Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra alergiškų metalui (sagtis, laikrodis...)

QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 20, 22:25)
Nereikia čia visų nuopelnų kabinti netradicinei medicinai. Tokiu principu veikia ir naujausi antialerginiai vaistai. Nepamenu kaip tas principas pavadintas, bet iš esmės organizmui sukeliamas šokas ir anksčiau alergizavusios organizmo dalys ima nebereaguoti į alergeną...  blush2.gif
Čia man vaistininkė visai neseniai papasakojo  ax.gif

Na taip, tradicinė medicina, kuri yra gerokai jaunesnė už netradicinę, skubančiam vartotojui pasitarnauja- pasiūlo tabletę, kurią nuryji ir tau pagerėja+ gauni dar kenksmingų, šalutinį poveikį turinčių medžiagų. Vaistininkės apie tai paprastai nepasakoja. Verslas yra verslas smile.gif
Atsakyti
MB Kaledu proga padovanojo man mobilu telefona, labai gera ir grazu... Deja po menesio teko parduot nes as alergiska net telefone esanciam nikeliui!! doh.gif doh.gif pvz, mygtukai, pats korpusas ir t.t. pradejo pirstus bert, niekaip nesupratau kol straipsnio neperskaiciau kazkokiam zurnale... blink.gif tai dabar ieskau mobilaus be metalo (o sekasi nekaip nes metalas dabar paskutinis mados klyksmas telefone...) verysad.gif svarbu kad suradau nuo ko bere rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi su ta pacia alergija. Laikrodis pas mane is antialerginio titano, tai neberia. Nuo sidabro - kaip kada. Aukso kazkaip nelabai megstu.

O del sagteliu, sageliu ir pan. tai as irgi apsiuvu, apklijuoju ir panasiai.

Del auskaru - kaip kada, nuo kai kuriu sidabriniu beria, nuo kai kuriu - ne. nesuprasi... kazkada man vienam papuosalu salone aiskino, kad i visu metalu lydinius (ir i sidabra) kartais deda kazkokio metalo (ar chromo, ar nikelio ... nezinau), tai tada ir reaguoja oda.

O kazkada darbe net juokemes, as pasakojau prie arbateles, kad mane beria nuo pigiu metalu, galiu tik auksa, sidabra ir pan. Vienas bendradarbis klause klause, ir sako - nu mano zmonai tas bajeris niekada su manim nepraslystu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2008 08 08, 22:55)
o kokiame maiste yra nikelio? kazkaip neteko girdet  g.gif  gal galetum bent kelis pvz pavardinti?

na gi parašiau seniausiai postą ir daugiau nebuvau užsukus. Tai nikelio yra tokiuose maisto produktuose: beveik viso jūros gėrybės (na visi moliuskai ir t.t.), riešutai berots labiausiai žemės jei gerai pamenu, konservuoti produktai ir .t.t.

QUOTE(W*S:* @ 2008 11 22, 23:37)
o zinot gal galima kaip nors pasveikt nuo alergijos nikeliui ar ji jau visam gyvenimui. Ir gal dar zinot del ko ji atsiranda?

nepasveiksi, bet galima kiek įmoanoma jos venkti mirksiukas.gif

Atsakyti
tokia beda as turiu jau senai... gal pries 5 metus ant pilvo pasirode keli spuogeliai... as vis pasikasydavau ... taip isplito labai didelis plotas ir vis neuzgydavo... ilgai gydziausi niekas nepadedavo. dabar kai tik nusperku dzinsus iskartu isimu visas kniedes. alergijos nebera.... tai vadinama alergija nuo nikelio
Atsakyti
QUOTE(monax @ 2009 03 04, 18:08)
tokia beda as turiu jau senai... gal pries 5 metus ant pilvo pasirode keli spuogeliai... as vis pasikasydavau ... taip isplito labai didelis plotas ir vis neuzgydavo...  ilgai gydziausi niekas nepadedavo. dabar kai tik nusperku dzinsus iskartu isimu visas kniedes. alergijos nebera....  tai vadinama alergija nuo nikelio

