Na mano vaikas gerai valgo ir Danonki ir Miau, negaleciau pasakyti, ka labiau megsta, tiesiog keiciam, kad nepabostu.
Kažkodėl esu labai priešiška visokioms varškytėms Miau, Danonki ir pan...Perku paprastą varškę, paplaku su grietinėle ar pienuku, įberiu truputį fruktozės (arba cukraus, jei jos nėra), dar savų uogų, uogienės ar banano uždedu. Tiesa, pačioj pradžioj raukydavosi, bet priprato ir valgo kuo puikiausiai
.

O mano mergyte labai megsta danonki. ji moka kelis zodzius, o vienas is ju danonki 
Papildyta:
o mano mergyte nuo miau beria, o nuo danonki ne

Papildyta:
o mano mergyte nuo miau beria, o nuo danonki ne

Mano mazoji irgi labai megsta Danonki varskyte

as pakaitalioju ir smilga ir miau ir danonki labai visus valgo
Valgo ir megsta Danonki ir maniskis-nors stengiuos jo neduoti, nes is tikruju kiek jame tu E visokiu
-turiu Danonki kur iki liepos 1 d galiojo(vaikui nedaviau nes buvo su braskem-gavom lauktuviu)-dabar atidariau, sakiau paziuresiu gal sugedes, reikia ismesti-ogi nieko jam nepasidare-pati suvalgiau.

Mano mazius Danonki varskyte
valgo nuo 9 men. ir nieko nei beria nei ka, duodu zinoma ir Miau,
ir Magijos varskiu ,bet nemanau, kad musu lietuviska produkcija yra geresne uz lenkiska ,vokiska ar pan.juk inportuojant tai nors turi reikalavimus atitikti tiek varskes ,tiek mesa ar darzoves, o ar kiekviena partija tikrina lietuvoje pagaminta produkcija - taigi kad ne .o tiesa pasakius ir savam darze kazka uzauginti be chemikalu neimanoma nes visokiu ligu ir kenkeju pilna taigi visa produkcija vienoda
valgo nuo 9 men. ir nieko nei beria nei ka, duodu zinoma ir Miau,
ir Magijos varskiu ,bet nemanau, kad musu lietuviska produkcija yra geresne uz lenkiska ,vokiska ar pan.juk inportuojant tai nors turi reikalavimus atitikti tiek varskes ,tiek mesa ar darzoves, o ar kiekviena partija tikrina lietuvoje pagaminta produkcija - taigi kad ne .o tiesa pasakius ir savam darze kazka uzauginti be chemikalu neimanoma nes visokiu ligu ir kenkeju pilna taigi visa produkcija vienoda

ragavom Danonki varskyte, suvalge mielai, taciau nuo jos mus isbere
.

Labai megstam varskytes

mes ir skaniai valgem,bet isbere