Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

Vaje kaip sunkiai mes priprasim prie darzelio vis verkiam!na dar tik 1 sav!dar ziuresim!ar daivasun jau vedat?liktai nemaciau?
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 09 23, 12:28)
Vaje kaip sunkiai mes priprasim prie darzelio vis verkiam!na dar tik 1 sav!dar ziuresim!ar daivasun jau vedat?liktai nemaciau?

Sveiki, mes irgi i siulinuku grupe einam. na, maniskis jau po truputi prisipranta. Aisku, pasilikti dar nelabai nori, bet kai ateinu vestis, tai uzsizaides, kartais net atgal i grupe noretu eiti. Mes dar tik antra savaite einam ir tik pora dienu pietum buvom pasilike. ax.gif
O jusu mergyte tai pastebejau, kai ateinam, tai visada verkia verysad.gif Vilte, tai ta mergaite kur su tutuku, ar as klystu?
Sia savaite naujo berniuko nepastebejau, tai gal dar neina daivasun su savo maziuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2009 09 23, 13:17)
Sveiki, mes irgi i siulinuku grupe einam. na, maniskis jau po truputi prisipranta. Aisku, pasilikti dar nelabai nori, bet kai ateinu vestis, tai uzsizaides, kartais net atgal i grupe noretu eiti. Mes dar tik antra savaite einam ir tik pora dienu pietum buvom pasilike. ax.gif
O jusu mergyte tai pastebejau, kai ateinam, tai visada verkia verysad.gif Vilte, tai ta mergaite kur su tutuku, ar as klystu?
Sia savaite naujo berniuko nepastebejau, tai gal dar neina daivasun su savo maziuku g.gif

Na Vilte ,bet su mamyte as atvedu ant 8.30 ir pasiimu 10.30 anksti nes verkia vis baisu!mum tik 1 sav tai gal apsipras?grazu ziuret kaip kiti va zaidzia o manoji vis asarota?tai gal dar viena vilte yra?as tu varduku dar nezinau?net aukletoju vardu nezinau!o jus patenkinti aukletojom?
Atsakyti
Siulinuku aukletojos - Albina (tamsi) ir Irena (sviesi) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 23 rugsėjo 2009 - 12:46
QUOTE(ramintas @ 2009 09 23, 13:46)
Siulinuku aukletojos - Albina (tamsi) ir Irena (sviesi)  biggrin.gif

nu daar zinosiu blush2.gif idomu veliau bus kokie uzsiemimai vaikams?piesimas,sportas?muzkele?manoji labai namuose megsta muzikele?
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 09 23, 15:50)
nu daar zinosiu blush2.gif idomu veliau bus kokie uzsiemimai vaikams?piesimas,sportas?muzkele?manoji labai namuose megsta muzikele?

kazka girdejau, kad lygtai ateinanti treciadieni susirinkimas zada buti. Gal tada bus aiskiau, ka ten musu kleckai veiks per dienas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 23 rugsėjo 2009 - 18:54
Siulinukai mokysis daineliu ir siek tiek pajudeti, greiciausiai turesite kelias sventes su mini programele (nu bet ka is tokiu mazu ziopliuku noret daugiau), jie pies, spalvins, lipdys. Tiesa, lauke laiko praleis labai mazai, ir tai tik pavasari.... (bent jau mums taip buvo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 23 rugsėjo 2009 - 19:38
Jo maciau skelbima jok treciadieni bus susirinkimas!moralu duos ax.gif na i lauka kad perdaug neves nepykstu dabar ir man salta tam kieme blush2.gif o kuris tavo vaikas siulinukuose?vienas toks didelis berniukas pasirode vis verkia?siandien apsidziaugiau atejusi jok Vilte geriau jautesi ir asareliu maziau buvo thumbup.gif
tai ir man nuotaika pagerejo zuresim kaip rytoj bus?
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 09 24, 12:04)
Jo maciau skelbima jok treciadieni bus susirinkimas!moralu duos ax.gif na i lauka kad perdaug neves nepykstu dabar ir man salta tam kieme blush2.gif o kuris tavo vaikas siulinukuose?vienas toks didelis berniukas pasirode vis verkia?siandien apsidziaugiau atejusi jok Vilte geriau jautesi ir asareliu maziau buvo thumbup.gif
tai ir man nuotaika pagerejo zuresim kaip rytoj bus?

Musiskio dar syrit nebuvo, kai jus atejot, mes biski veliau atejom. Jusu mergyte irgi nebeverke siandien, truputi pasisnekejom ax.gif , miela mergyte 4u.gif ir tutuka man pati aidave i rankas lotuliukas.gif.

P.S. mes uz jus lygiai vienu menesiu vyresni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 24 rugsėjo 2009 - 12:44
QUOTE(rloreta @ 2009 09 24, 13:43)
Musiskio dar syrit nebuvo, kai jus atejot, mes biski veliau atejom. Jusu mergyte irgi nebeverke siandien, truputi pasisnekejom ax.gif , miela mergyte 4u.gif  ir tutuka man pati aidave i rankas lotuliukas.gif.

P.S. mes uz jus lygiai vienu menesiu vyresni ax.gif

nu va kaip gerai! thumbup.gif tai jum greitai gimtadieniukas mirksiukas.gif
koks vardas jusu maziuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune82: 24 rugsėjo 2009 - 13:04
QUOTE(ramune82 @ 2009 09 24, 14:01)
nu va kaip gerai! thumbup.gif tai jum greitai gimtadieniukas mirksiukas.gif
koks vardas jusu maziuko?

A daba kazkaip ziuriu, kad visiskai susimaisiau blush2.gif , tai cia jus 1 menesiu didesni blush2.gif . Nes mums gruodzio 4 bus dveji 4u.gif . Mantuku mes savo kleckiuka vadinam ax.gif
Atsakyti
Nu va tai mes vyresni mirksiukas.gif
Atsakyti