas pediatra, gavom siuntima pas pulonolgus pas alergologus.
bet nieko neatrado. Buvom ir pas neurologa nes itare, kad tai ,,psihologine" problema. Po ilgu lakstimu daktarai vienu balsu teige, kad vaikas sveikas. per tuos laktimus baigesi musu gerimas Actimel. Neuzilgo kosulis praejo.
pusmeti nebepirkau Actimeliu ir nusprendem vel pagerti. Po trecio buteliuko vel sugrizo musu kosuliukas
Daugaiu jokiu Actimel gerimu. Gal cia tik sutapimas bet daugiau jokiu eksperementu

Pries gerus metus kiekviena ryta isgerdavo po viena buteliuka Actimel. Gerem gal kokius 3 menesius darydami vienos savaites pertraukas kas dvi savaites.

po 2 menesiu pradejau pasebeti, kad vaikas pradeda rytais koset (bet kosulis labai keistas, lyg pertetu gerkliteje)

pusmeti nebepirkau Actimeliu ir nusprendem vel pagerti. Po trecio buteliuko vel sugrizo musu kosuliukas

O mes gerdavom
tik kaip pradejo po 2-3 buteliukus per diena var
yt,pakeiciau i lietuviskos smilga,miau miau ir pan.kefirus-jogurtus

Mano adrzelinuke kiekviena ryta geria, bet kazkokiu kosuliu su tuo susyjusiu, nepastebejau

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 14, 02:32)
Mano adrzelinuke kiekviena ryta geria, bet kazkokiu kosuliu su tuo susyjusiu, nepastebejau 

Kadangi mano lialius alergiskas. Tai vis del to manau kad tokia reakcija i kokius nors konservantus.