Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Nebus akuciu, bus is geltono aukso blush2.gif

dar reikes sugalvoti, kad butu vyriskesnis rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 19, 11:56)

cia ka vestuvinis??? g.gif nepanasus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ezaite @ 2007 06 19, 13:57)
o man priesingai jei jau paprastas be pribumbasu, tai stori graziau. man patys graziausi tie senobiski stori. jie vien del storumo labai puosnus

jep ejp jep, as irgi uz storesnius, jie manpatys paciausi, va musu tokie bytent ir yra, klasikiniai stori ziedukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Minilina, dar nepadare tavo ziedu. man baisiai idomu ,mat mano beveik tokie patys.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 20, 12:39)
Minilina, dar nepadare tavo ziedu. man baisiai idomu ,mat mano beveik tokie patys.

padaryt tai padare, bet sake labai jau vargsta su tu akmenuku idejimu doh.gif bet manau kad tu greiciau savuosius ziedukus pasiimsi, nes jei ir pabaigs per pora dienu, jie gaminami siauliuose, o as vln, tai kazkaip reikes pasiimti.. na tikiuosi gal jau savaitgali kasnors parves..
Atsakyti
as irig labai laukiu savo ziedu matavimosi...sake birzelio pabaigoj, tai vat laukiu nesulaukiu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu siaubas, nezinau- arba tie musu ziedukai labai nenori pas mus patekti, arba labai jau jie mums ypatingi bus.... jau rodos kalbejom su juvelyru,ziedai padaryti,liko akmenukus idet... o sian va ilgai nepasidziaugiau gavus bakalauro diploma. Vel paskambino, sako nu niekaip neidedu tu kvadratiniu nors tu ka.. taresi ir su kitais meistrais,visi tik keikias.. sako reikia ypatingos technologijos,nes tokius maziukus kvdartatinius rankom neimanoma ideti...
taj ir vel man nervai,ka daryt... vel nuostoliai... tai sutarem kad ides jis tokio pat dydzio apvalius deimantukus..nu nors nusisauk, kaip nervoja! doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 19, 13:57)
o man priesingai jei jau paprastas be pribumbasu, tai stori graziau. man patys graziausi tie senobiski stori. jie vien del storumo labai puosnus

As ir uz placius klasikinius ziedus thumbup.gif smile.gif 4u.gif ! Bet vistiek dar labai blaskausi doh.gif !
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 21, 21:40)
As ir uz placius klasikinius ziedus thumbup.gif  smile.gif  4u.gif ! Bet vistiek dar labai blaskausi doh.gif !

nusiramink. del blaskymosi tai turbut as geriausias pavyzdys. kiek nervu paturejau rinkdamasi tai sunku ispasakyti. labiausiai del storio nervavausi. kiti mane jau durna laike, bet pries kelias dienas 2k pakeiciau uzsakyma. vel susigrazinau 7mm. as tokiu visada norejau kodel negaliu tureti ko noriu. labai domejausi del nepraktiskumo, tai priejau isvada kad su isgaubtais taip nebuna. kiek nuomuoniu buvo, tai tik tiesiems kila ta berimo problema. dabar esu labai laiminga ir laukiu padarymo. vis del to pirmas ispudis ir noras man yra teisingiausias.

apie pardaveja valdovuose nebekalbu. pasibaisejo ji manimi.
Papildyta:
QUOTE(minilina @ 2007 06 21, 19:54)
nu siaubas, nezinau- arba tie musu ziedukai labai nenori pas mus patekti, arba labai jau jie mums ypatingi bus.... jau rodos kalbejom su juvelyru,ziedai padaryti,liko akmenukus idet... o sian va ilgai nepasidziaugiau gavus bakalauro diploma. Vel paskambino, sako nu niekaip neidedu tu kvadratiniu nors tu ka.. taresi ir su kitais meistrais,visi tik keikias.. sako reikia ypatingos technologijos,nes tokius maziukus kvdartatinius rankom neimanoma ideti...
taj ir vel man nervai,ka daryt... vel nuostoliai... tai sutarem kad ides jis tokio pat dydzio apvalius deimantukus..nu nors nusisauk, kaip nervoja!  doh.gif  doh.gif

kokia nesamone. niekada nepagalvociau, kad gali taip buti. tu zinai ir as labai norejau kvadratiniais deimantukais, bet pasirinkau su 3 apvaliais. jei jums nepadarys su kvadratukais, musus bus vienodi. zinok visai gerai ir grazu su apvaliais drinks_cheers.gif . nezinau kaip atrodys, nes jau pamirsau kaip jie atrodo, bet manau modeliukas fainas ir tu kvadratiniu nelabai matysis
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 06 21, 20:54)
taj ir vel man nervai,ka daryt... vel nuostoliai... tai sutarem kad ides jis tokio pat dydzio apvalius deimantukus..nu nors nusisauk, kaip nervoja!  doh.gif  doh.gif

uzuojauta console.gif
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 06 21, 19:54)

niu siaubas kazkoks verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, ka daryti... Nezianu ar graviruoti ziedus ar ne... blink.gif
Ka rasyti - tik data, vardu raides ir data??? Kiap jus nusprendet g.gif
Ziedukai musu paprasti, balto aukso, 0,4 ir 0,5 mm..
Papildyta:
oops... radau poteme apie graviravimus blush2.gif
Atsakyti