Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(opalė @ 2007 06 22, 16:04)
Mergaites, ka daryti... Nezianu ar graviruoti ziedus ar ne...  blink.gif
Ka rasyti - tik data, vardu raides ir data??? Kiap jus nusprendet g.gif
Ziedukai musu paprasti, balto aukso, 0,4 ir 0,5 mm..
Papildyta:
oops... radau poteme apie graviravimus blush2.gif

as tai graviruosi mus vardus M.....&O......... ir vestuviu data
Atsakyti
Turiu klausima apie Vilniaus juvelyrikos parduotuves. Man brangusis kai pirko suzadetuviu zieda, kartu i komplektuka nupirko ir vestuvini zieda. Musu vestuves ne uz ilgo, grisime i Lietuva susituokti, o jis ziedo sau neturi. Kazkaip noretumem jam nupirkti zieda Lietuvoj, nes turetu buti pigiau, taciau norime, kad kazkuo deretu prie mano komplektuko. Ar yra graziu vyrisku ziedu Vilniuje su tikrais deimatais? Mano visas tokiais nusagstytas, o jam noretusi, kad butu keletas deimanciuku. Be to jis nori ziedo is to sunkaus metalo, ne aukso, tiksliai neatsimenu kaip jis vadinasi..... Gal kas matet tokiu ziedu Lietuvoj?
Jeigu ne...gal teks cia ieskotis, nors laiko mazoka... g.gif
Atsakyti
o man MB pasake kad savo vestuvini zieduka pamatysiu tik vestuviu diena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 06 22, 20:33)
Turiu klausima apie Vilniaus juvelyrikos parduotuves. Man brangusis kai pirko suzadetuviu zieda, kartu i komplektuka nupirko ir vestuvini zieda. Musu vestuves ne uz ilgo, grisime i Lietuva susituokti, o jis ziedo sau neturi. Kazkaip noretumem jam nupirkti zieda Lietuvoj, nes turetu buti pigiau, taciau norime, kad kazkuo deretu prie mano komplektuko. Ar yra graziu vyrisku ziedu Vilniuje su tikrais deimatais? Mano visas tokiais nusagstytas, o jam noretusi, kad butu keletas deimanciuku. Be to jis nori ziedo is to sunkaus metalo, ne aukso, tiksliai neatsimenu kaip jis vadinasi..... Gal kas matet tokiu ziedu Lietuvoj?
Jeigu ne...gal teks cia ieskotis, nors laiko mazoka... g.gif

ziedu yra su deimantais ir cia mirksiukas.gif o del sunkaus metalo, nezinau, ka turi omeny g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandaaa @ 2007 06 23, 00:35)
o man MB pasake kad savo vestuvini zieduka pamatysiu tik vestuviu diena  tongue.gif

Oho, na ir intrigele jis cia tau padare...
Tai dabar net nezinai nei kaip atrodo nieko???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 06 22, 20:33)
Kazkaip noretumem jam nupirkti zieda Lietuvoj, nes turetu buti pigiau, taciau norime, kad kazkuo deretu prie mano komplektuko. Ar yra graziu vyrisku ziedu Vilniuje su tikrais deimatais? Mano visas tokiais nusagstytas, o jam noretusi, kad butu keletas deimanciuku. Be to jis nori ziedo is to sunkaus metalo, ne aukso, tiksliai neatsimenu kaip jis vadinasi.....

Tu ko gero kalbi apie platina? Jeigu taip, tai yra ir LT žiedų ir su brilikais, ir iš platinos. Tiesa, nežinau kaip reikės priderinti TB žiedą prie tavo žiedelių komplekto, bet jeigu jis daugmaž klasikinis, tai problemų neturėtų kilti. Bet patarčiau pasižvalgyti užsienyje, nes galbūt didesnė tikimybė kad rasit tai ko norit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 23 birželio 2007 - 18:48
Gal kas pirkote platininius ziedus? Nes mes planuojame pirkti tokius , nes mano suzadetuviu ziedas is platinos ir deimanto, tai galvoju nors derinsis smile.gif
Atsakyti
stai pasiemem pagaliau savo ziedukus
Papildyta:
issirinke buvom tokius(1pav), o gavos....
Papildyta:
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 25 birželio 2007 - 17:36
QUOTE(juratata @ 2007 06 25, 18:36)
Papildyta:
Papildyta:
..

labai grazuciai, wub.gif pasakiski, o didesne nuotrauka turi???Ir kiek kainavo.
Nes as lygiai tokiu paciu noriu..Na tik del deimanciuku tai nezinau.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 25 birželio 2007 - 18:56
[quote=juratata,2007 06 25, 18:36]
Papildyta:

thumbup.gif jusu dar grazesni
Atsakyti
labai grazus ziedukai 4u.gif
Atsakyti
ant rankos
Papildyta:
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 25 birželio 2007 - 22:03