Įkraunama...
Įkraunama...

Visos draudimo rūšys

QUOTE(adzioba @ 2009 01 30, 09:58)
prieš drausdama berniuką investiciniu kaupiamuoju draudimu, išsiaiškinau visų 10 draudimo bendrovių pliusus ir minusus. Apsidraudziau SEB GD.

O jei ne paslaptis, kodėl SEB GD? 4u.gif
Atsakyti
Kažkodėl su bankais nelabai norėčiau susieti draudimo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 01 30, 10:26)
O jei ne paslaptis, kodėl SEB GD? 4u.gif

Mokesčiai mažiausi, nėra ir investicijų valdymo mokečio,
Dėl investicijų krypčių konsultuoja patys investavimo vadybininkai.
Papildyta:
QUOTE(safaris @ 2009 01 30, 10:30)
Kažkodėl su bankais nelabai norėčiau susieti draudimo.... unsure.gif

na ir kodel gi? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

pasiskaičius įvairius komentarus žmonėms dingsta noras apdrausti svarbiausią ką turi - gyvybę unsure.gif Kaip jau ir minėjo, daug kas akcentuoja investicijas, bet juk draudimo esmė yra ne investicijos, o draudimas mirksiukas.gif Kiekviena įmonė turi savo taisykles, su kuriomis Jūs turite būti supažindinami, niekas sutarčių negali brukti (ir tikiu kad nebruka mirksiukas.gif ) ir primygtinai reikalauti pasirašyti mirksiukas.gif Viskas priklauso nuo dialogo tarp konsultanto ir draudėjo ax.gif Mano klientų rate 95% apdraustųjų domina tik draudimas, o jei iš to dar yra gaunama šiokia tokia nauda, tai visai puiku thumbup.gif Juk neduok Die netekus artimojo ar sužinojus apie baisią ligą gera turėti finansinę paramą ax.gif Aš čia matau tik privalumus ir finansinę garantiją ateičiai mirksiukas.gif

Galiu pakonsultuoti, jei kas susidomės draudimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 02, 22:35)
Sveiki,

pasiskaičius įvairius komentarus žmonėms dingsta noras apdrausti svarbiausią ką turi - gyvybę  unsure.gif Kaip jau ir minėjo, daug kas akcentuoja investicijas, bet juk draudimo esmė yra ne investicijos, o draudimas  mirksiukas.gif Kiekviena įmonė turi savo taisykles, su kuriomis Jūs turite būti supažindinami, niekas sutarčių negali brukti (ir tikiu kad nebruka mirksiukas.gif ) ir primygtinai reikalauti pasirašyti  mirksiukas.gif Viskas priklauso nuo dialogo tarp konsultanto ir draudėjo  ax.gif Mano klientų rate 95% apdraustųjų domina tik draudimas, o jei iš to dar yra gaunama šiokia tokia nauda, tai visai puiku  thumbup.gif Juk neduok Die netekus artimojo ar sužinojus apie baisią ligą gera turėti finansinę paramą  ax.gif Aš čia matau tik privalumus ir finansinę garantiją ateičiai  mirksiukas.gif

Galiu pakonsultuoti, jei kas susidomės draudimu  ax.gif

Is ateityje galbut gaunamos finansines paramos nepamirskite isminusuoti kelis tukstantelius administraciniu mokesciu. Jie atrodo nieko verti, bet per eile metu susidaro apvali suma, kuria galetumete tureti sau. Man pvz. susidare 20 Lt kas menesi g.gif tai paskaiciavau kiek susidarys per pvz. 20 metu (draudziant vaika) ir gavos viso labo nepilni 5000. Aisku su salyga jei niekas nesikeis ar pati ivairiais budais tos sumos nepadidinsiu. Tai patarimas butu, kad patiems pasukti galva kaip disponuoti savo pinigais ir, kad jie dar uzdirbtu ta lita arba tik siaip susikauptu nemokant papildomu mokesciu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, na ir saviski esu apdraudusi investiciniu kaupiamuoju draudimu ir tuo esu patenkinta biggrin.gif . turim traumu apsaugas, kaupima. menesine imoka 90 lt, galima ir daugiau arba maziau, cia pagal kiekvieno finansus.
taip pat esame patys apsidraude toje pacioje kompanijoje. manau tai labai naudingas dalykas, o vaikas tai ypac dabar labai apsimoka del pasikeitusios mokesciu lengvatos biggrin.gif thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(edicike @ 2009 01 12, 20:14)
as lygiai tokioje pacioje situacijoje.Mano drauge sake ,jos mes labai pralosime su tuo kaupiamuoju draudimu ,ji nori nutraukti sutarti ir net pasisamde advokata blink.gif nu ,as tai nieko nenusimanau "tuose skaiciuose" ir visai dar nesenai padidinau iplaukas g.gif

o kaip bus su pensijiniu draudimu?
patarkit ,protingi zmones : biggrin.gif geda2:

