Įkraunama...
Įkraunama...

Visos draudimo rūšys

Gal kas zinos.. tokia idomi situacija del privalomojo sveikatos draudimo.
zmogus draudziasi pats. buvo apsidraudes iki geguzes menesio, o po to visa vasara nesidraude. dabar vel buvo inesta imoka uz lapkricio menesi(pagal dabartini mokescio dydi), taciau buvo pasakyta neva tai si imoka bus iskaiciuota ne uz lapkriti, o uz ta menesi, nuo kurio buvo nebemoketa g.gif t.y. uz birzeli.
kiek as suprantu zmogus gali draustis nors ir kas antra menesi, jei jam to reikia, tieisog neinesus imokos jis nera ta menesi apsidraudes, taciau nera jokio reikalavimo moketi istisus metus.
ar gali buti taip skaiciuojama atbuline data?
nes ta sekretore ten sedinti kelia itarimu del savo kompetencijos. kai pirma karta buvo pervesta internetu pinigai, ji atsisake iregistuoti ir teko eiti su atspauzdinta saskaita i banka, prasyti, kad jie israsytu ceki doh.gif
kiek radau informacijos, tai net neuzimenama apie mokejimo vientisuma ar pan: asmenys mokantys privalomojo sveikatos draudimo įmokas, laikomi apdraustaisiais nuo tos dienos, kurią už juos buvo pradėtos mokėti arba jie pradėjo mokėti šias įmokas. Apdraustaisiais jie laikomi dar vieną mėnesį po to, kai už juos nustota mokėti arba kai jie nustoja mokėti nustatyto dydžio įmokas, jeigu šios įmokos prieš tai buvo mokėtos paskutinius 3 mėnesius.
Atsakyti
Sveikutes, dirbu gyvybes draudimo bendroveje,jei ka sudomins, galesiu individualiai padaryti paskaiciavimus,rasykit i az.
Atsakyti
As apdraudziau savo vaikeli Vilniaus banko investiciniu draudimu
Net ne galvojau apie draudima, man paskambino draudimo vadybininkeis VB ir pasiule apsidrausti. As nepasitikejau tais visais draudimais , bet drauge rekomendavo VB tai ir susitikau su ta panele. Ji mane ikalbejo, nuspriandziau apdrausi vaika ir pati apsidraudziau g.gif
jai jus galvojate apie savo vaiko ateiti, tai jums reiketu bent pasidomieti tais draudimais
Idesiu kontakta tos vadybininkes , moloni mergina, atsake i visus rupimus klausimus

SEB VB gyv.draud. Lika Achmetova tel; 868 580260
Atsakyti
Deja deklaruodama metines pajamas šiai sumai sumažės grąžintina suma..... Pati ką tik domėjausi ir skambinau į VMI. kadangi darbdavys savo lėšomis sumokės 15 proc. GPM, jis tai nurodys metinėje deklaracijoje. Šia suma (jei yra prievolė deklaruoti pajamas) ir sumažės grąžintina lengvata.

QUOTE(Asio @ 2007 09 22, 13:22)
Pabandysiu mirksiukas.gif 
Bet cia su SSD truputu kitaip, jukiu pajamu as negausiu, kurios bus apmokestinamos 15% o tik pati turesiu susimoketi tuos 15%, tai butu gaila, jeigu dar del sio susimokejimo mazetu mano susigrazinama suma uz gyvybes draudima verysad.gif (siuo metu as jau nebedirbu pagal autorine sutarti) cool.gif

Atsakyti
labas,
noreciau smulkesnes info apie tai, gal koki pusl ar adresiuka, cia reikia paciai apdrausti ar kaip?

QUOTE(Tika @ 2003 12 17, 13:53)
Jei augini vieną vaiką - iki 8 metų:

"Apdraustaisiais privalomuoju sveikatos draudimu laikomi ir valstybės draudžiami asmenys: <...>
Vienas iš tėvų auginantis vaiką iki 8 metų, taip pat vienas iš tėvų auginantis du ir daugiau vaikų iki jų pilnametystės. "

Papildyta:
del vaiko draudimo, man kvepia trupuciuka reklama, prasau neisizeisti:-)

jeigu galima smulkiau, apie salygas ir privalumus.

