Įkraunama...
Įkraunama...

Aktimel, Danonki, Aktivia

megstam, mielai valgom essen.gif
Atsakyti
mano mazyle valgo ir jokiu problemu nera ax.gif manau cia kiekvienas vaikas individuolus del kokybes tavo vaikas zurnale danonki uzeme gan padore vieta
Atsakyti
Ir mano mazoji labai skaniai valgo essen.gif ir kol kas jokiu pasaliniu reiskiniu nepastebejau thumb_yello.gif
Atsakyti
mes rytais valgom Danonki varskyte,jogurtukus thumbup.gif maniskis labai megsta,o ir magnetukai dar yra juose labai faini,tai dar mazius ir su jais pazaidzia,ant saldytuvo klijuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2008 09 21, 13:15)
as pakaitalioju ir smilga ir miau ir danonki labai visus valgo

mirksiukas.gif
Ir mes taip pat.
Atsakyti
Sveiki,
Sesuo kazkur skaite straipsni kad danone naudoja modifikuotus produktus ar kazkas panasaus. Nuo to laiko nebeperku. Juk kaip tik atsirado magijos stop E produktu linija. Ir lietuviski thumbup.gif
Atsakyti
kazkada pirkau vaikui varskyte,bet daugiau nebeperku,nes kaip prisiskaiciau tai ten tikras su... tongue.gif ir pritariu kad yra lietuviskos produkcijos neblogos thumbup.gif
Atsakyti
ojei,as net nezinojau kad su tuo danonkiu tokie reikalai g.gif bet kad maniske tai valgo tuos danonkius labiausiai,reikes pradet kaitaliot.
Atsakyti
retkarciais duodu smile.gif
Atsakyti
Maniškis ir kuo puikiausiai kerta Danonki varškytes, o kai pabandžiau duoti lietuvišką Dobilo jogurtą, iškart išspjovė. Na, bet prisiskaičius jūsų atsiliepimų, baisu pasidarė, reikės pabandyt naujus Magijos produktus be konservantų. Gal jų neišbrokuos mažylis 4u.gif
Atsakyti
daviau ir as to danonki savo dukrytei visa isberta visa saveita vaiksciojo verysad.gif blink.gif taigi geriau mamytes rinkites lietuviska produkta thumbup.gif
Atsakyti
Mano maze labai megsta danonki varskyte, pakol kas jokiu berimu ar pasalinio poveikio nepastebejau. g.gif Nors, aisku, stengiuosi ir lietuviskos produkcijos duoti. Bet kai pabandziau duoti dobilo ekologiska jogurta,- nevalge unsure.gif , nors ir banano buvau imaisius, kad skaniau butu...
Atsakyti