QUOTE(kavyte @ 2007 07 09, 09:28)
Ką aš vadinu darbo sistema?
1. vaikus prižiūri viena pati auklytė, ir taip pora mėnesių.
2. Labai mažai organizuojama švenčių. Darželis etnokultūrinis, bet tos etnokultūros dar nemačiau.
3. Kadangi muzikos vadovė turi daug pareigų ir be darželio, tai muzikinių pamokų vaikai gauna tikrai mažai.
4. Yra tik viena papildoma veikla ty. šokiai ir jie kainuoja 50 lt
Gal užteks...........Taigi vienintelis lobis tai auklėtojos, kurios labai puikiai užsiima su vaikais.
1. vaikus prižiūri viena pati auklytė, ir taip pora mėnesių.
2. Labai mažai organizuojama švenčių. Darželis etnokultūrinis, bet tos etnokultūros dar nemačiau.
3. Kadangi muzikos vadovė turi daug pareigų ir be darželio, tai muzikinių pamokų vaikai gauna tikrai mažai.
4. Yra tik viena papildoma veikla ty. šokiai ir jie kainuoja 50 lt

Gal užteks...........Taigi vienintelis lobis tai auklėtojos, kurios labai puikiai užsiima su vaikais.
1. Neįtikėtina

2. Oooo... švenčių yra tikrai nemažai

3. O mums pakanka. Ir laimėjimai (kad ir Dainų dainelėj) nemenki

4. O užsiėmimai lego kambarėlyje

QUOTE(kavyte @ 2007 07 13, 16:20)
Maitina tris kartus diebnoje
Keturis

QUOTE(jėga @ 2007 08 13, 10:22)
1. Neįtikėtina
taip buvo gal savaitę laiko, matyt grafikai nesutapo
Jau nekalbu apie didžąsias šventes, Velykas, Naujus metus, Kūčias, Užgavėnes... Yra visokių vakaronių: rudens, advento, tautinės... Pastoviai organizuojamos vaikų darbelių parodos. Tarkim apie berniuką Ajūrą, rudens gėrybių ir daugybė kitų, visų net neprisimenu 
Man taip pat labai patinka, kad per šventes, šalia vaikų šokių, dainelių, vaidinimų, visada išstoja ir dainuojančių, tautiškai apsirengusių auklėtojų kolektyvas
Tai muzikos vadovės nuopelnas 
O lipdymas iš molio, šiaudiniai darbeliai...
Keturis
Pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė.

Keturis

1. Jeigu sakau, kad du mėnesius dirbo viena auklytė, tai reiškia taip ir buvo.
2. Per metus buvo 2 šventės, Nauji metai ir Šeimos šventė.
3. Dėl dainų dainelių, tai jeigu vaikas labai gabus su juo ir užsiima. O musu 3 -mečiai mažai dirbo su vadovė.
4. Su lego vaikas kažkodėl per metus taip ir nežaidė, o moliui ir šiaudams jie per maži ir vaidinimų dar nemačiau.
Reziume: priešmokyklinukams ten yra ką veikti, ypač jeigu vaikas gabus. O tokiems trimečiams nelabai yra kas veikti. Todėl ir sakiau, kad vien auklėtojų deka mano vaikas buvo ugdomas ir lavinamas.
Tikiu kai vaikas paaugs tada jam bus daugiau galimybiu papildomai ugdytis.
QUOTE(kavyte @ 2007 08 17, 14:57)
Reziume: priešmokyklinukams ten yra ką veikti, ypač jeigu vaikas gabus.

Taip, trimečiui ten galbūt mažiau veiklos, nei penkiamečiui. Bet ir jo sugebėjimai mažesni. Nenorėkit iš kūdikio padaryt vunderkindą. Viskas su laiku, su amžiumi

Nors, tikiu, kad yra ir tokių "ypatingų" mamų, kurioms visada viskas blogai...

Sveiki
mes irgi patekome i si lopseli darzeli. Nuo rugsejo 3-iosios keliausime i "Siulinuku" grupe. As jaudinuosi labiau nei mano vaikis
As esu girdejusi tik gerus atsiliepimus apie ji. Sita darzeli lanko musu draugu dvi mergaites. Tiesa viena jau pernai iskeliavo i mokykla. Tai jie labai patenkinti darzeliu.
O kas liecia 2-3-ju metuku vaikus, tai ir nesitikiu, kad maniskis nuejes prades profesionaliai
sokti ir dainuoti. Man svarbiausia, kad aukletojos butu geros.

As esu girdejusi tik gerus atsiliepimus apie ji. Sita darzeli lanko musu draugu dvi mergaites. Tiesa viena jau pernai iskeliavo i mokykla. Tai jie labai patenkinti darzeliu.
O kas liecia 2-3-ju metuku vaikus, tai ir nesitikiu, kad maniskis nuejes prades profesionaliai

Mes ir eisim į šį darželį
į Mezginukų grupe. Tikiuosi auklėtoja būs gera ten.
Papildyta:
Į kokia grupe patekot jūs?

Papildyta:
QUOTE(sima123 @ 2007 08 07, 07:56)
Į kokia grupe patekot jūs?

Mes irgi i mezginukus papuolem, kas del aukletoju, tai 1 gera, o kita tai man nepatiko, nes kai vedziau vyresniaja mergaite i ta pacia grupe, tai pasiimdavau visada verkiancia jeigu ta aukletoja budavo.
QUOTE(sima123 @ 2007 08 24, 14:42)
Mes irgi i mezginukus papuolem, kas del aukletoju, tai 1 gera, o kita tai man nepatiko, nes kai vedziau vyresniaja mergaite i ta pacia grupe, tai pasiimdavau visada verkiancia jeigu ta aukletoja budavo.
Mano dukryte irgi ejo i "Mezginuku" grupe, tai buvau labai patenkinta aukletoja Alma, tikrai sauni pedagoge, o kita aukletoja buvo Alina, tai ji man nelabai

Nuo sio rugsejo jau keliausim i darzelio "Gintariuku" (ar "Gintareliu"

QUOTE(sima123 @ 2007 08 24, 14:42)
net nežinau iš pirmo žvilgsnio nieko negaliu pasakyt dar apie auklėtoja, nesusidariau dar nuomuonės.
Papildyta:
O kuri ta geroji? mes kai atėjom tai buvo jauna tokia blondinė.
Papildyta:
QUOTE(Čiunčia @ 2007 08 24, 22:47)
Mano dukryte irgi ejo i "Mezginuku" grupe, tai buvau labai patenkinta aukletoja Alma, tikrai sauni pedagoge, o kita aukletoja buvo Alina, tai ji man nelabai
Is dukrytes nelabai galiu pasakyti, kuri aukletoja jai labiau patiko, kazkaip ji nieko blogo nepasakodavo nei apie viena, nei apie kita, niekada neverkdavo, apskritai dziaugiuosi greita mazosios adaptacija naujoj aplinkoj bei naujam kolektyve
) grupe.

o TAI ta alma šviesi jauna ar kita ten?
O yra kas nors, kas pateko i "siulinuku" grupe
?
Kazi kokios ten aukletojos?

Kazi kokios ten aukletojos?