Įkraunama...
Įkraunama...

Aktimel, Danonki, Aktivia

Maniskiui irgi ne prie sirdeles tas actimelis. Numanau, kad ten nieko gero
Atsakyti
Reklaminis š......
Atsakyti
Gal tie Aktimel, Danonki, Aktivia ir neturi tokiu stulbinanciu efektu sveikatai kaip reklamuoja biggrin.gif , bet nieko blogo irgi neturi, manau. Jogurtai, varskytes ir pan. - baltymu saltinis thumbup.gif
Atsakyti
Aktimeli geria po 2 kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
Neperku...nes tai tik daug reklamos, o jokios naudos. Kazkada buvau nupirkusi Aktimel, tai po to vaikas suviduriavo, daugiau sakiau, jokiu visokiu Aktimeliu ir pan. schmoll.gif
Atsakyti
Nevartojame nei patys, nei maziukei perkam 4u.gif
Atsakyti
kai pati sau Aktivijos nusiperku, tai ir vaikui duodu paragauti, daug nesuvalgo. Aktimelio negeria, Danonki anksciau megdavo, dabar jau ne schmoll.gif
Atsakyti
kartais duodu Actimelio , labai maniškiui patinka ir man biggrin.gif bet žinoma tik kartais
Atsakyti
QUOTE(Oti @ 2010 09 12, 17:46)
Gal tie Aktimel, Danonki, Aktivia ir neturi tokiu stulbinanciu efektu sveikatai kaip reklamuoja biggrin.gif , bet nieko blogo irgi neturi, manau. Jogurtai, varskytes ir pan. - baltymu saltinis thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi taip manau. Aktivia neduodu, o Aktimel ir Danonki tikrai labai mėgsta vaikas (1,5 m.) Nieko blogo tame nematau rolleyes.gif Jokių reakcijų, bėrimo, viduriavimo ir pan. nuo jų nebuvo.
Atsakyti
man atrodo reklamos aukos 4u.gif
Atsakyti
IS situ isvardintu nieko neduodu, duodu tik Dobilo jogurta smile.gif
Atsakyti
Specialiai neperku actimel, bet jogurta danonki, tai megsta thumbup.gif , manau, kas sus saiku, tai tikrai nepakenks thumbup.gif
Atsakyti