Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

QUOTE(mazyte @ 2007 09 07, 23:58)
ir mes siulinukais patapom, tik nevesiu dabar kol kas, gal nuo spalio 1 dienos

Tai eisim kartu verkt cray.gif Mes irgi nuo spalio 1 ten pat būsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 09 08, 10:02)
Tai eisim kartu verkt cray.gif Mes irgi nuo spalio 1 ten pat būsim ax.gif

nu gal ne tongue.gif nesinoretu schmoll.gif Matysim kaip ten mums seksis.
O gal ka zinote ar galima dovanoti darzeliui zaislu. Noreciau gal ka grupei nunesti, taip maze matys kazka is namu, savo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2007 09 08, 23:01)
O gal ka zinote ar galima dovanoti darzeliui zaislu. Noreciau gal ka grupei nunesti, taip maze matys kazka is namu, savo  g.gif

Manau darželis neatsisakytų. Tik ar tavo mažė džiaugsis matydama, kad ir kiti vaikai žaidžia su jos žaislais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2007 09 08, 23:01)
nu gal ne  tongue.gif  nesinoretu  schmoll.gif  Matysim kaip ten mums seksis.
O gal ka zinote ar galima dovanoti darzeliui zaislu. Noreciau gal ka grupei nunesti, taip maze matys kazka is namu, savo  g.gif

Galima, jei žaislai nepliušiniai, nes lopšelyje pliušinukų neleidžia higienos normos. O jeigu galvojate, ką nors pirkti, tai gal neskubėkite ir palaukit pirmojo susirinkimo, kurio metu auklėtojos pasako kokių žaisliukų reikėtų, nusprendžia kiek pinigėlių tėveliai gali skirti, tada tėvų komiteto narys surenka pinigėlius ir su auklėtoja važiuoja pirkt žaisliukų. Pas "Mezginukus" būtent taip ir buvo, bet gal "Siūlinukai" pasiūlys ką nors kitką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 09 rugsėjo 2007 - 11:10
QUOTE(mazyte @ 2007 09 07, 23:58)
ir mes siulinukais patapom, tik nevesiu dabar kol kas, gal nuo spalio 1 dienos, nes kai nuejau susipazint su aukletoja, tai vajetau kiek mazyliu verke, mamyte sauke  verysad.gif  Ir aukletoja sake kad nenori jie ir valgyt, vargsiukai, na bet tikriauisiai siulinukams jau geriau sekasi, noretusi susipazint  drinks_cheers.gif

Sveiki,
tai lauksim jusu spali 4u.gif
O mes po pirmos savaites lankymo sergam verysad.gif Tiesa tik sloga, bet vis tiek nevedziau siandien, kad kitu neuzkrestu. Per savaitgali gydemes, o rytoj jau bandysim vel pas lialius eiti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2007 09 10, 16:52)
Sveiki,
tai lauksim jusu spali  4u.gif
O mes po pirmos savaites lankymo sergam  verysad.gif Tiesa tik sloga, bet vis tiek nevedziau siandien, kad kitu neuzkrestu. Per savaitgali gydemes, o rytoj jau bandysim vel pas lialius eiti  thumbup.gif .

va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret soske.gif , paskui vel i grupe. Sveikit 4u.gif
Gerai kad jus suprantate ir nevedet sloguojancio vaikucio,o kiek yra tokiu kuriems dzin. liezuvis.gif
nu tos aukletojos kai nupirks... bet matysim kaip bus, manau mamytes daug geresniu zaisliuku parupintu ir pigiau nei parduotuveje rastu, bet manau joms gi reiks atsiskaityt, cekiuku tu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2007 09 11, 15:52)
va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret    soske.gif , paskui vel i grupe. Sveikit  4u.gif
Gerai kad jus suprantate ir nevedet sloguojancio vaikucio,o kiek yra tokiu kuriems dzin.  liezuvis.gif
nu tos aukletojos kai nupirks... bet matysim kaip bus, manau mamytes daug geresniu zaisliuku parupintu ir pigiau nei parduotuveje rastu, bet manau joms gi reiks atsiskaityt, cekiuku tu g.gif

O kodėl manai, kad auklėtojos nenutuokia, kokius žaislus pirkt g.gif Kažkaip įdomu pasidarė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2007 09 11, 15:52)
va ta zuiki maciau rugsejo 4 diena, kai uzejau susipazint, isleke vaikas pro duris ten kur spinteles, man uzejus i grupe toks jau paverkes buvo, kad puole prie lango ten mamos ziuret    soske.gif , paskui vel i grupe. Sveikit  4u.gif

Aciu, jau pasveikom.
Jooo, maniskis vis taikosi pabegti unsure.gif Jau ir aukletojas perspejau, kad jis megejas pabegti, pasislepti. O dar kitos mamos tu varteliu kur rubineje yra neuzdaro mirksiukas.gif tai man labai baisu, kad mano vaiks nepradingtu blush2.gif

O del vedimo sergancio schmoll.gif tai man labai nepatinka, kai vaikus sergancius veda. Ir del kitu ir del savo. Siaip tai dabar nesuprasi, kuris serga kuris ne, nes visi kai paverkia, tai apsiseilioje, nosytem istysusiom vaikstineja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2007 09 11, 20:27)
O kodėl manai, kad auklėtojos nenutuokia, kokius žaislus pirkt  g.gif Kažkaip įdomu pasidarė  bigsmile.gif

kokioj grupėj jūs Volungėlėj? kaip auklėtojos? wink.gif nes aš dar vis niekaip neapsisprendžiu dėl darželio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 09 11, 22:54)
kokioj grupėj jūs Volungėlėj? kaip auklėtojos? wink.gif nes aš dar vis niekaip neapsisprendžiu dėl darželio doh.gif

Mes dabar jau "Gintariukų" grupėj smile.gif Vaikiukų nemažai. Auklėtojos lyg ir nieko kol kas, žiūrėsim kaip bus toliau ax.gif Ryt susirinkimas gathering.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 09 11, 22:54)

Vesk, vesk... Dabar mūsų buvusios auklėtojos "Žiedynėlyje" naujus, 2004 m vaikus turi. Rekomenduoju mirksiukas.gif

Pas mus irgi ryt susirinkimas.
Atsakyti
Na, mes jau po susirinkimuko nail.gif Dalyvavo ir direktorė, taip gražiai viską nupasakojo, auklėtojos irgi malonios neskubėjo, papasakojo apie vaikučių adaptaciją, kaip kuriam sekasi, kaip leidžia laiką, ką veikia ir pan. Susimetėm po 100-inę(už visus metus, kas negali duoda dalimis) žaislams ir spintutėm, kurias nori įrengti rūbinėje vietoj tų uždaromų, ir išsiskirstėm karsta.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 12 rugsėjo 2007 - 19:03