Įkraunama...
Įkraunama...

Aktimel, Danonki, Aktivia

QUOTE(Zana81 @ 2008 05 20, 12:34)
QUOTE(vataipva @ 2008 05 16, 13:10)

o tu šventas naivume..

turbūt valgai aktyvia "ir veiksminga ir skanu"  biggrin.gif gerkit kefyrą vietoj to. bent jau dažiklių nepridėta  doh.gif

Taip , valgau ir veiksminga ir skanu . thumbup.gif O tai gal pasakysite gerbiamoji kokiu kefyre yra probiotiku ir prebiotiku ? g.gif

o activia jogurte yra prEbiotikų?.. ax.gif

apie prObiotikus siulau apsišviesti daugiau, nei sako reklamos mirksiukas.gif

Pagrindinis probiotikų šaltinis - rauginti pieno produktai: kefyras, jogurtas. Pagal racionaliosios mitybos principus kasdien reiktų išgerti po stiklinę kefyro ar jogurto

Atsakyti
Del danonkiu ir mes pasisakysim..jas valgom ir labai patinka maziukui. Bet zinau kad sveikiau valgyti naturalu jogurta, kefira, pasukas, pagardintas vaisiais araba uogiene smile.gif
Atsakyti
Maniske gan noriai valgo Danonino jogurtukus.Valgome ir Nestle visa produkcija.Esu rami.Gyvename Norvegijoje.Ir nemanau,kad norvegai savo vaikams kistu slamsta.Nes cia vaikai yra dievinami!
Atsakyti
Oho kokios cia diskusijos bigsmile.gif Ir itampa tarp kai kuriu tvyro blink.gif
Saviskei dar ne karto danonkio nedaviau schmoll.gif Jai tinka ir patinka Dobilo produktai biggrin.gif Jogurtai kur ten yra su braskems berods nelabai patiko, jai tas be nieko, labiau rugstus patinka blink.gif priedu nepripazistam schmoll.gif Mes irgi uz lietuviska produkcija lithuania.gif
Atsakyti
gal ir peiksit,bet maniskis nuo metuku danonki valgo,ir jam ir man skanu,neberia,mes nevengiam ivairiu varskyciu,tik be konservantu.na o mano pazystama nuo 7men jau duoda g.gif
Atsakyti
As neperku vaikui savo danonki
Atsakyti
AS irgi neperku savo vaikui Danonki, o valgom lietuviska produkcija, Miau jogurta, varskyte, Dobilo produkcija. Netikiu, kad valgydami Danonki, Activia, augsime zvalesni ir sveikesni. Ziurekim, kad alergiju nebutu, pripratimo, imunitetu nusilpimo.
Atsakyti
Nors man danone produktai skanus,mieliau renkuosi lietuviskus pieno produktus. smile.gif
Atsakyti
Vieną kitą kartelį paragaujam Danonki varškytės, bet nuolat perku tik lietuviškus produktus. Tik nemažai esu skaičiusi, kad ir lietuviškuose, pvz. "Miau" yra daug sintetikos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2008 05 27, 15:26)
Vieną kitą kartelį paragaujam Danonki varškytės, bet nuolat perku tik lietuviškus produktus. Tik nemažai esu skaičiusi, kad ir lietuviškuose, pvz. "Miau" yra daug sintetikos sad.gif

Jos yra visur doh.gif Maniskiui miau npatinka, o Danonkius valgo ax.gif
Atsakyti
Mano mazyle ir danonki ir miau valgo, net nesusimasciau kad kas nors gali buti negerai blink.gif nu stengsiuso pirkti sveikesni maisteli dabar blush2.gif
Atsakyti
o mes gyvenam airijoj, lietuviskos produkcijos sunku rasti, sureliai ir tie saldyti, o kai atsildai nelabai sureli primena doh.gif todel renkames danonki, mazyle juos mieliausiai valgo, dar aktivia kartais, tad mum pirkti lietuvisku net neapsimoketu, kol jie pasiekia musu parduotuves tampa visiskai nebesviezi , tad renkuosi taj , kas gaminama salyje....
Atsakyti