Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

Sveikuciai,
Na ir kaip tiems musu siulinukams sekasi?? ax.gif Ziuriu lavbai jau mazai i grupe besusirenka vaikuciu? ax.gif Negi tiek daug iskrito del ligos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2009 10 07, 15:35)
Sveikuciai,
Na ir kaip tiems musu siulinukams sekasi??  ax.gif Ziuriu lavbai jau mazai i grupe besusirenka vaikuciu?  ax.gif Negi tiek daug iskrito del ligos? g.gif

na mes va visa savaitele neinam nes slogyte!nesinori kitu uzkrest!tai kiek ten besusirenka!gal turt kuri telefona aukletoju del pranesimo kodel neatvykstam?maniau 2 dienas nevesiu bet zuru jok ilgiu reiketu!tai jau utinai reik pranesti! blush2.gif ot mama esu noriu vedu noru ne...
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 10 07, 20:45)
na mes va visa savaitele neinam nes slogyte!nesinori kitu uzkrest!tai kiek ten besusirenka!gal turt kuri telefona aukletoju del pranesimo kodel neatvykstam?maniau 2 dienas nevesiu bet zuru jok ilgiu reiketu!tai jau utinai reik pranesti! blush2.gif ot mama esu noriu vedu noru ne...

o mes va dar nepradėjom, o jau apsirgom, tai šią savaitę dar tikrai namie būsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 10 07, 21:45)

Musu irgi uzgulta nosyte, bet dar nebega slogyte (tfiu tfiu tfiu), vis praplaunu su juros druskyte ir vis dar po pusdieni pabunam darzelyje blush2.gif .O i grupe tai gal 6 vaikai tesusirenka. ax.gif Joa, aukletoja sake butinai reik pranest del neatvykimo. ax.gif

P.S.[COLOR=yellow]aukletojos Albinos tel.nr. 867212221; Irenos 860599035.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 07 spalio 2009 - 22:16
nu va tos slogos baisu!kada kazin ijunks sildyma!utu ramiau jok tam darzeli neus salta!vel asareles prasides mum pirmadieni jau ijau ir nelaukiu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 10 08, 10:29)
nu va tos slogos baisu!kada kazin ijunks sildyma!utu ramiau jok tam darzeli neus salta!vel asareles prasides mum pirmadieni jau ijau ir nelaukiu! doh.gif

Na as irgi pastebejau, kad jeigu nenuvedu kelias dienas vaikiuko i darzeli, tai vel sunkiai eina. Beje, siryt nuejom i darzeli ir man kazkaip jauki tokia siluma pasirode, as ciupt uz radiatoriaus, ogi sildymas jau pajungtas!!! Tai galvoju, reiks kasdien vesti maziuka i darza, kad namie salti nereiketu blush2.gif
Atsakyti
super jau sildo ten!nu tai butinai ilgiau laikysiu! kaip smagu nebereikes prirenkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2009 10 08, 11:57)
Na as irgi pastebejau, kad jeigu nenuvedu kelias dienas vaikiuko i darzeli, tai vel sunkiai eina. Beje, siryt nuejom i darzeli ir man kazkaip jauki tokia siluma pasirode, as ciupt uz radiatoriaus, ogi sildymas jau pajungtas!!! Tai galvoju, reiks kasdien vesti maziuka i darza, kad namie salti nereiketu blush2.gif

šaunu, kad jau šildo thumbup.gif , mes turbūt nuo pirmadienio jau bandysim ax.gif
Atsakyti
Sveikuciai, siulinukai. 4u.gif Tai ka, visi i susirinkima begam siandiena? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 15 spalio 2009 - 14:34
Vyras buvo susirinkime sake jok kampa nauja pirko?o kam jo reikejo?gi ten uvo kazkoks?
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 10 16, 10:01)
Vyras buvo susirinkime sake jok kampa nauja pirko?o kam jo reikejo?gi ten uvo kazkoks?

Na, keite ta sena sofa i nauja kampa. nes ta senoji buvo labai jau vaikuciu susisiota blush2.gif
Atsakyti
As galvoju sake jok zaisliuku visai nera?tai galvojau us nauju zaisliuko o ne sofa?nu keistai kazkaip?nezinau!cia tik mano nuomone!
Atsakyti