Įkraunama...
Įkraunama...

Aktimel, Danonki, Aktivia

maniskis kasdien isgeria1-2 buteliukus sio gerimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmelade: 24 birželio 2010 - 15:28
Danonki varskyte labai megstam ax.gif
Atsakyti
Apie Aktimel esu girdejusi, jog sio produkto sukurejai atsiribojo nuo ikyriai kisamos reklamos. Dar vaiko gydytoja sake, kad per seminara jiems buvo pasakyta, jog sis geris toksiskas doh.gif na zodziu... kiek tame teisybes yra sunku pasakyti, bet logiskai galvojant, tos gerosios bakterijos realiai neturi galimybiu isgyventi tiek laiko kiek nurodo galiojimo data... kaip del kitu produktu nezinau, kartais pati valgau gefilus produktu, o vaikui siulau tik lietuviska jogurta dobilas, jei reikia skonio... uogos pasitarnauja thumbup.gif
Atsakyti
na is profesines puses galiu pasakyti, kad tame aktimelyje, aktivia yra daugiu tu bakteriju, nei kituose tokios rusies produktuose, bet zinoma geriau rinktis lietuviska, o visu geriausia pasigaminti namuose smile.gif
Danonki varskytes neduodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 14 liepos 2010 - 14:05
siaip yra geras straipsnis apie kompanija Danone
ten labai neblogai aprasyta kokia situ produktu sudetis ir kodel ten yra liuosuojanciu priedu..

http://www.homosanit...tyvioji_activia

P.S ne viska ka raso tame puslapyje reikia imti uz gryna piniga, pravartu i tai ziureti is sveikai mastancio zmogaus poziciju..bet kai kas gana rimta

QUOTE(ssanta @ 2010 07 14, 14:04)
na is profesines puses galiu pasakyti, kad tame aktimelyje, aktivia yra daugiu tu bakteriju, nei kituose tokios rusies produktuose, bet zinoma geriau rinktis lietuviska, o visu geriausia pasigaminti namuose smile.gif
Danonki varskytes neduodu.

Atsakyti
Ijunges ignora mano vaikas siems gerimams,tinka tik vanduo ,arbata nesaldi ir tik vaisine, na dar pienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 15 liepos 2010 - 05:32
Neduodu. Nekelia man jie pasitikejimo kazkodel. Geriau perku lietuviska ekologiska naturalu jogurteli ir pagardinu savom uogytem.
Atsakyti
Anksčiau labai mėgdavom Danonki varškytė, bet matyt atsivalgėm, nes dabar ji feeee schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neduodu tokių schmoll.gif Man geresni atrodo lietuviški, kur parašyta, kad be E. Bet kiek tiesos tame užraše g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almutė+: 11 rugpjūčio 2010 - 23:43
Sau perku lietuviskus,vaikui tuo labiau Aktimelio nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Gydytoja patarė geriau kefyro, nei Actimel, taip ir darau ax.gif
Atsakyti
Retai,bet paragauja Aktimelio 4u.gif
Atsakyti