Įkraunama...
Įkraunama...

Visos draudimo rūšys

Neseniai buvau mokymuose apie gyvybes draudima. Jeigu pasinaudojat GPM lengvata, tai kai ismokes pinigelius draudimas, tikrai privalesit sumoketi valstybei 15% mokesciu.
Tik vat kaip bus po Naujuju, tai neaisku. Mano vadovas kalbejo, kad greiciausiai bus panaikinta visai lengvata gyvybes draudimui. O kaip su mokesciu, tai neaisku... Bet kai valstybei krize, tai manau mokescius dar padidins doh.gif
Atsakyti
Penktadienį vyks pas mus apmokymai šia tema, tai galėsiu suteikti naujausią informaciją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kozuaist @ 2008 12 16, 19:37)
Neseniai buvau mokymuose apie gyvybes draudima. Jeigu pasinaudojat GPM lengvata, tai kai ismokes pinigelius draudimas, tikrai privalesit sumoketi valstybei 15% mokesciu.
Tik vat kaip bus po Naujuju, tai neaisku. Mano vadovas kalbejo, kad greiciausiai bus panaikinta visai lengvata gyvybes draudimui. O kaip su mokesciu, tai neaisku... Bet kai valstybei krize, tai manau mokescius dar padidins  doh.gif

Bet, jei panaikins lengvatą, o 15 proc. apmokestinimą paliks, tai taip išeitų, kad mano pajamas apmokestins du kartus. g.gif
Atsakyti
Manau, kad apmokestintins viena karta.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2008 12 17, 14:26)
Bet, jei panaikins lengvatą, o 15 proc. apmokestinimą paliks, tai taip išeitų, kad mano pajamas apmokestins du kartus. g.gif

Nemanykit, kad dabar tiems, kas pasinaudoja mokesciu lengvata nereiks moketi tu 15 % doh.gif . Nereikes moketi butent tik tiems, kas ne karto ja nepasinaudojo/s per visa draudimosi laika. Aisku tokiais ekstremaliu pokyciu laikais, nezinai kas bus kitamet, jau nebekalbu apie po 10-20 metu. doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti:
Ar esat patenkinti tie, kurie turi investicini/kaupiamaji gyvybes draudima (nesvarbu, kurioje draudimo kompanijoje) ?
Ar issipilde lukesciai del palukanu ? ax.gif

Per pastaruosius metus praktiskai visos kryptys eina i minusa... Zinoma, jei gyvybes draudimo pagrindinis motyvas yra butent draudimas, o ne pinigu kaupimas, - tai tada viskas kaip ir gerai.
Bet kita vertus, jei norima tik apsidrausti (gyvybe, nuo nelaimingu atsitikimu, kritiniu ligu ir kt.), tai gal tada neverta buti investiciniam gyvybes draudime, o pasirinkti kita varianta (draudima nuo nelaimingu atsitikimu ar neinvesticini gyvybes draudima ir pan., variantu tikrai yra) ir per metus sumoketi zymiai mazesne suma (tuo tarpu, kai draudimine suma butu ta pati) ??? rolleyes.gif
Domina, ar kas nors bande lyginti ir skaiciuoti ?

Pasidalinkite patirtimi. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAULUZA: 23 gruodžio 2008 - 03:08
Is anksto atsiprasau uz neprotinga klausima, noriu pasiteirauti - esame apsidraude nuo 1993 m ( turetu ismoka buti neapmokestinama) , tai kaip dabar bus( ar gali buti) ar musu ismokos bus apmokestintos ar ne? Nesd vis mastau, kad reik po velniu nutraukti ta draudima ir psio, nes ta neaiski situacija jau mane nervina.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 12 29, 14:12)

Turėtų būti neapmokestinama
Atsakyti
QUOTE(safaris @ 2008 12 29, 16:07)
Turėtų būti neapmokestinama

Susisiekiau su savo draudike, sake, kad negali nei nudziugint, nei nuvilti- kol kas neaisku, vis del to gali buti apmokestinama, ko gero nutrauksiu sutarti, velniop, kaip viskas atsibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SAULUZA @ 2008 12 23, 03:06)
Norejau paklausti:
Ar esat patenkinti tie, kurie turi investicini/kaupiamaji gyvybes draudima (nesvarbu, kurioje draudimo kompanijoje) ?
Ar issipilde lukesciai del palukanu ?  ax.gif 

Per pastaruosius metus praktiskai visos kryptys eina i minusa... Zinoma, jei gyvybes draudimo pagrindinis motyvas yra butent draudimas, o ne pinigu kaupimas, - tai tada viskas kaip ir gerai.
Bet kita vertus, jei norima tik apsidrausti (gyvybe, nuo nelaimingu atsitikimu, kritiniu ligu ir kt.), tai gal tada neverta buti investiciniam gyvybes draudime, o pasirinkti kita varianta (draudima nuo nelaimingu atsitikimu ar neinvesticini gyvybes draudima ir pan., variantu tikrai yra) ir per metus sumoketi zymiai mazesne suma (tuo tarpu, kai draudimine suma butu ta pati) ???  rolleyes.gif
Domina, ar kas nors bande lyginti ir skaiciuoti ?

Pasidalinkite patirtimi. Aciu  4u.gif

Mane irgi domina šis klausimas. Paskutiniu metu mane "atakuoja" gyvybės draudėjai. Paklausinėjau draugų, visi sako, kad gailisi pasirašę šiam reikalui ir dabar tikrai to nedarytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 12 31, 11:09)
Susisiekiau su savo draudike, sake, kad negali nei nudziugint, nei nuvilti- kol kas neaisku, vis del to gali buti apmokestinama, ko gero nutrauksiu sutarti, velniop, kaip viskas atsibodo  doh.gif

Na negirdėjau apie apmokestinimą blush2.gif Tik nebus galima susigrąžinti dalį pajamų mokesčio.
Atsakyti