Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(tshh @ 2007 06 28, 15:22)

man tik ideja idomi. bet tokiu vestuviniu schmoll.gif nenoreciau. labai jau modernu.aisku skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(tshh @ 2007 06 28, 16:22)

o man irgi thumbup.gif drinks_cheers.gif bet mano MB turbut irig nelabai patiktu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]

Va situos MB parodžiau, tai net su savo itin išrankiu skoniu labai susižavėjo idėja. tai nutarėm, kad mano bus geltono aukso su balta širdele,o jo- atvirkščiai ir gal be akučių. Huh, pagaliau progresas žiedų srity!
Atsakyti
[quote=Ista,2007 06 28, 16:10]
user posted image
[/quote]

Va situos MB parodžiau, tai net su savo itin išrankiu skoniu labai susižavėjo idėja. tai nutarėm, kad mano bus geltono aukso su balta širdele,o jo- atvirkščiai ir gal be akučių. Huh, pagaliau progresas žiedų srity!
[/quote]
Man irgi jie wub.gif wub.gif , kaip turesit parodysit OK? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cin mudra @ 2007 06 28, 16:37)
o man irgi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif bet mano MB turbut irig nelabai patiktu biggrin.gif

ech, tie vyrai, nieko jie nesupranta lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
reikes dar pabandyt kada parodyt ax.gif gal apsigalvos biggrin.gif
Atsakyti
[quote=doviliuke21,2007 06 28, 15:12]
[/quote]
Man irgi jie wub.gif wub.gif , kaip turesit parodysit OK? mirksiukas.gif
[/quote]

Parodysiu būtinai.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 28, 15:27)
man tik ideja idomi. bet tokiu vestuviniu  schmoll.gif nenoreciau. labai jau modernu.aisku skonio reikalas.

maniskiui tai sake tokie ziedai tai kaip vamzdis nupjautas atrodo tongue.gif
Atsakyti
na, kiekvieno skonis skirtingas.. man pvz anksčiau pateikti paveikslėliai su žiedais (visokiais pribumbasais) yra visiškas kičas... tokių nė už ką nesidėčiau schmoll.gif reikėtų būti šiuolaikiškesnėms..
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 19:05)
maniskiui tai sake tokie ziedai tai kaip vamzdis nupjautas atrodo  tongue.gif

Geras palyginimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tshh @ 2007 06 28, 19:46)
na, kiekvieno skonis skirtingas.. man pvz anksčiau pateikti paveikslėliai su žiedais (visokiais pribumbasais) yra visiškas kičas... tokių nė už ką nesidėčiau  schmoll.gif  reikėtų būti šiuolaikiškesnėms..

siuolaikiskumas, kitaip sakant mada ateina ir praeina. mes rinksimes klasikinius, kurie buvo yra ir bus visada grazus. aisku cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 21:28)
siuolaikiskumas, kitaip sakant mada ateina ir praeina. mes rinksimes klasikinius, kurie buvo yra ir bus visada grazus. aisku cia tik mano nuomone  ax.gif

svarbu kad patiems būtų gražu, patogu, koks skirtumas madinga ar ne bus po 10 metų.
svarbiau kad nenusibostų tie žiedai po kelerių metų. klasikiniai, visiškai lygūs, be akučių ar raštų manau tinkamiausi vestuvėms. mes dar renkamės tarp tokių ir tikrai originalių žiedų (pvz tokių, kur nuorodą įdėjau). smile.gif dar daug laiko
Papildyta:
o mada ir šiuolaikiškumas tai čia ne tas pats mirksiukas.gif
juk gali būti madingi žiedai ir tokie kaip iš senelės stalčiaus ištraukti
Atsakyti
QUOTE(tshh @ 2007 06 28, 21:42)
svarbu kad patiems būtų gražu, patogu, koks skirtumas madinga ar ne bus po 10 metų.
svarbiau kad nenusibostų tie žiedai po kelerių metų. klasikiniai, visiškai lygūs, be akučių ar raštų manau tinkamiausi vestuvėms. mes dar renkamės tarp tokių ir tikrai originalių žiedų (pvz tokių, kur nuorodą įdėjau).  smile.gif dar daug laiko
Papildyta:
o mada ir šiuolaikiškumas tai čia ne tas pats  mirksiukas.gif
juk gali būti madingi žiedai ir tokie kaip iš senelės stalčiaus ištraukti

Tai junkis prie 2008 nuotaku 4u.gif
Atsakyti