QUOTE(Triu6e @ 2007 11 07, 17:54)
As apdraudziau savo vaikeli Vilniaus banko investiciniu draudimu
Net ne galvojau apie draudima, man paskambino draudimo vadybininkeis VB ir pasiule apsidrausti. As nepasitikejau tais visais draudimais , bet drauge  rekomendavo VB tai ir susitikau su ta panele. Ji mane ikalbejo, nuspriandziau apdrausi vaika ir pati apsidraudziau  g.gif
jai jus galvojate apie savo vaiko ateiti, tai jums reiketu bent pasidomieti tais draudimais
Idesiu kontakta tos vadybininkes , moloni mergina, atsake i visus rupimus klausimus

SEB VB gyv.draud. Lika Achmetova tel; 868 580260

Papildyta:
man atrodo cia sutartele reikia paziureti kuria jus pasiraset, ten ir bus tas punktas, ar istisai privaloma, ar sutarti nutrauti ir nauja pasirasyti arba kazka panasaus.

QUOTE(prunskiene @ 2007 10 31, 16:04)
Gal kas zinos.. tokia idomi situacija del privalomojo sveikatos draudimo.
zmogus draudziasi pats. buvo apsidraudes iki geguzes menesio, o po to visa vasara nesidraude. dabar vel buvo inesta imoka uz lapkricio menesi(pagal dabartini mokescio dydi), taciau buvo pasakyta neva tai si imoka bus iskaiciuota ne uz lapkriti, o uz ta menesi, nuo kurio buvo nebemoketa g.gif  t.y. uz birzeli.
kiek as suprantu zmogus gali draustis nors ir kas antra menesi, jei jam to reikia, tieisog neinesus imokos jis nera ta menesi apsidraudes, taciau nera jokio reikalavimo moketi istisus metus.
ar gali buti taip skaiciuojama atbuline data?
nes ta sekretore ten sedinti kelia itarimu del savo kompetencijos.  kai pirma karta buvo pervesta internetu pinigai, ji atsisake iregistuoti ir teko eiti su atspauzdinta saskaita i banka, prasyti, kad jie israsytu ceki doh.gif
kiek radau informacijos, tai net neuzimenama apie mokejimo vientisuma ar pan: asmenys mokantys privalomojo sveikatos draudimo įmokas, laikomi apdraustaisiais nuo tos dienos, kurią už juos buvo pradėtos mokėti arba jie pradėjo mokėti šias įmokas. Apdraustaisiais jie laikomi dar vieną mėnesį po to, kai už juos nustota mokėti arba kai jie nustoja mokėti nustatyto dydžio įmokas, jeigu šios įmokos prieš tai buvo mokėtos paskutinius 3 mėnesius.

Atsakyti
Noreciau isgirsti atsiliepimu apie VB gyvybes draudima. Prisikabino prie musu agente, jau ir sutarti spejo uzpildyt mums dar net nesutikus....zodziu, vyras tuti paskola Hansa banke 25 metams, bet jo atlyginima didziausias, as siuo metu auginu maziuka, jam tik 3 menesiai. draudimo eksperte siule draustis vyrui gyvybes draudimu sumai ne mazesne nei paimta paskola. Tas draudimas - tai gyvybes ir kaupiamasis, kur tu pats gali pasirinkti i kokius fondus investuoti pinigelius. Skirstoma taip: ligos, nelaimingi atsitikimai ir kaupimas. Ji siule ligoms imti 30 tukst., nelaimingiems atsitikimams - 40 tukst., imoka dalinti mazdaug 30 proc. kaupimui, 70- ligoms ir nelaimingiems. Neuzsimine apie jokius administracinius mokescius ir 15 proc. atsiimant. Bet ar apsimoka vyrui draustis kitame banke nei pasiemes paskola, nu anot jos tai jam apsimoka, nes yra tiedsioginis debetas ir pan....nu nezinau...patarkit kas nusimanot, o gal man paciai apsidrausti VB, o vyras tegul savo banke....
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 11 28, 12:52)
Noreciau isgirsti atsiliepimu apie VB gyvybes draudima. Prisikabino prie musu agente, jau ir sutarti spejo uzpildyt mums dar net nesutikus....zodziu, vyras tuti paskola Hansa banke 25 metams, bet jo atlyginima didziausias, as siuo metu auginu maziuka, jam tik 3 menesiai. draudimo eksperte siule draustis vyrui gyvybes draudimu sumai ne mazesne nei paimta paskola. Tas draudimas - tai gyvybes ir kaupiamasis, kur tu pats gali pasirinkti i kokius fondus investuoti pinigelius. Skirstoma taip: ligos, nelaimingi atsitikimai ir kaupimas. Ji siule ligoms imti 30 tukst., nelaimingiems atsitikimams - 40 tukst., imoka dalinti mazdaug 30 proc. kaupimui, 70- ligoms ir nelaimingiems. Neuzsimine apie jokius administracinius mokescius ir 15 proc. atsiimant. Bet ar apsimoka vyrui draustis kitame banke nei pasiemes paskola, nu anot jos tai jam apsimoka, nes yra tiedsioginis debetas ir pan....nu nezinau...patarkit kas nusimanot, o gal man paciai apsidrausti VB, o vyras tegul savo banke....

