labas,
noreciau smulkesnes info apie tai, gal koki pusl ar adresiuka, cia reikia paciai apdrausti ar kaip?
QUOTE(Tika @ 2003 12 17, 13:53)
Jei augini vieną vaiką - iki 8 metų:
"Apdraustaisiais privalomuoju sveikatos draudimu laikomi ir valstybės draudžiami asmenys: <...>
Vienas iš tėvų auginantis vaiką iki 8 metų, taip pat vienas iš tėvų auginantis du ir daugiau vaikų iki jų pilnametystės. "
Papildyta:
del vaiko draudimo, man kvepia trupuciuka reklama, prasau neisizeisti:-)
jeigu galima smulkiau, apie salygas ir privalumus.
QUOTE(Triu6e @ 2007 11 07, 17:54)
As apdraudziau savo vaikeli Vilniaus banko investiciniu draudimu
Net ne galvojau apie draudima, man paskambino draudimo vadybininkeis VB ir pasiule apsidrausti. As nepasitikejau tais visais draudimais , bet drauge rekomendavo VB tai ir susitikau su ta panele. Ji mane ikalbejo, nuspriandziau apdrausi vaika ir pati apsidraudziau
jai jus galvojate apie savo vaiko ateiti, tai jums reiketu bent pasidomieti tais draudimais
Idesiu kontakta tos vadybininkes , moloni mergina, atsake i visus rupimus klausimus
SEB VB gyv.draud. Lika Achmetova tel; 868 580260
Papildyta:
man atrodo cia sutartele reikia paziureti kuria jus pasiraset, ten ir bus tas punktas, ar istisai privaloma, ar sutarti nutrauti ir nauja pasirasyti arba kazka panasaus.
QUOTE(prunskiene @ 2007 10 31, 16:04)
Gal kas zinos.. tokia idomi situacija del privalomojo sveikatos draudimo.
zmogus draudziasi pats. buvo apsidraudes iki geguzes menesio, o po to visa vasara nesidraude. dabar vel buvo inesta imoka uz lapkricio menesi(pagal dabartini mokescio dydi), taciau buvo pasakyta neva tai si imoka bus iskaiciuota ne uz lapkriti, o uz ta menesi, nuo kurio buvo nebemoketa

t.y. uz birzeli.
kiek as suprantu zmogus gali draustis nors ir kas antra menesi, jei jam to reikia, tieisog neinesus imokos jis nera ta menesi apsidraudes, taciau nera jokio reikalavimo moketi istisus metus.
ar gali buti taip skaiciuojama atbuline data?
nes ta sekretore ten sedinti kelia itarimu del savo kompetencijos. kai pirma karta buvo pervesta internetu pinigai, ji atsisake iregistuoti ir teko eiti su atspauzdinta saskaita i banka, prasyti, kad jie israsytu ceki
kiek radau informacijos, tai net neuzimenama apie mokejimo vientisuma ar pan:
asmenys mokantys privalomojo sveikatos draudimo įmokas, laikomi apdraustaisiais nuo tos dienos, kurią už juos buvo pradėtos mokėti arba jie pradėjo mokėti šias įmokas. Apdraustaisiais jie laikomi dar vieną mėnesį po to, kai už juos nustota mokėti arba kai jie nustoja mokėti nustatyto dydžio įmokas, jeigu šios įmokos prieš tai buvo mokėtos paskutinius 3 mėnesius.