Vaje kaip sunkiai mes priprasim prie darzelio vis verkiam!na dar tik 1 sav!dar ziuresim!ar daivasun jau vedat?liktai nemaciau?
QUOTE(ramune82 @ 2009 09 23, 12:28)
Vaje kaip sunkiai mes priprasim prie darzelio vis verkiam!na dar tik 1 sav!dar ziuresim!ar daivasun jau vedat?liktai nemaciau?
Sveiki, mes irgi i siulinuku grupe einam. na, maniskis jau po truputi prisipranta. Aisku, pasilikti dar nelabai nori, bet kai ateinu vestis, tai uzsizaides, kartais net atgal i grupe noretu eiti. Mes dar tik antra savaite einam ir tik pora dienu pietum buvom pasilike.

O jusu mergyte tai pastebejau, kai ateinam, tai visada verkia

Sia savaite naujo berniuko nepastebejau, tai gal dar neina daivasun su savo maziuku

QUOTE(rloreta @ 2009 09 23, 13:17)
Sveiki, mes irgi i siulinuku grupe einam. na, maniskis jau po truputi prisipranta. Aisku, pasilikti dar nelabai nori, bet kai ateinu vestis, tai uzsizaides, kartais net atgal i grupe noretu eiti. Mes dar tik antra savaite einam ir tik pora dienu pietum buvom pasilike.
Vilte, tai ta mergaite kur su tutuku, ar as klystu?
Sia savaite naujo berniuko nepastebejau, tai gal dar neina daivasun su savo maziuku

Na Vilte ,bet su mamyte as atvedu ant 8.30 ir pasiimu 10.30 anksti nes verkia vis baisu!mum tik 1 sav tai gal apsipras?grazu ziuret kaip kiti va zaidzia o manoji vis asarota?tai gal dar viena vilte yra?as tu varduku dar nezinau?net aukletoju vardu nezinau!o jus patenkinti aukletojom?
QUOTE(ramintas @ 2009 09 23, 13:46)
nu daar zinosiu

QUOTE(ramune82 @ 2009 09 23, 15:50)
nu daar zinosiu
idomu veliau bus kokie uzsiemimai vaikams?piesimas,sportas?muzkele?manoji labai namuose megsta muzikele?

kazka girdejau, kad lygtai ateinanti treciadieni susirinkimas zada buti. Gal tada bus aiskiau, ka ten musu kleckai veiks per dienas

Jo maciau skelbima jok treciadieni bus susirinkimas!moralu duos
na i lauka kad perdaug neves nepykstu dabar ir man salta tam kieme
o kuris tavo vaikas siulinukuose?vienas toks didelis berniukas pasirode vis verkia?siandien apsidziaugiau atejusi jok Vilte geriau jautesi ir asareliu maziau buvo
tai ir man nuotaika pagerejo zuresim kaip rytoj bus?

QUOTE(ramune82 @ 2009 09 24, 12:04)
Jo maciau skelbima jok treciadieni bus susirinkimas!moralu duos
na i lauka kad perdaug neves nepykstu dabar ir man salta tam kieme
o kuris tavo vaikas siulinukuose?vienas toks didelis berniukas pasirode vis verkia?siandien apsidziaugiau atejusi jok Vilte geriau jautesi ir asareliu maziau buvo

Musiskio dar syrit nebuvo, kai jus atejot, mes biski veliau atejom. Jusu mergyte irgi nebeverke siandien, truputi pasisnekejom

P.S. mes uz jus lygiai vienu menesiu vyresni

QUOTE(rloreta @ 2009 09 24, 13:43)
Musiskio dar syrit nebuvo, kai jus atejot, mes biski veliau atejom. Jusu mergyte irgi nebeverke siandien, truputi pasisnekejom
, miela mergyte
ir tutuka man pati aidave i rankas
.

nu va kaip gerai!

koks vardas jusu maziuko?
QUOTE(ramune82 @ 2009 09 24, 14:01)
A daba kazkaip ziuriu, kad visiskai susimaisiau

Nu va tai mes vyresni