Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(pantera83 @ 2007 06 29, 09:43)
jo, ir sis nepraktiskas, per eile metu gali ir pamest tuos drugelius  smile.gif bet va, vienos forumietes vestuviu tema, berods, drugeliai, tai gal jai tiktu sie ziedai  smile.gif

gera tema, as nedariau jokios temos, bet drugeliai, gera tema thumbup.gif , mano ir kvietimai is drugeliu ir ant torto bus siek tiek, manikiuras ( darys daile is akrilo, tai ant 2 pirstu nutupdys po drugeli) doh.gif , ant puokstes taip pat tupespora drugiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 29, 08:46)
gera tema, as nedariau jokios temos, bet drugeliai, gera tema  thumbup.gif , mano ir kvietimai is drugeliu ir ant torto bus siek tiek, manikiuras ( darys daile is akrilo, tai ant 2 pirstu nutupdys po drugeli)  doh.gif , ant puokstes taip pat tupespora drugiu  blush2.gif

tai taip iseina, kad ir pas tave tokia tema mirksiukas.gif as tai visur derinsiu balta ir zalsva spalvas, o tema galeciau pavadinti - kaspineliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 29, 09:50)
tai taip iseina, kad ir pas tave tokia tema  mirksiukas.gif as tai visur derinsiu balta ir zalsva spalvas, o tema galeciau pavadinti - kaspineliai  biggrin.gif

gera ideja , ko mes tik neprigalvojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 29, 08:51)
gera ideja , ko mes tik neprigalvojam  lotuliukas.gif

ideju tai pilna galva, tik ne visas pavyksta vienu metu igyvendint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 29, 09:56)
ideju tai pilna galva, tik ne visas pavyksta vienu metu igyvendint  ax.gif

tai jau........... as ir visokiu nesamoniu prigalvojus.......... pvz, dar perjaunuju valsa, burbulai muilo bus ,(issinuomavau aparaciuka )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutadobke: 29 birželio 2007 - 08:00
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 29, 08:59)
tai jau........... as ir visokiu nesamoniu prigalvojus.......... pvz, dar perjaunuju valsa, burbulai muilo bus ,(issinuomavau aparaciuka )

g.gif gal ir idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 29, 10:25)
g.gif gal ir idomu  smile.gif

pas pazystamamaciau patiko ideja, su filmuotoju kalbejau sake paletims vaizda kaip tie burbuliukai kris , manau bus grazu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 29, 09:57)
pas pazystamamaciau patiko ideja, su filmuotoju kalbejau sake paletims vaizda kaip tie burbuliukai kris , manau bus grazu  g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 20:05)
maniskiui tai sake tokie ziedai tai kaip vamzdis nupjautas atrodo  tongue.gif

o maniškiui kaip poveržlė varžtui prisukt. bet vistiek man labai gražu... blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cin mudra @ 2007 06 29, 10:33)
o maniškiui kaip poveržlė varžtui prisukt.  bet vistiek man labai gražu... blush2.gif  thumbup.gif

man ir tokio tipo ziedai daug grazesni nei tie uzapvalinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 29, 10:00)

mergaites, patarkite, ka daryti - pasiemem is Valdovu ziedukus, o jie ir man ir MB dideli (nors tikrai padaryti tokie dydziai, kaip ir uzsisakem). Ar galima dabar ziedus mazinti ar geriau storinti pirstus? ir kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 22:39)
o as norejau tokiu, bet.......... MB nelabai patiko

Nu biski tokie tempiantys i erskeciu sakas rolleyes.gif
QUOTE(Kitten @ 2007 06 30, 16:17)
mergaites, patarkite, ka daryti - pasiemem is Valdovu ziedukus, o jie ir man ir MB dideli (nors tikrai padaryti tokie dydziai, kaip ir uzsisakem). Ar galima dabar ziedus mazinti ar geriau storinti pirstus? ir kaip doh.gif

jeigu vienos spalvos ir negraviruoti,galima mazinti,jeigu keliu nebe unsure.gif
Atsakyti