Na jei sutartis sudaryta iki 2003 metu, tai yra neapmokestinama, net jei ir buvo naudotasi mokesciu lengvata
Atsakyti
Ar galima susimazinti draudimo imoka Aviva draudime? Kurima laikui sustabdomos draudimo imokos?
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2009 01 28, 08:12)
O as esu labai pikta ant vyraiusybes, kad atbulinem datom skaiciuoja  unsure.gif  ir naikina lengvatas. Kazkoks absurdas...tas kuris pasirase ne maziau 10 m. sutarti iki 2003 m., tai lengvata ir toliau gaus, o jei matai as nuo 2004 m. tai man jau nebepriklauso, nors tuo metu kai sudarinejau sutarti, tai buvo vienas is argumentu, kodel pasirinkau 10 m., sutarties laikotarpi.
Juk jei prieme toki istatyma, kad negrazinti, tai gali nuo 2009 m. ir nebegrazinti...Bet ne atbuline data pasiskaiciavo...
Gal kas ruosiasi i teisma skustis siuo klausimu, tai prisideciau ax.gif

O kas apdraustasis ir naudos gavėjas? Mano atveju (sutartis sudaryta po 2003m) draudimo laikotarpis 10m, o naudos gavėjas yra sūnus - tai svarbiausia. Lengvata naudosiuosi, o mokesčio neatskaičiuos drinks_cheers.gif Jeigu naudos gavėjas jūs, tada galite sutartį pakeisti (pakeisti naudos gavėją), sumokėdama adm. mokestį.
Atsakyti
sveiki,
pradejau dirbti lietuvos draudime,tai galeciau pagelbeti su draudimais smile.gif jei kokiu klausimu turite prasom kreipkites,bus labai malonu padeti smile.gif
galit per az
arba i el.p evelina.paulauskiene@ldr.lt
arba telefonu 861573307 smile.gif
Atsakyti
Gal kiek susije su draudimu, bet labiau su taupymu :

http://manofinansai....-lengvatas.html
Atsakyti
Šiuo metu kiekvieną mėnesį reikia mokėti 50 proc. bazinės pensijos, t.y. 180 Lt arba kas ketvirti 540 Lt.

Mėnesio draudimo įmokos papildomai pensijos daliai gauti apskaičiuojamos nuo ne mažesnės kaip Lietuvos Respublikos Vyriausybės patvirtinta minimali mėnesinė alga sumos, taikomos apskaičiuojant asmens draudžiamųjų pajamų koeficientą. Įmokų papildomai pensijos daliai gauti tarifas 15 proc. nuo deklaruojamos sumos.

Privalumas toks, kad eina stažas, jei norima, kad jis būtų nenutrūkstamas. Ar verta, ar apsimoka? Gal yra kiti būdai, kaip užtikrinti nenutrūkstamą stažą ir kad apsimokėtų finansiškai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 25, 10:49)
Šiuo metu kiekvieną mėnesį reikia mokėti 50 proc. bazinės pensijos, t.y. 180 Lt arba kas ketvirti 540 Lt.

Mėnesio draudimo įmokos papildomai pensijos daliai gauti apskaičiuojamos nuo ne mažesnės kaip Lietuvos Respublikos Vyriausybės patvirtinta minimali mėnesinė alga sumos, taikomos apskaičiuojant asmens draudžiamųjų pajamų koeficientą. Įmokų papildomai pensijos daliai gauti tarifas 15 proc. nuo deklaruojamos sumos.

Privalumas toks, kad eina stažas, jei norima, kad jis būtų nenutrūkstamas. Ar verta, ar apsimoka? Gal yra kiti būdai, kaip užtikrinti nenutrūkstamą stažą ir kad apsimokėtų finansiškai.

Nelabai supratau tave, tu nori moketi mokescius sodrai tik tam kad stazas nenutruktu ir kad gautum pensija? jei taip tai yra geresniu variantu nei sitas.
Atsakyti