megstam, mielai valgom

Ir mano mazoji labai skaniai valgo
ir kol kas jokiu pasaliniu reiskiniu nepastebejau

mes rytais valgom Danonki varskyte,jogurtukus
maniskis labai megsta,o ir magnetukai dar yra juose labai faini,tai dar mazius ir su jais pazaidzia,ant saldytuvo klijuoja

QUOTE(ruteliux @ 2008 09 21, 13:15)
as pakaitalioju ir smilga ir miau ir danonki labai visus valgo

Ir mes taip pat.
Sveiki,
Sesuo kazkur skaite straipsni kad danone naudoja modifikuotus produktus ar kazkas panasaus. Nuo to laiko nebeperku. Juk kaip tik atsirado magijos stop E produktu linija. Ir lietuviski
Sesuo kazkur skaite straipsni kad danone naudoja modifikuotus produktus ar kazkas panasaus. Nuo to laiko nebeperku. Juk kaip tik atsirado magijos stop E produktu linija. Ir lietuviski

kazkada pirkau vaikui varskyte,bet daugiau nebeperku,nes kaip prisiskaiciau tai ten tikras su...
ir pritariu kad yra lietuviskos produkcijos neblogos

ojei,as net nezinojau kad su tuo danonkiu tokie reikalai
bet kad maniske tai valgo tuos danonkius labiausiai,reikes pradet kaitaliot.

retkarciais duodu

Maniškis ir kuo puikiausiai kerta Danonki varškytes, o kai pabandžiau duoti lietuvišką Dobilo jogurtą, iškart išspjovė. Na, bet prisiskaičius jūsų atsiliepimų, baisu pasidarė, reikės pabandyt naujus Magijos produktus be konservantų. Gal jų neišbrokuos mažylis

daviau ir as to danonki savo dukrytei visa isberta visa saveita vaiksciojo
taigi geriau mamytes rinkites lietuviska produkta

Mano maze labai megsta danonki varskyte, pakol kas jokiu berimu ar pasalinio poveikio nepastebejau.
Nors, aisku, stengiuosi ir lietuviskos produkcijos duoti. Bet kai pabandziau duoti dobilo ekologiska jogurta,- nevalge
, nors ir banano buvau imaisius, kad skaniau butu...