Sveikute,kur tavo vyras drausis nera jokios reiksmes,ar tame paciame banke ar kitame,tiesiog reikia pasirinkti geriausiai jums tinkanti varianta. Del 15 proc., jei naudosites mokesciu lenvata(susigrazinsit 27 proc.) visur juos reikes moketi. o del administraciniu mokesciu,jie visur yra ir kiek zinau pasirenkant investicini draudima pirmus metus moki 50 proc.administraciniu mokesciu.( as dirbu draudimo kompanijoje su klasikiniu kaupiamuoju draudimu,tai administraciniai mokesciai visus metus yra tik 10 euru).Ir dar del investicinio draudimo,ar jus perspejo,kad bankas neatsako uz jusu investavima,jus patys turite dometis kaip dirba jusu investicijos.
Jei norite palyginti investicini su klasikiniu draudimais,prasau rasyti man i az.
Atsakyti
QUOTE(Korta @ 2007 11 23, 12:14)
Deja deklaruodama metines pajamas šiai sumai sumažės grąžintina suma..... Pati ką tik domėjausi ir skambinau į VMI. kadangi darbdavys savo lėšomis sumokės 15 proc. GPM, jis tai nurodys metinėje deklaracijoje. Šia suma (jei yra prievolė deklaruoti pajamas) ir sumažės grąžintina lengvata.

Mano atveju tuos 15% GPM moku as pati, bet ko gero vis vien vienodai mazes susigrazinama suma g.gif
Kadangi taip nieks man ir neatrase, kaip galima realiai psinaudoti SSD, tai jau isbandziau ir parasysiu kas labiausiai man nepatiko schmoll.gif suteikus paslaugas mokamoj klinikoj, klinikos adminitratore turi uzpildyti draudimo knygele ir jeigu ji neteisingai uzpildo, draudimas neperveda i ta klinika pinigeliu, bet administratore, kuri ziurejo i mano draudimo knygele, kaip "versis i naujus vartus" brauke ir nezinojo kaip ja pildyti, maloniai mane perspejo, kad jeigu jiems nebus pervesti pinigeliai, jie skambins man ir nors ir turiu draudima, turesiu uz konsultacija ir tyrimus susimoketi pati blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 11 28, 12:52)

Parasiau i az
Atsakyti

Sveikos!

Aš kaip ir draudėjėlė, dirbu draudimo bendrovėje. Jei kyla kokių klausimų apie gyvybės draudimą, įvairiausias jo rūšis ir norite gauti konsultaciją, duokite žinią į až. Visada padėsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(draudejele @ 2007 11 05, 21:48)
Sveikutes, dirbu gyvybes draudimo bendroveje,jei ka sudomins, galesiu individualiai padaryti paskaiciavimus,rasykit i az.

Sveikute kokiame draudime dirbi?
Atsakyti
AS TUO PATIES PAKLAUSIAU, BET DAR NESULAUKIAU ATSAKYMO PER A.Z.
tongue.gif smile.gif

QUOTE(jurgita115 @ 2007 12 11, 19:12)
Sveikute kokiame draudime dirbi?

Atsakyti