Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Dena @ 2007 07 03, 21:24)
Sveikos mergytes,

Gal galetumet man rekomenduoti juvelyra Vilniuje  blush2.gif

Odemas arba kitaip Ziedu valdovas gamina ziedus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 07 03, 20:51)
Gyvenam ne LT,tai jei zadam pirkti klasikinius 7mm storio ziedus LT(dar nesam apsisprende,bet..tikriausiai),kiek tai gali kainuoti??? g.gif Kiek ziuriu tuose salonuose per interneta,tai kainu nera niekur.
As kazkaip visada maniau,kad uz abieju ziedus bus kazkur 2000lt.(uz tuos klasikinius,bet storesnius).

Paprasti klasikiniai, be jokiu bribumbasų tikrai neturėtų kainuoti 2000 Lt, na, kad ir stori, bet gal iki 1500 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 01, 20:26)
mes daremes ziedus vienoje juvelyrineje parduotuveje Vilniuje. parduotuveje jie, berods, net neturi ziedu, kuriuos galetum pirkti is karto. issirenki modeliuka (o pasirinkimas tikrai didelis!), uzsakymus jie siuncia i Vokietija ir per menesi mazdaug pagamina. mes gavom turbut po 3 savaiciu. as labai patenkinta likau smile.gif

parodyk ziedelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 07 03, 19:22)
blink.gif  nu ir kainyte uz paprastus ziedelius

QUOTE(rutadobke @ 2007 07 04, 07:08)
parodyk ziedelius  thumbup.gif

na, jie nera visiskai elementarus, kokie yra tie patys tradiciskiausi. bent jau mums jie ypatingi blush2.gif
negaliu ikelt nuotraukos, nes esu naujoke, nebent i AZ galeciau atsiusti, ikeltumet smile.gif
Atsakyti
buvau ziedu valdovuose. jau padare ziedus. tai tikrai nesuprantu kodel tau pantera ju dar nepadaro. juk as veliau uzsisakiau
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 04, 09:49)
na, jie nera visiskai elementarus, kokie yra tie patys tradiciskiausi. bent jau mums jie ypatingi  blush2.gif
negaliu ikelt nuotraukos, nes esu naujoke, nebent i AZ galeciau atsiusti, ikeltumet smile.gif

atsiusk man ikelsiu
sarune*bos.lt vietoj zvaigzdutes @ arba rasyk i privata
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 14:39)
buvau ziedu valdovuose. jau padare ziedus. tai tikrai nesuprantu kodel tau pantera ju dar nepadaro. juk as veliau uzsisakiau

Nuotraukytes prašom čia ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 04, 15:05)
Nuotraukytes prašom čia  ploja.gif

p as dar ju nepasiemaiu nes siaip atsistiktinai vaziavau pro sali ir sustojau. pinigu neturejau pasiemus. gal rytoj pasiimsiu tada nnufotkint ir idesiu
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 14:39)

as ir nesuprantu g.gif mano bendradarbei pagamino per dvi savaites, mums zadejo pagamint irgi per dvi savaites. o jau praejo daugiau kaip men. ir dar liepe laukt. doh.gif as galvoju, kad jie delsia del to, nes mato, kad vestuves liepos 21 d., tai, mano, kad galim laukt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 07 04, 15:27)
as ir nesuprantu  g.gif mano bendradarbei pagamino per dvi savaites, mums zadejo pagamint irgi per dvi savaites. o jau praejo daugiau kaip men. ir dar liepe laukt.  doh.gif as galvoju, kad jie delsia del to, nes mato, kad vestuves liepos 21 d., tai, mano, kad galim laukt  verysad.gif

nu bet mano tai rugpjucio 4 ir vistiek padare. gal paspauskit.
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 07 04, 16:27)
as ir nesuprantu  g.gif mano bendradarbei pagamino per dvi savaites, mums zadejo pagamint irgi per dvi savaites. o jau praejo daugiau kaip men. ir dar liepe laukt.  doh.gif as galvoju, kad jie delsia del to, nes mato, kad vestuves liepos 21 d., tai, mano, kad galim laukt  verysad.gif

sveika,
o tu nueik ir veja pakelk,
aplamai tai sitas,, paskutines minutes" jausmas man nepatinka, o visi kaip susitare, ateikit likus savaitei doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutadobke: 04 liepos 2007 - 14:32
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 15:29)
nu bet mano tai rugpjucio 4 ir vistiek padare. gal paspauskit.

siaip tikriausiai reikia taip ir padaryt, bet dar palauksiu iki 12 d.
Atsakyti