Mes geriam beveik kasdien, na dažniausiai išeina duoti kasdien, vaikui patinka, o jei patinka tai tegul i sveikatyte\ę sau geria

QUOTE(Erika-amerika @ 2007 06 05, 15:27)
Na maniškis labai mėgsta ACTIMEL, jam skanu. Bet, kad jis kažkaip stebuklingai veikia - nesąmonė
Kaip sirgdavo, taip sirgdavo, nieko ten jis nestiprina 

geria mazius aktimeli nes jam skanu ir yra reklamos auka
,na ka gi tas pienelis sustiprins ,as tai netikiu
kai prasideda virusai kelis kartus dienoje duodu medu su cesnaku ,tai gal ir apsaugo

mums actimel pilvo skausmus kaip ranka nueme, tfu tfu tfu niekas nepadejo nei linex,nei bifolac, apie espumizana isvis nekalbu
QUOTE(virginija.k @ 2008 03 26, 09:09)

Manau, kad reklama savo daro ir psio
Va kas liecia Activia, tai man sitie jogurtai patinka, ir tikrai padedavo medziagu apykaitai ypac nestumo metu
Vaikui Activios nesu davusi, mieliau renkuosi lietuviska jogurta ar varskyte

Perku Danonki varškytes, bet tikrai ne dėl to, kad kalcio ten į valias su ja gauna. Netikiu tuo
Tiesiog Danonki labiausia valgo mano išrankioji mergytė. Pvz Miau varškytę duočiau mieliau, bet jos nenori. O dar magnetukų prisirinkom

mano mazius,vakarais, be 2 buteliuku actimelio neuzmiega
kai nustojo gerti piena, pabandziau duoti actimelio ir dabar be jo ne krust
kartais per diena ir 4 isgeria...ir varskyte tik danonki,na dar kartais smilga,tinka

Skanus produktai ir sveiki- o ir vaikuciai mielai juos valgo- cia as apie brolio vaikucius nes mano dar mazas tokiems produktams

QUOTE(mile_ @ 2008 04 11, 11:31)

sveiki,mano mazei beveik 1m.4men.pries pora dienu daviau danonki varskyte.visa nakti verke,isbere.kai pasakiau gydytojai ,tai sako gal dar ka sugalvosit,juk sia varskyte geriausiai duoti nuo kokiu 3metu.,o vietoj jos geriau dobilo jogurtuka itarkuoji banano ar ko kito,tai valgo ausys linksta!