Gali ir daugiau metalu alergizuoti - kai dariausi TRUE testa, man dar 2 metalus parode kaip alergenus, apie kuriuos net nenutuokiau unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Ir man ta pati alergija...negaliu nesiot dirzu su metalinemis sagtimis, nebent maikute kokia sukista i dzinsus kad prie plikos odos nesiliestu. Turiu keleta dzinsu, kuriu kisenese yra metalines kniedes, galiu max viena diena panesioti, jei ilgiau, iskart niezti, o paskui ir beria...tai taip ir issitraukiu juos karta per pora sav, niekaip man nepavyksta nepadarant skyliu pasalinti tu kniedziu... doh.gif O laikrodziai ir papuosalai kazkaip neveikia manes, gal kad auksiniai arba sidarbriniai visi.
Atsakyti
Na as ir galiu prisideti prie sito ilgo saraso zmoniu kurie nagali nesioti dirzu, laikrodziu, dzinsu su metalinemis knopkemis ir t.t. Tik va jau keli metai nesioju laikrodi 'Jaguar' firmos tai jis man tinka ir neiko nesidaro. Nezinau nerudijancio plieno ar koks ten metalas. O kas del dirzu tai baisu pirkti brangu ir rizikuoti. Auskarai taip pat tik ausiniai arba sidabriniai. Dar ka galeciau patarti jei jeu pasidaro ziazdeles tai yra toks tepaliukas su 'Boru Plus' firma 'Himani' bet jis greiciausiai bsu pirkti tik rusiskais vaistais prekiaujanciuose kioskuose. Euro Vaitinej tikrai nerasite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogiciukas @ 2009 03 25, 10:48)
Na as ir galiu prisideti prie sito ilgo saraso zmoniu kurie nagali nesioti dirzu, laikrodziu, dzinsu su metalinemis knopkemis ir t.t. Tik va jau keli metai nesioju laikrodi 'Jaguar' firmos tai jis man tinka ir neiko nesidaro. Nezinau nerudijancio plieno ar koks ten metalas. O kas del dirzu tai baisu pirkti brangu ir rizikuoti. Auskarai taip pat tik ausiniai arba sidabriniai. Dar ka galeciau patarti jei jeu pasidaro ziazdeles tai yra toks tepaliukas su 'Boru Plus' firma 'Himani' bet jis greiciausiai bsu pirkti tik rusiskais vaistais prekiaujanciuose kioskuose. Euro Vaitinej tikrai nerasite smile.gif

Tepaliukas steroidinis? g.gif
Atsakyti
Mane irgi kankina sita problema sad.gif tik niekaip nesuprantu koks konkreciai metalas netinka, bet puse dirzu jau ismeciau biggrin.gif ir dzinsus buna nusiperku ir beria doh.gif
Atsakyti
[quote=laumi,2009 02 13, 11:53]
As irgi su ta pacia alergija. Laikrodis pas mane is antialerginio titano, tai neberia.

vau lotuliukas.gif pagaliau aptikau irodyma, kad visgi yra kazkas!!!! biggrin.gif labai seniai noriu laikrodzio, bet vis susilaikau, nes 99%, kad teks ji padeti i stalciuka arba padovanoti kam nors kitam blush2.gif jau tu laikroduku uz 50Lt net neziuriu, o i brangius kai pasiziuriu, tai pagalvoju, ar apsimoka pirkti ir rizikuoti...o jei ir nuo ju bers, tai ka as tada darysiu? g.gif bet kazkaip vis man lenda mintis, kad jau tokie brangus nu nebus jau visai is paprasto metaliukscio, kuris sukels man alergija...vis svarstau ir neapsisprendziu, nors be proto noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 15, 13:28)
niekaip man nepavyksta nepadarant skyliu pasalinti tu kniedziu...

nereikia gadint rūbų - tiesiog bespalviu nagų laku padenk iš vidaus sagutes ir visas kitas metalines dalis, kurios liečiasi su kūnu. išbandyta smile.gif
Atsakyti